Investere

21-årig student ble omgjort til Million Dollar Business Owner

21-årig student ble omgjort til Million Dollar Business Owner

I dag ønsket jeg å dele med deg historien om Nate Webster som en del av neste avdrag av min Bedre vite en ung millionær serie. Nate er 21 år, og er for tiden konsernsjef for Warrior Diamond Inc., basert i Pennsylvania. Du leser det riktig: 21 og en administrerende direktør i en multi-million dollar virksomhet!

Bortsett fra å være konsernsjef i mellomstore bedrifter, er han fortsatt student på Villanova University, med planer om å oppgradere i 2014. Og hvis det ikke var tøft nok, har han også blitt en stor politisk influenser i sin stat!

Husk, hensikten med Bedre vite en ung millionær serien er å informere, inspirere og vise deg at, som en høyskoleinvestor, er det mulig å gjøre det stort med omtrent enhver ide. Det er mye press der ute om tusenårene er lat, bor fortsatt hos sine foreldre, og ikke får jobb etter eksamen. Men samtidig er det et helt annet undergruppe av unge voksne som Nate, som virkelig har en innflytelse!

Uansett, la oss bli kjent med Nate litt bedre.

Komme i gang med Nate Webster

Fortell meg litt om deg selv og din bedrift.

Nate: Mitt navn er Nate Webster, og jeg er for tiden senior på Villanova University i Pennsylvania, med hovedfag i statsvitenskap. Jeg er også administrerende direktør i Warrior Diamond, Inc., en diamant sagblad og anleggsvirksomhet. Mitt firma produserer og selger utstyr som brukes til å kutte betong og asfalt. Vi har kunder i alle 50 stater og over 30 land rundt om i verden.

Jeg kan ikke tro at du er administrerende direktør i et så stort firma mens du fortsatt er på college! Hvorfor ønsket du å bli administrerende direktør før du ble uteksaminert?

Nate: Jeg satte egentlig ikke ut til å være administrerende direktør før jeg ble uteksaminert! Som sophomore tok jeg en deltidsdatainngangsposisjon i et selskap og jobbet meg opp. Så tok jeg, som mange skare entreprenører, fordel av en god mulighet, og nå kjører jeg selskapet.

Hva har du mest slitt med når det gjelder å balansere arbeid og skole?

Nate: Jeg har måttet mestre streng tidsstyringsferdigheter, og jeg må kunne kommunisere med salgsteamet mitt. Jeg jobber effektivt med to heltidsjobber, så jeg må kunne dele tiden min og gi folk beskjed når jeg er tilgjengelig for å svare på spørsmål eller håndtere problemer som oppstår - og også være fast ved å gi dem beskjed når jeg kan ikke nås.

Jeg vet at du også blir ganske tung involvert i politikken også - som nesten er som en tredje heltidsjobb! Hvorfor bli så involvert i politikken når du har så mye annet går på?

Nate: Jeg er en politisk vitenskapelig stor, så det er snilt par for kurset! Seriøst har jeg imidlertid vært interessert i politikken så lenge jeg kan huske. Min far var alltid interessert i politikk, og da jeg var yngre, lyttet vi alltid til NPR og så på Nattlig Nyheter med Tom Brokaw, som bare sparket flammene. Flere unge mennesker bør være involvert i politikk, uansett hva de studerer eller hvor de jobber, eller hva deres lidenskaper er.

Jeg kjørte for Township Supervisor for et par år siden, og jeg fikk mye oppmuntring fra folk, uansett tilhørighet, fordi jeg var en ung person som stod på dørstokken, og prøvde å gjøre en endring.

Nate Webster på å være millionær

Hvordan har du gjort din første million?

Nate: Mine beholdninger i Warrior Diamond, Inc. satte meg over $ 1 million merket.

Hvor investerer du for tiden pengene dine og hvorfor?

Nate: Mesteparten av investeringen er i firmaet mitt. Jeg har litt penger på aksjemarkedet, som jeg for det meste klarer meg selv. Jeg har imidlertid en meglerkonto med et av de store investeringsselskapene.

Har du fått hjelp til å administrere pengene dine?

Nate: Nei!

Nate Webster på entreprenørskap

Er det en annen måte å bli en ung millionær uten å starte egen virksomhet eller i utgangspunktet være en gründer?

Nate: Jeg tror ikke det er en enkel måte, det er sikkert. Men å være en gründer betyr ikke nødvendigvis å ha et eureka-øyeblikk og finne ut noe nytt.

Hva er den største risikoen du noen gang tok? Beklager du det?

Nate: Langt den største risikoen jeg noensinne har tatt, var å ta fravær fra University of Denver freshman år uten fast dato for retur. Unødvendig å si, jeg gikk aldri tilbake. Ikke lenge etter at jeg begynte å jobbe her, eier jeg nå selskapet, så ikke angre i det hele tatt.

Hvis du kunne gjøre en endring, hva ville det være?

Nate: Noen ganger ønsker jeg at jeg kunne få ting til å skje raskere. Det har vært mye tid og hardt arbeid å bygge firmaet mitt, og jeg har fortsatt en lang vei å gå for å møte mine mål. Men når jeg gjør det, vet jeg det vil være verdt det.

Hvilke råd har du for unge voksne og studenter når det gjelder entreprenørskap og penger?

Nate: Ikke søk penger for pengene. Selger diamant-tippede sagklinger ikke høres sexy eller kult, men jeg elsker absolutt det jeg gjør, og ville aldri ha spådd at dette ville være mitt første selskap. Jeg tok en eksisterende virksomhet, lærte hvordan det virket, og så gjorde det bedre. Du trenger ikke å lage et helt nytt produkt for å være en gründer.

Hva jeg lærte fra Nate Webster

Jeg elsker Nates historie.Akkurat når jeg tror at jeg har mye på gang mellom arbeid og å drive en liten bedrift, hører jeg på historier som Nates, og det forundrer meg bare hvor mye du kan lagre på og fortsatt lykkes.

Noen få nøkkelord fra Nate reonenterte meg veldig godt. Først sa Nate: "Ikke søk etter penger for pengene" (<- Klikk for å Tweet).Det er så bra råd. Det minner meg om mitt intervju noen måneder tilbake med Neil Patel, hvor han handlet om å følge dine lidenskaper, og ikke bekymre deg om pengene. Jeg er fast tro på at du kan lykkes i noe hvis du virkelig liker å gjøre det. Pengene kommer - men du må forstå dine lidenskaper og hvordan du kan gjøre en forskjell.

For det andre er jeg enig med Nate om at flere unge skal være involvert i politikken. Mange av de beslutningene som blir gjort av våre politikere i dag, vil påvirke oss de neste 20 årene. I mange tilfeller vil politikerne som tok avgjørelsene, være døde, og de unge som var apatisk, vil takle konsekvensene som middelaldrende individer. Selv om jeg ikke vet hvor han finner tid til å gå dør-til-dør for politiske årsaker, er det en ekstremt inspirerende posisjon å se og ta.

Til slutt trenger du ikke å lage et helt nytt produkt for å være en gründer. Faktisk er det ganske vanskelig å finne noe nytt og revolusjonært i disse dager. Men jeg tror det du trenger å ha er et unikt salgsprosjekt. I Nates tilfelle er det abedre produkt. For andre kan det være en annen merkeidentitet eller -historie, eller en ny måte å gjøre ting på. Førti år siden handlet det alltid om å være førstemarkedet eller om å være den billigste i markedet. I dag bryr forbrukerne seg mer enn det, og din jobb som gründer må identifisere salgbar unikhet.

Hva er dine tanker om Nates historie? Kan du balansere skole, entreprenørskap og politikk?

Skrive Inn Din Kommentar