Banker

Topp 4 måter å spare penger på mat uten offer

Topp 4 måter å spare penger på mat uten offer

I dag kjøpte jeg på min favorittplass.

Det er riktig, det er matbutikken.

Selv der, la jeg merke til at det er veldig vanskelig å holde seg borte fra Frugal Portland-mentaliteten.

La oss ta kjøtttelleren.

Jeg ønsket å lage en kyllingrør, så min tankegang var å få noen utbenede, skinnfrie kyllingebryst. Men jeg var på en fancy butikk der de forteller deg hvilke gårder kyllingene kommer fra. Det er greit. Det er en ting i Portland. Portlandia er ekte, venner. Kyllingbrystene var $ 6 / pund. Bratt, tenkte jeg, for et kjøtt som smaker som ingenting og har ikke noe fett, så egentlig, bare et fartøy for saus. Et dyrt fartøy.

Jeg var ikke så komfortabel med den prisen, så jeg så meg rundt. Frisk (viser seg, frisk opptining) hele kyllinger var $ 2 / pund. Jeg er ingen matematiker, men jeg visste at jeg kunne få en hel kylling til prisen på to bryster.

Det tok meg i gang, og tenkte på måter jeg sparer penger på uten å ofre.

Leksjon 1: Lær hvordan kutte opp en hel kylling

Jeg tok en klasse på dette, men du kan bare se denne YouTube-videoen. Lær denne ferdigheten, så vil du ikke være redd for kylling som har bein. Du kan kutte brystene for rørefrykten din (eller min!), Så kan du lage mat resten av det, ta stykkene og lagre det for kyllingsalat. Til slutt kan du bruke ryggraden og alle beinene fra stykkene du dro bort fra kyllingsalatkjøttet, kast det inn i crockpotten, legg til litt vann og slå den dårlige gutten på. Voila! Du har laget kyllinglager!

Leksjon 2: Forstå hvordan å kutte opp grønnsaker

Dette er så rart. Visste du at du kan få 3 oz hakket løk til samme pris som en hel løk (eller til og med to!) Med huden på? Seriøst, hvis du lærer å kutte kylling, og du vet hvordan du skal kutte veggies, er du halvveis til å være en fantastisk kokk. Eller minst en som er minst like god som den billige deli nedover gaten.

Leksjon 3: Ikke kjøp alltid i bulk

Jeg var i matbutikken med mamma, og hun ville ha et kast. Jeg spiser ikke brød, og på denne turen var bare de to av oss henger ut. Så jeg vetote ideen hennes om å kjøpe tolv ruller for å lage en liten sandwich med rester. Vi brukte 44 cent i stedet for tre dollar. Costco gjør at du tror å kjøpe i bulk er en god ide, men det er bare sant hvis du kan spise raskere enn mat kan ødelegge. De fleste kan ikke.

Leksjon 4: Lær å lage mat

Dette er min favoritt tips. Lære å lage mat er så viktig! Over påskehelgen bestemte vi oss for å være ekstra fancy, og vi kjøpte Dungeness krabbe. Allerede plukket. Det betydde at vår krabbe koster nesten $ 30 per pund. Så vi gjorde utrolig krabbe og asparges scramble og krabbekakene. Begge var ekstremt dyre hovedretter på enhver sjømatrestaurant. Og vi brukte bare $ 30, pluss hva sitron og koriander koster. Du kan få noe veldig høyt, så lenge du gjør det selv. Det er den sparsomme måten å spise godt på.

Kos deg!

Frugalitet kan noen ganger være lett. Jeg lover. Det er ikke alle alvorlige ofre. Det handler om å spare penger der det ikke gjør vondt for å bruke penger der det teller.

Skrive Inn Din Kommentar