Liv

Vil du gå til Yoga-klassen gratis? Prøv disse 6 alternativene

Vil du gå til Yoga-klassen gratis? Prøv disse 6 alternativene

For et år siden gikk jeg forbi et yoga-studio da jeg så en flyger i vinduet og annonserte en uke med ubegrenset gratis yoga-klasser.

Jeg hadde aldri prøvd yoga før, så jeg var litt nølende, men jeg ville absolutt ikke gi muligheten til å prøve noe gratis!

Jeg ble overrasket over hvor mye jeg likte klassene, og jeg ønsket å fortsette å ta mer etter at min prøveperiode avsluttet.

Men da jeg så studioprisene, gikk min entusiasme av. Klassene var $ 20 hver og de månedlige pakkene startet på over $ 100.

Jeg hadde ikke råd til det, så jeg søkte på gratis måter å gjøre yoga på. I løpet av det siste året, Jeg har funnet flere måter å få gratis yogaklasser på, og jeg går på gratis klasser flere ganger per uke.

Hvor finner du gratis yoga klasser

Å gjøre yoga hjemme er praktisk, men det er mange fordeler med å delta i en faktisk klasse. Med en utdannet instruktør til stede, kan du motta spesifikk tilbakemelding for å sikre at du bruker riktig skjema - som vil forhindre skader og gi deg muligheten til å få mest mulig ut av din yoga praksis.

Også å gå til en klasse kan være mer moro og det er en fin måte å møte nye mennesker på.

Her er seks steder for å finne gratis yoga klasser.

1. Kirker

Mange kirker har begynt å tilby hellige yoga kurs. Hellig yoga inkorporerer elementer av kristendommen i yoga praksis, understreker tro, bønn og bygger en sterk følelse av samfunn.

Du trenger ikke å være medlem av kirken (eller til og med være en religiøs person) for å delta - hellige yogaklasser er åpne for publikum. Jeg går til hellige yogaklasser to ganger i uken og elsker dem!

Klasser er vanligvis "betale hva du kan" ved donasjon, og du er ikke forpliktet til å donere.

2. Høyskoler

Noen høgskoler for helse og velvære tilbyr gratis yogakurser for studenter, ansatte og / eller alumner.

En annen potensiell måte å få gratis yoga klasser gjennom et universitet er ved å delta i forskning.

Universitetet i Minnesota tilbød nylig 12 uker gratis yogaklasser (på noen forskjellige steder i Minneapolis) til deltakere i en studie relatert til hvordan yoga påvirker stressnivået. Jeg kvalifiserte ikke for denne studien, men det er mulig at andre lignende studier kan være tilgjengelige i fremtiden.

Vanligvis kan du finne forskningsstudier som søker deltakere på en høyskole nettside. Jeg vil anbefale å se på nettsidene for psykologi-avdelingen eller medisinskolen.

3. Helse- og treningsbutikker

Mange treningsbutikker, som Lululemon og PrAna, tilbyr sporadisk gratis klasser.

Selvfølgelig håper de at du holder deg og kjøper noen yoga bukser etter at du er ferdig med klassen, men det er ingen forpliktelse til å kjøpe noe. Jeg har nylig deltatt i en klasse på en PrAna-butikk, og selgerne var vennlige og ikke påtrengende.

4. Nonprofit-Hosted Events

Noen ideelle grupper tilbyr gratis yoga klasser som en måte å spre bevissthet om og generere interesse for sine årsaker. Disse klassene har vanligvis foreslått donasjonsbeløp, men de kommer ikke til å slå deg bort hvis du ikke donerer.

Hvis du går til en av disse klassene, får du en gratis trening og lærer om en årsak som du kan bli lidenskapelig om.

I Twin Cities, Minnesota, har jeg deltatt i klasser gitt av Gorilla Yogis (fortjeneste fra donasjonene går til Right to Know) og Story Time (donasjoner går til ulike utdanningsprosjekter i Malawi, Afrika).

5. Facebook Events

De fleste hendelsene i disse dager annonseres på Facebook. Prøv å søke etter gratis yoga klasser i ditt område.

Du kan finne en ideell gruppe som tilbyr en gratis begivenhet for å øke bevisstheten om årsaken, en yoga-yoga eller en førsteklasses avtale på et yoga-studio som ønsker å tiltrekke seg flere bedrifter.

Gjennom Facebook fant jeg en privat yoga instruktør (Yoga Prairie) som tilbyr fra tid til annen gratis classes på forskjellige steder.

Jeg har deltatt på hendelsene hennes i hager, arboreter og treningsbutikker. Det er ganske mange gratis yoga hendelser der ute - du trenger bare å ta deg tid til å lete etter dem!

6. Din arbeidsplass

Du trenger ikke nødvendigvis å jobbe for et yoga-studio for å få gratis (eller nedsatte) yogaklasser - du kan kanskje få gratis yogaklasser hvis du jobber for et treningsstudio eller treningsfirma.

Jeg jobber på et treningsfirmas hovedkontor, og min mann og jeg mottar begge gratis treningsmedlemskap, som inkluderer gruppeklasser.

Andre selskaper utenfor treningsindustrien har også begynt å tilby gratis yoga klasser som en fordel for ansatte. Ansatte får en fri fordel, og selskapet får sunnere, mindre stressede ansatte. Det er en vinn-vinn.

Hvis din bedrift for øyeblikket ikke tilbyr denne fordel, vil du kanskje foreslå det til HR-teamet ditt. Gratis yoga klasser kan være et populært tillegg til et velværeprogram.

Mens yoga studioer er vanligvis ganske dyrt, er det mange gratis alternativer. Jeg har vært i stand til å finne måter å delta på gratis yogaklasser flere dager i uken. Du trenger bare å vite hvor du skal se!

Jen Hayes er en livlig livsstilsblogger og frilansskribent. Hun er lidenskapelig om å hjelpe andre tusenårige til å lede sunnere liv - økonomisk, fysisk og psykisk. Jen er for tiden på vei mot å kaste 50 pund og 117 000 dollar av studentlånsgjeld innen 2018.

Skrive Inn Din Kommentar