Liv

Nursing moms: Disse er dine rettigheter når det kommer til å pumpe på jobb

Nursing moms: Disse er dine rettigheter når det kommer til å pumpe på jobb

Før jeg fødte datteren min, var jeg forpliktet til å amme utelukkende så lenge jeg kunne.

Ikke bare er morsmelk en god kilde til ernæring og en helsemessig fordel, men brystmelken er relativt gratis, mens formelen ikke er. Og som en enslig mor uten mange økonomiske ressurser var det viktig for meg.

American Academy of Pediatrics anbefaler at mødre utelukkende ammer spedbarn i omtrent de første seks månedene av livet og fortsetter å amme til babyer er minst 1 år gamle, samtidig som de innfører komplementære matvarer. Verdens helseorganisasjon anbefaler amming frem til 2 år eller eldre.

Min egen første erfaring med amming var ganske vellykket, men jeg måtte gå tilbake til jobb 10 uker etter å ha datteren min. Det var da jeg kjempet.

Jeg ville pumpe om to ganger om dagen i et skummelt utseende bad, det eneste private rommet på kontoret der jeg jobbet. Jeg var alltid paranoid om å pumpe lenger enn 10 eller 15 minutter, selv om jeg ikke produserte nesten nok melk i den lengden av tiden og måtte vende seg til formel.

Jeg snakket ikke med arbeidsgiveren om mine rettigheter til å få bedre plass til å pumpe fordi jeg ikke ville gjøre noen bølger. Dessuten var jeg redd for at løsningen jeg ville bli tilbudt, ville være å overføre til et annet kontor i firmaet som hadde det private rommet tilgjengelig - men det ville bety mye lengre pendling fra mitt nyfødte hjemme.

Min erfaring er dessverre bare en av mange brystpumpende horrorhistorier.

Heldigvis finnes det lover for å beskytte arbeidsmødre rettigheter "og å gjøre pumpe på jobb mindre stressende opplevelse. Å gå på jobb for å tjene penger til familien din, bør ikke bety å ofre hvordan du gir ernæring for den lille.

Legge ned lovene

Cheryl Lebedevitch, senior arbeidsplass programleder og politisk analytiker for United States Breastfeeding Committee, ga meg trekk på to føderale lover som beskytter rettighetene til å jobbe mødre som trenger å uttrykke melk på jobben.

Brytetiden for sykepleierloven, som trådte i kraft i 2010, er en bestemmelse i loven om rettferdig arbeidskraft.

"Det krever at arbeidsgivere gir rimelig pause tid på et privat, ikke-bad plass for bestemte arbeidstakere å pumpe i løpet av arbeidsdagen i ett år etter barnets fødsel," Lebedevitch forklarer.

På grunn av hvordan det er innpakket i Fair Labor Standards Act, dekker bare de ansatte som anses å være unntatt og er berettiget til å bli betalt overtidslønn. Det betyr Brytetiden for sykepleierloven vil generelt dekke arbeidstakere som mottar timelønn, men ikke lønnsmessige ansatte fritatt for overtidslønn.

Deretter er det tittel VII i lov om borgerrettigheter, som gir ytterligere ansettelsesbeskyttelse til ammende mødre.

Passet i 1964 forbyder lov om borgerrettigheter diskriminering basert på kjønn, forklarer Lebedevitch. I 1978 utvidet graviditetsdiskrimineringsloven definisjonen av sex for å inkludere graviditet, fødsel og relaterte medisinske forhold.

Men for mye av lovens eksistens, ble laktasjon ikke ansett som en relatert medisinsk tilstand, sier Lebedevitch.

Det hele endret for omtrent fem år siden.

"I 2013 var det et rettssak som fant avfyring eller diskriminering mot en ansatt på grunnlag av amming var ... graviditetsrelatert diskriminering," sier Lebedevitch. "Det har vært andre høytstående rettssaker som ledet til at Equal Employment Opportunity Commission i USA skal oppdatere deres håndhevelse for å spesifikt inkludere amming."

Beskyttelse for ulike arbeidstakere

Lebedevitch sier at begge lover kan være vanskelig for den gjennomsnittlige moren å forstå og tolke. Det er derfor USBC gjør sin del for å spre utdanning og bevissthet.

"Du bør ikke være advokat for å finne ut hvordan du har lyst til å amme babyen din på jobb," Lebedevitch sier.

Vi snakket om hva arbeidende mødre kan forvente i flere forskjellige scenarier.

For eksempel, hvis en ansatt jobber deltid, gjelder loven om bruddmor for morder fortsatt så lenge den ansatte er klassifisert som ikke-fritatt og kvalifisert til å motta overtidslønn. Hun trenger ikke å jobbe noen overtid timer.

Mødre som må reise på jobb, er beskyttet. Lebedevitch sier Arbeidsdepartementet har uttalt at det ville være arbeidsgiverens ansvar å sikre at den ansatte ble innkvartert innenfor det andre rommet.

Nye medarbeidere kan dra nytte av loven om bruddstid for sykepleier fra første dag. De trenger ikke å være på jobb for en bestemt tid for dekning å sparke inn.

Selv småbedriftsarbeidere er dekket, selv om Lebedevitch sier det er et ofte feilfortolket aspekt av loven.

"Alle ikke-fritatte ansatte som er omfattet av FLSA er beskyttet, uavhengig av arbeidsgiverens størrelse," sier hun. "Innenfor vedtekten er det et unntak for bedrifter som ansetter 50 eller færre ansatte."

Fritaket sier i tilfelle unødvendig motgang som vil forårsake betydelig utgift eller komme i vei for virksomheten i virksomheten, kan en arbeidsgiver betraktes som unntatt fra disse kravene, sier Lebedevitch.

Derimot, hun er ikke oppmerksom på noen tilfeller der en arbeidsgiver har fått unødig utryddelsesfritakelse. Hun sa at det kan være vanskelig for bedrifter å kvalifisere seg for en på grunn av rom- og tidsfleksibilitetene som er skrevet inn i loven.

Beskyttelsene i Tillegg VII i sivilretteloven gjelder for arbeidsgivere som har 15 eller flere ansatte.

Hvordan Pumping på jobb påvirker lønn og tidsplaner

Til tross for å ha rett til å bryte tid, Sykepleiemødre kan ikke bli betalt for å ta seg tid til å pumpe melk.

Arbeidsgivere er ikke pålagt å betale arbeidstakere for denne pause tiden, sier Lebedevitch. Men hvis en sykepleier ikke er helt lettet fra plikt i løpet av en pause for å uttrykke morsmelk, må tiden kompenseres som arbeidstid.

Arbeidsgivere er ikke juridisk i stand til å diktere hvor lenge eller hvor ofte arbeidende mødre kan ta sine pauser.

"Ved en undersøkelse ville [en arbeidsgiver] ikke anses å være i samsvar med loven dersom de hadde forsøkt å sette noen form for begrensninger som ikke oppfyller terskelen til hver gang arbeideren trenger dem, sier Lebedevitch. .

The Break Time for Nursing Mother Law definerer ikke hva "rimelig tid" er. En fordel av lovens vaghet er at mors pumpebehov kan variere, forklarer hun.

Og hva skjer med all melk som pumpes? Å ha plass på jobben for å trygt lagre pumpet melk er ganske viktig, sier Lebedevitch.

Men det betyr ikke nødvendigvis at det må være kjøleskap med dedikert plass, sier hun. Å la arbeideren ha en slags kjøligere på arbeidsplassen, kan være en løsning.

Muligheter til det bedre

Mens gjeldende føderale lover kanskje ikke dekker alle ammende mødre, kan ny lovgivning føre til endring.

"Det er en regning vi har jobbet med for flere kongresser, kalt" Supporting Working Moms Act ", sier Lebedevitch. "Dette ville endre loven om rettferdig arbeidskraft, slik at lønnede arbeidstakere også dekkes."

Hun sa at regningen ikke har gjort det ut av komiteen, men har fått støtte.

Individuelle stater kan også ha egne lover angående retten til å pumpe melk på jobben. I tilfeller der statsloven er sterkere enn de føderale lovene, ville statens lov stå, Lebedevitch sier.

USBC har tatt oversikt over alle statlige lover og har samlet informasjonen i en serie av statsguider til rettighetene til ammende ansatte.

Å sørge for at arbeidsmødrene er opptatt

Lebedevitch sier En arbeidsgivers ammingstøtte har vist seg å resultere i høyere lojalitet, bedre produktivitet, lavere helsekostnader og lavere omsetning.

Men når du er en ny mor som vender tilbake til arbeidsstyrken etter fødselen, kan det være utfordrende å diskutere pumpebehov hos arbeidsgiveren din - spesielt når det ikke allerede er et satt system på plass.

Det er viktig å innse at boliger for brystpumpende arbeidere ikke trenger å være noe ekstreme, for eksempel å bygge et eget pleierom.

"Det er veldig enkle kostnadseffektive eller kostnadsnøytrale løsninger som kan bli funnet," sier Lebedevitch.

Kontoret for kvinners helse utviklet en ressurs som heter Støttende arbeidende mødre på jobb: Employer Solutions, som gir eksempler på hvordan bedrifter fra hele landet i ulike bransjer har gjort innkvartering for ammende ansatte.

Når du diskuterer dine behov for å pumpe på jobb, anbefaler Lebedevitch å komme forberedt med potensielle løsninger for sjefen din. Hun anbefaler å prøve å utforme det som: "Dette er noe jeg trenger, og det er slik jeg tror vi kan møte både mine behov og forretningsbehovet."

Hvis arbeidsgiveren ikke overholder lovene, anbefaler Lebedevitch kvinner å sende inn klage til alle byråer for hver lov de er dekket av.

USBC har en ressurs- og henvisningshåndbok som kan peke kvinner til hvor de kan gå etter hjelp. De som trenger juridisk støtte for å utfordre arbeidsgiverens lovlige etterlevelse, kan henvende seg til organisasjoner som American Civil Liberties Union, A Better Balance eller Center for WorkLife Law.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Hun liker å skrive om foreldre og penger.

Skrive Inn Din Kommentar