Penger

Disse menneskene setter økonomiske nyttårsoppløsninger. Slik gjør de

Disse menneskene setter økonomiske nyttårsoppløsninger. Slik gjør de

Husk tre måneder siden da du ringte i 2018 med en liste over Nyttårs resolusjoner?

Jeg vet, det virker som en evighet siden ... og kanskje gjorde de det ikke til i dag. Det er greit.

Men igjen i januar presenterte jeg tre folk som hadde noen seriøse økonomiske vedtak i år. Deres mål varierte over hele linjen, fra å spare på å kjøpe en bil for å være gjeldfri.

Det er allerede tid til å følge opp med dem. (Jeg vet, dette året blåser allerede!) Jeg spurte dem noen spørsmål for å måle hvordan de gjør det.

La oss se hvor de er med sine økonomiske mål!

Mikaela Herres: Er hun på sporet til å doble hennes besparelser i 2018?

Mikaela Herres er den ultralette høyskolestudenten som allerede sliter på heltidsjobben.

Hennes mål for 2018 var å fordoble hennes sparekonto (bringe den til $ 10 000) og bygge en nødkonto. For å gjøre det, planla hun å spare 15-20% av alt hun gjorde i år.

La oss se hvordan hun gjør:

På en skala fra 1-5, hvordan ville du vurdere deg selv når det gjelder å være på rette spor for å slå målene dine?

Jeg ville rangere meg selv på 3,5-4! Jeg er på rett spor for mål bare litt lavere enn ønsket.

 1. Siste gang vi snakket, hadde du rundt $ 5000 i besparelsene dine. Et av målene dine var å fordoble det i 2018. Hvordan går det?
 2. Jeg klarte ikke å fordoble det. Jeg er litt mer enn midtbanen for det målet!

 3. Du ville også bygge en nødkonto - har du startet det? Hvis så, hvor mye er det i?
 4. Jeg gjorde og har for tiden $ 1200 i den kontoen.

 5. Har du vært i stand til å opprettholde målet om å spare 15-20% av alt du har gjort? Hvorfor hvorfor ikke?
 6. Jeg har vært i stand til å gjøre mer på 15% siden. Jeg hadde et par helsemessige tilbakeslag og massivt vekttap da jeg trengte å ta vare på leger, nye klær osv. Jeg prøver også å oppgradere midt på semesteret, så skolelivet ble vanvittig og jeg kunne ikke Gjør så mange samarbeid (på Instagram).

 7. Hva er noen vanskeligheter eller utfordringer du har møtt så langt i år, når det gjelder å administrere din økonomi?
 8. Jeg hadde noen bilproblemer som nye dekk, bremser, væsker og belter. High-ticket elementer. Og så, som jeg sa i det forrige spørsmålet, helseproblemer som var uventede som jeg trenger å håndtere. Skole arbeidsbelastning.

 9. Har du hatt noen tilbakeslag?
 10. I tillegg til de som jeg tidligere har sagt, har jeg ikke hatt noen andre tilbakeslag.

 11. Alt annet du vil dele?

Jeg begynte å bruke en personlig Instagram-skapsside, Poshmark og Depop, for å selge ting fra skapet mitt, noe som bidro til en liten pute med mine utfordringer.

Chelsea Daubar: Hvorfor hennes økonomiske mål endret seg

Siden vi sist ble tatt opp med Chelsea Daubar, har hun blitt engasjert!

Hennes 2018 mål var å kutte ned kredittkortgjelden og spare for et stort mål å kjøpe en bruktbil. Hvordan håndterer hun det nå som hun skal legge en ring på den?

 1. Jeg hører at du er forlovet - gratulerer! Hvordan påvirker forpliktelsen dine økonomiske mål, hvis i det hele tatt?
 2. Takk! Den har fullstendig justert våre økonomiske planer og budsjett. Vi betaler for mye av bryllupskostnadene oss selv og må lagre det sakte. Det er egentlig det eneste jeg sparer for akkurat nå. Jeg sparer omtrent $ 500 i måneden, som ble tildelt for pengene jeg skulle legge til ekstra lånekontrakter og bilbesparelser.

 3. Har du nye økonomiske mål nå?
 4. Ingen nye mål. Bare bryllupet.

 5. Når vi sist snakket, ville du spare penger for å kjøpe en bruktbil. Hvordan kommer det med?
 6. Ikke en prioritet lenger. Jeg har brukt penger på å fikse et par problemer til min nåværende bil for å sikre at den går så lenge som mulig.

 7. Fikk du godkjent for inntektsbasert avdragsplan på studielånene dine? Er det å hjelpe deg med å administrere betalingene dine? Gjør du fortsatt tre betalinger i måneden?
 8. De tre betalinger i måneden skulle bare være hvis jeg kunne gjøre automatiske mindre utbetalinger, men det er ikke et alternativ gjennom min lånleverandør. Jeg ble godkjent for inntektsbaserte innbetalinger, men det er fortsatt en $ 100 betaling per måned.

 9. Er det noe annet du gjør for å redde for bryllupet? Kutting tilbake på andre områder av budsjettet ditt, etc?

Den største tingen vi gjør er å kutte ut ekstra unødvendige utgifter. Vi er suckers for take-out og etterskole fredag ​​lykkelige timer (min forlovede er også lærer!), Så vi har fortalt oss at vi har mat hjemme og blir kreative med å lage måltider ut av det som er igjen i kjøleskapet .

Etter bryllupet vil jeg gjerne fokusere på mine opprinnelige mål. Selvfølgelig kan jeg ikke kjøre bilen min for alltid og se nærmere på veien, jeg trenger en bil som passer til et bilsete!

Det er også viktig å merke seg at besparelse er spesielt viktig for oss, fordi ingen av oss vil motta våre løftet løp neste år. Nå er det ikke offisielt blitt uttalt, men basert på at de som skulle bli forhøyet i år, ennå ikke har sett en ekstra penny og at distriktet skal starte neste skoleår med et underskudd på $ 16 millioner dollar , det virker ganske klart at vi også vil gå uten en økning. Hvis vi skulle få dem, ville det være en ekstra $ 8000 til vår årlige samlede inntekt. Uten det blir sparing vanskeligere fordi prisene på alt går opp mens betalingen vår forblir den samme.

Vårt bryllup er neste mars (2019), så vi har litt tid, men du vet aldri hva livet skal kaste på deg. Vi prøver å være forberedt på alt!

Khiem Nguyen: Gjorde han sin endelige studielånsbetaling?

Du kan kanskje huske Penny Hoarder sosial media video strateg Khiem Nguyen som mannen som hadde sine severdigheter satt på å betale sine studielån i april. Han hadde litt kredittkortgjeld på vei, skjønt - så er han på rette spor for å knuse målene sine?

 1. På en skala fra 1-5, hvordan ville du vurdere deg selv når det gjelder å være på rette spor for å slå målene dine?
 2. Jeg vil si en 4. Jeg er så nær å være gjeldfri!

 3. Du hadde et stort mål om å betale den resterende studielånebalansen på rundt $ 8000 ved din 31 års bursdag den 13. april. Har du engang gjort det?
 4. Jeg gjorde! Det var en prosess, men jeg var veldig glad for å oppnå det. Det var noen store utviklinger som hjalp meg med å gjøre mitt mål. Først forklarte jeg mitt mål til min mor, og hun fortalte meg at hun hadde en sparekonto på rundt $ 1600 som hun holdt på siden siden jeg var liten. Jeg ba henne om å gi pengene til meg. For det andre begynte jeg et swingdans livsstilsklærmerke, Killer Diller, og det tok av seg de siste månedene, og tjente meg en ekstra $ 400 (pluss dansespill). Og til slutt legger jeg hele min avkastning på min gjeld, som tillot meg å betale alt av to dager før bursdagen min.

 5. Hvordan går kredittkortgjelden? Du hadde om $ 2000 siste gang vi snakket - har du betalt noe av det av?
 6. Jeg betalte hele mitt kredittkort gjeld denne måneden og har vært i stand til å administrere utgifter ganske effektivt. Dessverre har jeg bare mottatt min medisinske regninger fra å være på sykehuset i januar, så det er nå et tilbakeslag på $ 4000 🙁

 7. Har du kansellert OrangeTheory-abonnementet ditt? Har du kuttet kostnader på andre måter?
 8. Jeg avsluttet mitt medlemskap! Det lagret meg $ 80 i måneden. Jeg bruker pengene jeg sparte på flere swing-dance-relaterte klasser / workshops, kjører hjemme og går til min venns treningsrom i leiligheten hans for å rulle ut ting. Jeg begynte å lage mat hjemme og måltid prepping tre til fem måltider i uken. Dette reduserer maten min koster litt (sannsynligvis sparer meg $ 30- $ 50 per uke) og gir meg også den ekstra fordelen av å spise litt sunnere.

 9. Hva er noen vanskeligheter eller utfordringer du har møtt så langt i år, når det gjelder å administrere din økonomi?
 10. For meg ser jeg på min gjeldssaldo og er så nær avbetalt, at jeg er engstelig. Jeg ønsker å betale det fullt ut før det senere, noe som førte meg til å sette mer penger på den lånegjelden enn hva jeg budsjetterte. Jeg dyppet under det jeg var komfortabel med i kontoen min og har en veldig liten besparelse.

 11. Har du hatt noen tilbakeslag?
 12. Det største tilbakeslaget var å være syk i januar. Jeg fikk influensa og måtte da gå på sykehuset i tre dager. Hvis det ikke var for forsikring, ville de tre dagene ha kostet meg et par år med gjeld. Hvis det ikke var for at jeg var syk, tror jeg at jeg ville ha betalt den, om ikke alle, min gjeld nå.

 13. Alt annet du vil dele?

Jeg har vært veldig glad for mitt fokus på å betale ned min gjeld. Jeg har funnet måter å tillate meg å leve et morsomt og tilfredsstillende liv uten å måtte bruke en formue til å gjøre det! Jeg er spent på å ikke ha noen gjeld til å betale seg og vokse min formue til slutt!

Kelly Anne Smith er en epost innholdsspesialist på The Penny Hoarder. Fang henne på Twitter på @keywordkelly.

Skrive Inn Din Kommentar