Penger

5 kreative måter å møte tiltakskrav for kredittkortbelønninger

5 kreative måter å møte tiltakskrav for kredittkortbelønninger

Har du noen gang ønsket å hoppe inn i verden med reise hacking med noen hard-core kreditt churning? Ved å registrere deg for et halvt dusin kredittkort (eller mer) kan du få en førsteklasses billett til hvor som helst i verden.

Men en ting gjør at jeg tar et skritt tilbake og bestemmer meg mot en søknadsbonus: hvor mye penger jeg må bruke for å tjene belønningene.

Jeg har lagt merke til at utgiftskravene på kredittkort er sakte, men stadig, stigende. Som en dyktig spender, er jeg klar over alle måtene å tjene hyppige flier miles uten å registrere meg for kredittkort. Men jeg vil gjerne rake dem raskere, og disse tilmeldingsbonusene er den beste måten å oppnå det målet på. Men hvordan på jorden skal jeg tilbringe en kollektiv $ 10.000 i tre måneder når mitt månedlige budsjett ikke er enda $ 3000?

Skriv inn disse fem smarte måtene for å møte minimumskravene til utgifter på dine valgte kredittkort. Noen krever litt hjelp fra nødfonden din og vennene dine, men alle vil hjelpe deg med å oppnå den belønningspremien og ta drømmeferien litt før.

1. Plukk opp fanen når du går ut

Når du går på kino med venner eller ute for happy hour med kolleger, gjør det lettere for ansatte og servere ved å betale for alt sammen. Som en bonus, legger du til noen fine kostnader på kredittkortet ditt. Senere kan du dele opp totalen og få vennene dine til å betale deg kontant, bankoverføring eller PayPal.

Advarsel: Pass på at vennene dine betaler ut på riktig bankkonto, slik at du bruker pengene til å betale av kredittkortregningen. Du jobber med å hente opp belønninger, ikke rentekostnader!

2. Betal fremover på regningene dine

Noen regninger, som verktøy, kan la deg betale med kredittkort. Hvorfor ikke forhåndsbetale disse regningene i noen måneder? Hvis du er i en pen stabil økonomi, kan du vurdere å ta litt penger ut av nødfondet for å dekke kostnadene.

Hvis du bor hos en romkamerat, se om de vil godta at du betaler alle regningene og bare skriver deg en sjekk for den totale kostnaden.

3. Kjøp gavekort til å betale for vanlige utgifter

Du kan også bruke forhåndsbetalende ideen til å handle for dagligvarer, klær og gass. For de fleste er det egentlig ikke praktisk å gå på en massiv dagligvarebutikk for å legge til $ 600 på kredittkortbalansen.

I stedet, kjøp gavekort til butikkene hvor du handler mest. Hvis du pleier å bruke $ 300 på dagligvarer og husholdningsartikler på Target hver måned, bruk bare kredittkortet ditt for å kjøpe $ 600 i gavekort. Bruk deretter kortene til å handle som du normalt gjør. For å søte denne avtalen enda mer, sørg for å kjøpe gavekortene fra et nettsted som selger rabatterte gavekort.

4. Lad opp din leiebetaling

Hvis du leier, er dette sannsynligvis din største månedlige utgift. Å sette det på kortet ditt vil gi deg et stort løft mot å møte utgiftskravet.

Dessverre aksepterer de fleste utleiere ikke kredittkort, men med WilliamPaid kan du bruke ditt kredittkort til å betale din leie. Det er en liten avgift (2,95%) for betaling med kredittkort, men belønningene kan være verdt bekostning.

5. Send penger til familie og venner

Hvis du etter å ha prøvd disse tipsene, har du fortsatt problemer med å oppfylle utgiftskravene, kan du prøve å bruke Amazon Payments til å sende penger til familie og venner via ditt kredittkort. Når de får penger, gir de det bare tilbake til deg. Dette trekket koster ingenting, men litt tid og krefter fra dere begge, så belønn vennen din ved å gi dem et gavekort som du har tjent på å gjøre online-undersøkelser.

Nå som du er bevæpnet med kunnskap, vil du være klar til å dra nytte av neste runde med kredittkortbonuser som dukker opp.

Din sving: Hva er noen av måtene du oppfyller minstekravene til utgifter på kredittkortene dine?

Skrive Inn Din Kommentar