Penger

Her er 5 grunner til at ventetabeller er den beste jobben noensinne

Her er 5 grunner til at ventetabeller er den beste jobben noensinne

Jobbjakt er det verste, ikke sant?

Jeg har flyttet mye siden jeg tok eksamen fra videregående skole. Hver ny by har brakt en ny jobbjakt sammen med den.

Av en eller annen grunn synes jeg alltid å finne meg selv tilbake til serveringstabeller.

Før du scoff, la meg si at jeg virkelig likte å servere bord mens jeg var tidlig på 20-tallet. Jeg følte at jeg skulle få en "ekte jobb", men det var for mange fordeler å bo i restaurantbransjen.

Etter min mening, hvis du jobber jakt, ikke utelukke ventetabeller. Her er bare noen av fordelene som jobber har å tilby.

1. Fleksible timer

Å tjene jobber er et godt alternativ for studenter, foreldre, omsorgspersoner eller noen andre som har ikke-tradisjonelle tilgjengelige arbeidstimer.

Hvis du bare kan jobbe om kvelden, eller er begrenset til tre dager i uken, er det greit.

Restauranter er ukonvensjonelle bedrifter med rare kontorstimer, og arbeidsgivere søker servere som er tilgjengelige på disse tider av dagen. Gitt, de "rare" dagene består vanligvis av minst en helgedag per uke. Hvis du ikke vil jobbe noen lørdager eller søndager, kan det hende at restaurantarbeid ikke er din ideelle jobb.

Din wonky sovende tidsplan kan endelig hjelpe deg med å få en jobb!

2. mye tid av

Å tjene jobber kan fungere for deg, bare fordi du vil leve en mer fleksibel livsstil.

Jeg fortsatte å tjene bord i to år etter at jeg hadde gått fra college fordi jeg ønsket friheten til å se verden. Da jeg jobbet som server, tok jeg tid til å reise rundt New Zealand, Australia og Sør-Korea, og mine arbeidsgivere støttet mine eventyr!

Nei, du blir ikke betalt ferie tid, så du må ta inntekts tap når du ber om ledig tid.

Etter min erfaring, så lenge du er en god medarbeider som kommuniserer med din leder, vil sjefen ikke se ned på deg for å ta deg av med tiden, men kjørelengde kan variere.

3. Umiddelbar Cash on Hand

Som server hadde jeg blandede følelser om å jobbe for tips. Et stort pluss å gjøre det, var at jeg gikk ut av alle skift med kontanter i lommen min.

Å ta ukentlige turer til banken ble irriterende, men stadig å ha penger på meg var også super nyttig.

Hvis du har regninger å betale som ikke kan vente til lønningsdagen, kan du muligens hente ekstra skift eller to til bankkonto.

Alltid å ha penger er også en stor lettelse i nødstilfeller. Hvis du kan betale penger da og da, trenger du ikke å bruke kredittkortet ditt og risikere å gå inn i gjeld.

Til tross for å ha jobbet med andre jobber, har jeg likt like mye som ventetabeller, dette er hovedaspektet av jobben jeg savner. Å få betalt bi-månedlig eller ukentlig bare er ikke det samme.

4. Rabattert mat

Arbeide på en restaurant er en fantastisk måte å spise kvalitetsmat til en lav pris.

De fleste restaurantene jeg har jobbet på tilbudt ett måltid per skift på 50% rabatt. Ett sted ga oss selv et gratis måltid for hvert skifte, så lenge vi jobbet i minst fire timer. Husk at du er mer sannsynlig å motta gratis måltider på privateide restauranter. Kjedene der jeg har jobbet, holder meg fast til 50% -off-regelen.

De fleste restauranter serverer store porsjoner, så ta halvparten av måltidet ditt hjemme i en boks for neste dags lunsj. Snakk om å strekke din dollar.

5. Du lærer myke ferdigheter

Ok, du kan ikke mestre å lære å bruke Microsoft Excel eller PowerPoint når du jobber med å betjene jobber.

Men du lærer en rekke myke ferdigheter når du serverer bord, som alltid ser imponerende ut på en CV og fremdeles hjelper deg i din karriere!

Myke ferdigheter er immaterielle egenskaper du henter på en jobb, for eksempel å ta initiativ og tilpasse seg til en rekke situasjoner.

Den største myke ferdigheten jeg lurte i løpet av mine serveringsår, var muligheten til å multitask.

På en travel fredag ​​kveld måtte jeg ta bestillinger for fem eller seks grupper om gangen, skriv dem inn i datamaskinen, rengjør bord og kjøre mat. Siden jeg var trener, måtte jeg ofte trene en ny ansatt! Og jeg prøvde å gjøre alt uten å gjøre en feil.

Yep, jeg gikk bort fra jobben en mester multitasker.

Andre verdifulle myke ferdigheter du kan lære av å tjene, er å jobbe med andre (både gjester og medarbeidere), kommunisere med mennesker, bidra til en innsats og løse problemer på kreative måter.

Før du skriver av servering, tenk på fordelene.

Ventetabeller kan gi deg balansen du trenger for å leve et gledelig liv utenfor arbeidet. Hvis du ikke vil være en server for alltid, ta trøst i å vite det, og gir deg også forberedelsene du trenger for å lykkes i andre felt.

Så hvis du jobber jakt, utelukker ikke umiddelbart å gå nedover gaten og levere inn en søknad på nærmeste bistro.

Laura Grace Tarpley er en nomad og frilansskribent som driver bloggen Let's Go Tarpley!, Hvor hun deler tips om budsjett reise og flytte til utlandet. Følg henne på Twitter @ lgtarpley.

Skrive Inn Din Kommentar