Penger

Hvem maler de fantastiske murene i byen din? Det kan være deg

Hvem maler de fantastiske murene i byen din? Det kan være deg

Som kunstner kan du investere en liten formue i verktøy og forsyninger bare for å få dine malerier å henge et sted usolgt i årevis. Og et sporadisk salg kan bare dekke materialkostnaden for de usolgte brikkene. På den andre siden, du kan gjøre $ 50 per time maleri veggmalerier, og du lager salget før du plukker opp penselen.

En av de store tingene med en veggmaleri-virksomhet er at du kan kjøre den bare på helger og ellers jobbe den rundt din nåværende tidsplan. En annen fordel er ...

Lave oppstartskostnader

Avhengig av hva slags veggmalerier du gjør, kan du starte med så lite som $ 100 for verktøy og materialer. Vanligvis betaler kundene deg halvtid på forhånd for en jobb, så du kan bruke det forut for å kjøpe din maling.

For å holde oppstartskostnadene lave, bare kjøp verktøyene etter behov. For eksempel kan det være tilstrekkelig med en trappstol til å male soverom, og du kan kjøpe en stige fra fortjenesten din senere, når du får jobb med høyere vegger.

Når du har noen erfaring, vil du kanskje registrere deg for en online henvisningstjeneste som hjelper deg med å finne klienter (eller hjelpe dem med å finne deg). For eksempel tar FindaMuralist.com $ 150 til $ 200 per år for å liste opp virksomheten din og laste opp en portefølje av arbeidet ditt. Nettstedet inneholder et nettsted, og det belaster ikke noe ekstra for henvisninger sendt din vei.

Lære å male muraler

For enkelte nisjer trenger du ikke engang å være kunstner. For eksempel kan mural-til-tallet veggmonteringssett være perfekt for å gjøre barnas soverom. Disse mønstrene leveres med komplette instruksjoner, og når du blir bedre kan du endre designene for å bli så kreative som du eller dine kunder ønsker.

For andre typer jobber, kan du vurdere noen av de mange veggmalerier som selges på nettet. Det er noen flotte design for stuer.

Et maleriverksted kan gi opplæring og et sertifikat, men du kan også lære av murmaleri-videoer på YouTube. Hvis du allerede maler på lerret, kan dette være alt du trenger for å komme i gang på veggmalerier. Ellers kan du holde deg til sjablonger og maling-for-tallesigner mens du praktiserer frihåndsarbeid på veggene hjemme.

Hvor å selge dine muraler

Når du har utviklet nok eksponering for munn-til-munn, kan klienter komme til deg. I mellomtiden, se etter et godt sted å sette en veggmaleri, og spør eieren om hun er interessert. Her er noen av stedene veggmalerier er funnet:

  • Gamle bygninger
  • Barnas soverom
  • Stuer
  • barer
  • restauranter
  • garasjer
  • Hagehyller
  • skoler
  • biblioteker
  • Flyplasser

Mesteparten av tiden vil du male veggene (inne eller ute), men du kan også finne veggmalerier på tak, gulv og til og med tak. For eksempel i Denver, CO, har taket til Bubba Gump Shrimp Company et malt mural / logo, som er synlig for gjester på Hyatt og andre høye hoteller. Takmalerier eller logoer på lave tak gir mening i enhver by hvor det alltid er hundrevis eller tusen mennesker høyt nok til å sette pris på dem.

Mural-Painting Priser

Muraler er priset på en rekke forskjellige måter. For eksempel tar murmaler Cindy Baer Webster $ 60 per time. Det er for maleri. Hun belaster $ 30 per time for forskning og planlegging, og en kjørelengde for reiser. Den første 30-minutters konsultasjonen er gratis, og grunnleggende maling og materialer er inkludert i timeprisen. Slik at kundene kan få en grov ide om hva den totale kostnaden vil være, omfatter hennes omfattende nettportefølje sluttprisen på hvert veggmaleri.

Et mer vanlig arrangement er å lade per kvadratmeter, i henhold til hvor vanskelig design, overflate eller forhold er. Og rekkevidden er bred. For eksempel tar Charlie Davis $ 10 til $ 20 per kvadratmeter for sine veggmalerier, mens muralist Michael Cooper sier, "Vi forteller kunder at de kan forvente at de fleste innvendige veggmalerier koster mellom $ 100 og $ 200 per kvadratmeter, men det kan være mindre, eller Det kan være mer, avhengig av detaljnivået som kreves. "

Ifølge RedBeacon.com er gjennomsnittsprisen nasjonalt for tilpassede veggmalerier $ 537 for et arbeid 4 til 4 meter, som vil være $ 16 per kvadratfot. Men et helt rom utgjør $ 1,877, som for et normalt rom på 12-til-14 fot med 8-fots tak ville være ca $ 4,50 per kvadratmeter. De merker at kostnadene går opp for å male rundt dører og andre hindringer.

Åpenbart er det mye variasjon i prisingen. Dels er det det du tilbyr. Du kan få topp dollar for trompe l'oeil-design hvis du har muligheten til å gjøre den slags hyperrealistiske kunsten. Hvis du gjør stencilmalerier til barnas rom, kan du være i den nedre enden av lønnsskalaen.

For å angi prisingen, se på hvilke muralister som er nær deg. Og ved "nær deg" mener vi nært geografisk, på ferdighetsnivå, og type veggmalerier malt. Målet ditt er litt høyere. Du kan alltid senke prisene senere hvis du ikke får nok forretninger.

Hvis du vil gjøre noen seriøse penger, se etter store vegger å male. Muralist Drew Brophy belaster $ 34 500 for en veggmaleri som er 44-by-28 fot.

Din sving: Vil du vurdere murmaleri som en deltid eller heltidsvirksomhet?

Skrive Inn Din Kommentar