Penger

Leter du etter en leken jobb? Legoland ansetter en mestermodellbygger

Leter du etter en leken jobb? Legoland ansetter en mestermodellbygger

Stopp meg hvis noen av disse scenariene ringer en klokke:

Familiens føtter er irreparabelt skadet fra å gå på tusenvis av Lego-murstein som var stadig spredt rundt barndomshjemmet ditt.

Du har hevdet at Christian Bale's Batman ikke kunne holde et lys til Lego Batman.

Da Lego utgav sitt største sett noensinne, sa et styggende 7,541-stykke Millennium Falcon, "Piece-a-cake", og det er nå stolt på displayet i rommet ditt.

Lyder som deg? Da har du lykke, fordi en drømjobb som passer til ditt ferdighetssett, har åpnet seg.

Legoland Discovery Center Columbus er på jakt etter det neste Master Model Builder, så hvis du har en lidenskap for modellbygging og du er villig til å flytte til Ohio, fortsett å lese.

Bli en Master Model Builder for LEGO

Som jeg er sikker på at du kan gjette, er krav nr. 1 for denne jobben en kjærlighet til alle ting Lego.

Men bortsett fra din brick-building lidenskap, må du ha ferdighetene til å sikkerhetskopiere det, fordi dette ikke er en vanlig jobbansøkning - det er en konkurranse.

Håperfulle søkere må reise til Columbus, Ohio, den 5. mai for to-dagers Brick Factor-konkurransen og må utbygge det beste av det beste for å tjene denne ettertraktede posisjonen.

Vinneren av konkurransen vil bli tilbudt en heltidsposisjon på Legoland Discovery Center Columbus, som er satt til å åpne Fall 2018.

Hva du vil gjøre

Så hva gjør egentlig en Master Model Builder?

I tillegg til å bygge opp awe-inspirerende, store Lego-modeller, omfatter jobben også veiledning av barn i modellbyggingsverksteder og å skape media på vegne av selskapet.

Så hvis du har karismaen til, vel, en Lego, så kan du ikke gjøre kuttet.

Arbeidsoppgaven gir ikke betalingsdetaljer, men sier at Master Model Builder vil få en "konkurransedyktig lønn" pluss en fordelspakke og gratis inngang til alle Merlin attraksjoner (Madame Tussauds, noen?).

Og la oss ikke glemme: Du kommer til å håndtere alle Lego-teglene dine hjertebehov.

Tror du har det som trengs? Så hodet over til jobboppføringen å delta i konkurransen. Men ikke duggle - fristen er 25. april.

Kaitlyn Blount er en junior stabskribent på The Penny Hoarder. Hun tror fortsatt The Lego Movie ble urettferdig snubbet på Oscarene.

Skrive Inn Din Kommentar