Liv

McDs Lowers Barriers, Triples Fordeler med undervisningsassistanse for ansatte

McDs Lowers Barriers, Triples Fordeler med undervisningsassistanse for ansatte

McDonald får noen ganger en dårlig rap som en arbeidsplass.

Men mens den globale fastfoodkjeden ikke trenger å jobbe for hardt for å beholde sine kunders kjærlighet, takket være denne verdismenyen og de gyldne, sprø, salte frites, har selskapet innsett at som en av de største arbeidsgiverne i verden (med ca 1,5 millioner arbeidere), har det et ansvar å bedre livene til de ansatte det bruker.

Denne uka, firmaet annonsert det ville støte opp sitt opplæringsprogram for ansatte - og gjøre disse midlene enklere å få ahold av.

McDonalds undervisningsassistentprogram for å utvide

I april 2015 lanserte selskapet sitt opplæringsprogram, "Archways to Opportunity."

Programmet tar sikte på å hjelpe alle ansatte, enten de er franchise- eller bedriftseide, forbedre sine engelskspråklige ferdigheter, tjene et videregående diplom, jobbe mot en høyskole og generelt lage "en utdanningsplan for suksess."

Siden programmet ble rullet ut, har mer enn 24 000 ansatte fått økt tilgang til utdanningsmuligheter, mens over 16 400 ansatte har fått studiehjelp.

Tidligere kunne ansatte få mellom $ 700 og $ 1 050 i studiehjelp per år, men ikke før etter ni måneders ansettelse - der de måtte jobbe minst 20 timer i uken.

Nå vil imidlertid ansatte få mellom $ 2500 og $ 3000 i studiehjelp per år, og vil bli kvalifisert for finansieringen etter 90 dager med arbeid der de jobber minst 15 timer i uken.

Støtteberettigede besetningsmedlemmer har tidligere mottatt $ 700 per år i undervisningsassistanse og vil nå motta $ 2500 per år.

Kvalifiserte ledere mottok tidligere $ 1.050 per år og vil nå motta $ 3000 per år.

Midlene kan brukes til enhver skole, enten et felleskole, et fireårig universitet eller en handelsskole. Det er ingen livstidsloft på undervisningen som en ansatt kan motta, slik at ansatte er tillatt og oppfordret til å forfølge en utdanning i eget tempo.

I den siste nyhetsmeldingen vil McDonalds notater om at den nedre hindringen for opplæringstilbudet gir ansatte mer tid til å fokusere på skolen, da ansatte nå kan oppfylle kravene med omtrent to heltidsskift per uke.

Selskapet sier også at to programmer - en som hjelper medarbeidere å tjene et videregående diplom og karriere sertifisering på nettet, og en som tilbyr rådgivende rådgivning - vil bli utvidet til arbeidernes familiemedlemmer, mens karriereutforskningsressurser vil være tilgjengelige for ansatte senere i år.

"Ved trippel opplæringshjelp, legger til utdanningsfordeler for familiemedlemmer og reduserer kvalifikasjonskrav til ekvivalenter av en sommerjobb," sier David Fairhurst, som leder McDonalds globale menneskelige ressurser og trening, i utgivelsen, "vi sender et signal om at hvis du kommer til å jobbe hos din lokale McDonald's, vi investerer i din fremtid. "

Disse endringene trer i kraft 1. mai 2018, men vil være tilbakevirkende til 1. januar 2018.

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar