Liv

Freelancing som en hjemme-hjemmeforeldre: 7 smarte måter å være mer produktive

Freelancing som en hjemme-hjemmeforeldre: 7 smarte måter å være mer produktive

Jobber du hjemmefra? I så fall er du en del av en økende trend. Antall amerikanere som arbeider hjemmefra, forventes å øke mer enn 60% de neste fem årene, ifølge forskningen fra Telework Research Center rapportert i Forbes.

Men å balansere arbeidet ditt med ansvar som hjemme-hjemmeforelder er et helt nytt ballspill. Ser etter behovene til familien din samtidig som du tar med en inntekt for å hjelpe dem, er det ikke lett. "Opptatt" tok bare en helt ny mening!

Som en mor som jonglerer en freelance skrivekarriere med å se etter mine en- og toårige døtre, kan jeg fortelle deg at du ikke er alene. Jeg startet freelancing om fire timer i uken, akkurat etter at min første datter ble født, og min virksomhet har vokst til en faktisk deltids-tid (noen ganger heltid).

Vi har alle samme antall timer hver dag, men det som teller er hvordan du bruker dem. Jo mer effektiv du er, uansett hvilken type arbeid du gjør, desto mer penger kan du tjene.

Mens jeg klarer tiden mellom å ta vare på barna mine, kan det være vanskelig å jobbe og kjøre, jeg har lært noen få triks underveis som har gjort balansen litt enklere. Her er mine favorittstrategier for å være mer produktive og tjene mer penger:

1. Sett realistiske mål og opprett et støttesystem

Et glimrende rent hus, en vellykket hjemme-basert virksomhet og en fem-retters middag på bordet hver kveld ser flott ut på Pinterest, men det er ikke virkelighet. Prøver å gjøre alt selv - og alt på samme tid - er en oppskrift på katastrofe.

Før du begynner å jobbe hjemmefra, planlegg et støttesystem som vil hjelpe deg med å håndtere ditt ansvar. Min mann og jeg diskuterte våre "roller" i husholdningen før jeg startet freelancing karrieren min. Hvis jeg skulle jobbe og se på barna i løpet av dagen, måtte han legge inn med matlaging og rengjøring. For de uten partner kan kanskje familiemedlemmer se barna en gang i uken, slik at du kan ha uforstyrret tid til å tilegne seg arbeidet ditt.

Et annet alternativ er å organisere et "barnbyte" med en annen forelder (for eksempel ser hun alle barna på tirsdager, du ser dem alle på torsdager), slik at du kan få hver eneste stund. Mange byer tilbyr også Mother's Day Out-programmer i løpet av uken, eller du kan lete etter deltidsomsorg eller barnevakt i noen timer hver uke.

2. Vekk tidligere

Å komme opp tidligere hver morgen var en spilleskifter for meg, spesielt en gang min andre lille jente kom sammen. Med en baby kunne jeg jobbe i løpet av hennes lur. Nå som jeg har to, skjer ikke naps alltid på samme tid.

Jeg kompenserer ved å sette min alarm minst en time, noen ganger to, før barna mine står opp klokken 7.30. Sørg for å gå til sengs tidligere, slik at du ikke går glipp av søvn! Jeg tar sikte på å være i sengen senest klokken 10.00 så jeg kan våkne opp ved 5:30 eller 6:00 neste dag.

Mens du våkner tidlig, er ikke min favoritt ting i verden, det har gjort hele forskjellen i arbeidet mitt. Jeg kan få kaffe, skrive en artikkel eller to, ta opp e-post og les alle favorittbloggene mine før jentene våkner for dagen. Denne uavbrutt arbeidstid er min mest produktive av dagen - og det betyr at jeg kan ta med noen få dollar før mange mennesker selv er ute av senga.

3. Bli kledd hver dag

Det er et lite skritt mot suksess, men det gjør en stor forskjell i hvordan du føler deg og hvordan du prioriterer tiden din. Å bo i pyjamas føles bra, men kan også føre til lounging, avslappende og unngår arbeid. Å sette på "ekte klær" - hva som betyr for deg - hjelper deg med å gjøre overgangen til produktivitetsmodus.

4. Hold barna opptatt om morgenen

Fra det øyeblikket jentene mine våkner, er vi på farten. Vi spiser frokost og gjør deg klar for dagen, og deretter går du til en morgenaktivitet. Vi går vanligvis til biblioteket eller parken, har en playdate eller kjører noen ærend, men vi kommer alltid ut av huset.

Hvorfor? Å gå til lekeplassen eller matbutikken er trøtt for jentene, noe som gir meg den beste sjansen til å få dem til å lure på samme tid senere.

5. Alltid arbeid foran

Mens jeg prøver det vanskeligste å få jentene mine til å lure på samme tid hver dag, skjer det ikke alltid. Avhengig av at arbeidstiden kan være farlig: hvis de ikke lurte en dag, og jeg hadde en stor oppgave på grunn av, kan jeg savne fristen min eller slå på arbeid som var mindre enn mitt beste.

I stedet, Jeg jobber alltid minst to dager før planen for å gi rom for feil. På denne måten, hvis barna mine ikke tar en lur på samme tid, er det ikke en stor sak. Jeg kan tilbringe tid med dem uten å stresse om fristen min, fordi jeg vet at jeg har tid til å fullføre arbeidet mitt

6. Bli organisert og gjør daglige til-lister

Hvis du jobber hjemmefra, har du sannsynligvis noen arbeidsrelaterte oppgaver hver dag. For eksempel skriver jeg for en rekke forskjellige kunder, og oppgaver kommer og går raskt. Å holde orden betyr at jeg ikke savner noe.

Jeg holder en månedlig kalender for å spore alle mine oppdrag og skrive ut en oppgaveliste hver natt for dagen etter. Jeg sover bedre å vite nøyaktig hva jeg må gjøre neste morgen.Det er også hyggelig å vite på forhånd om jeg trenge å våkne opp tidlig, eller hvis jeg kan nyte en sjelden dag å sove i.

7. Sett til side bestemte tider for sosiale medier

Hvor mange ganger har du, Euquickly, sjekket Facebook, bare for å se opp og innse at det har vært 20 minutter? Jeg vet at jeg ikke er den eneste som går tapt i kaninhullet i sosiale medier, og hurtigcheck her og der legger opp til mye tid, Äî den gjennomsnittlige amerikanske tilbringer 40 minutter om dagen på Facebook, ifølge Businessweek!

Prøv å sette til side bestemte tider for å sjekke dine sosiale medier, som første om morgenen, under lunsjpause eller når barna er i senga. Hvis du sliter med å holde deg unna bestemte nettsteder, kan du prøve å bruke en app for å blokkere Facebook eller Twitter i løpet av alle dine planlagte "Æsososiale tid".

Å balansere omsorg for en familie med arbeid hjemme er utfordrende, men å administrere tiden din bedre vil frigjøre minutter eller timer på dagen. Fokusere den tiden på arbeidet gir deg et bedre skudd når du tjener mer penger fra din bedrift.

Din sving: Hva er dine strategier for å være produktive mens du jobber hjemmefra?

Sarah Brooks er en personlig økonomi forfatter og blogger som bor i Charlotte, NC. Kombinere hennes bachelor i økonomi med sin lidenskap for skriving, har hun vært i stand til å gjøre en karriere av å gjøre det hun elsker fra sitt hjemmets komfort! Nytt til Charlotte, hun liker å tilbringe tid med sin familie å utforske området og prøve nye restauranter.

Skrive Inn Din Kommentar