Anmeldelse

Quicken For Mac 2018 Review - En Stor Forbedring For Mac-brukere

Quicken For Mac 2018 Review - En Stor Forbedring For Mac-brukere

Quicken ble tradisjonelt kjent som en av de beste personlige finansprogramvarene for desktop-brukere. Mac-versjonen hadde imidlertid tradisjonelt manglet funksjonene som ble funnet i PC-versjonen, og det var skuffende for mange brukere. I fjor var Quicken 2017 for Mac, mer skuffende enn noensinne.

Etter vår forferdelige gjennomgang, CFO av Quicken, kom John Eichhorn ut til meg og sa: "Vi har mer arbeid foran oss - og vi tar all tilbakemelding på alvor. Vi har vårt arbeid skåret ut for oss, men jeg tror vi gir en enorm verdi til våre kunder, og vi er her for langdistanse og vil være hos våre kunder da deres liv blir mer mangfoldige - så vær så snill hold deg innstilt med oss. "

Så, hvordan gjorde Quicken for Mac 2018? Ærlig, det er en stor forbedring i løpet av 2017. Det har imidlertid fortsatt noen ulemper, og en stor endring i år kan ha lang tid. Berør berørte brukere.


Rask oppsummering

 • Stor forbedring i løpet av 2017
 • Mye bedre investeringssporing og lånesporing
 • Endre til abonnementsmodell og pris fortsatt en bekymring
Kom i gang

Video gjennomgang

Viktige funksjoner for Quicken For Mac 2018

Quicken For Mac fortsetter å bygge videre på de mange tradisjonelle funksjonene Quicken-brukere forventer. Som alltid kommer det med stor sporing av sporing (sammenlignet med andre elektroniske alternativer som Mint og Personal Capital), det har investeringssporing og budsjettering.

For 2018 har de forbedret plattformens brukervennlighet, men navigasjonen er fortsatt litt utfordrende. Selv etter å ha brukt Quicken i omtrent en uke, finner jeg det fortsatt vanskelig å komme til forskjellige rapporter. Det er ikke intuitivt. Slik ser startskjermbildet ut:

I stedet for å være under rapportering, er de fleste ting du bryr deg om, faktisk tilgjengelige ved å klikke på "Acccount" sidebar - for eksempel er inntekt og utgifter ikke synlige under "Rapporter", men det er faktisk synlig under "Banking ".

Her er et eksempel:

Quicken for Mac forbedret sin investeringssporing dramatisk for 2018. Dette var en av mine største problemområder i 2017-versjonen, og det er sterkt forbedret.

Det er imidlertid fortsatt problemer her. Da jeg importerte kontoene mine, overførte enkelte stillinger kostnadsgrunnlaget, mens andre ikke gjorde det. Ikke en stor avtale, men veldig merkelig. Dessuten mangler det fortsatt viktige rapporter som jeg har verdsatt i Windows-versjonen - særlig aktivitetsallokering og evne til å spille med tildelingen i programmet.

Se investeringsskjermbildet her:

Også Quicken touts at du nå kan se investeringsresultat, men det viser konsekvent "N / A" for hver konto. Min gjetning er at Quicken beregner dette i programmet, i motsetning til bruk av historiske data. Det er en god ting at du får et virkelig øyeblikksbilde av ytelsen din, men en dårlig ting ved at du trenger Quicken-appen for å oppdatere for å få det til å skje.

Slik ser skjermen ut:

Samlet sett er programvaren en stor forbedring i løpet av 2017, men det er fortsatt noen feil som kan bli irriterende over tid.

Quicken For Mac 2018 Prissetting

Prisene for Quicken For Mac 2018 er en av de største endringene. Quicken endret sin prismodell i år til en abonnementsbasert modell, i stedet for en engangsavgift. Jeg ser dette som både godt og dårlig.

Det er dårlig, fordi mange Quicken-brukere holdt programvaren deres i mange år, og aldri oppgradert. For brukere var dette bra - fordi du kunne unngå dårlige utrullinger som Quicken for Mac 2017. Men for å fortsette å motta oppdateringer og bankinformasjon, måtte du oppdatere noen få år uansett, eller Quicken ville kutte deg av.

Det er bra, fordi mitt håp er med mer gjentatte inntekter, kan Quicken fortsette å forbedre programvaren og sikre banktilkobling.

Quicken For Mac 2018 har tre prispoeng i år (som også er en endring). Jeg tror 90% av brukerne ville ha nytte av å bare bruke Deluxe-versjonen, som er $ 49,99 / år til full pris.

Slik ser prisen ut:

Starter

Deluxe

Premier

Beste for:

Grunnleggende budsjettering, ingen investeringer

Brukere med investeringer og lånesporing

Brukere som ønsker BillPay eller Premium Support

Pris:

$ 34.99 / år

$ 49.99 / år

$ 74,99 / år

Kjøp nåKjøp nåKjøp nå

Det er vanskelig å si om Premier er verdt den enorme tilleggsprisen. Jeg tror Deluxe er den beste verdien, for de ekstra funksjonene i investering og låneoppfølging. Men jeg har aldri brukt BillPay, og jeg anbefaler sterkt at de fleste ikke bruker en tjeneste som BillPay fordi ikke bare Quicken tar betalt mer, men mange banker tar også betalt for tjenesten.

Spesiell salgsfremmende prising

Som du sikkert allerede vet, er Quicken beryktet for å kjøre salgsfremmende priser hele tiden. Nylig ga de 40% rabatt på sine priser - som jeg synes er en rettferdig pris for produktet.

Jeg ville ha det vanskelig å betale $ 49,99 per år for Deluxe, men å betale $ 29,99 per år gir mye mer mening - spesielt med tanke på at jeg vanligvis vil oppgradere hvert 2-3 år, justerer dette mye bedre med prisen jeg forventer.

Men i vårt søk etter tilbud fant vi at Amazon.com tilbyr et 27 måneders abonnement på Deluxe-versjonen for $ 89,99. Gitt $ 49,99 prisen er $ 4,17 per måned, Amazonas avtale er $ 3,33 per måned - en besparelse på omtrent 20%. Fortsatt ikke så bra som Quickens eget salg, men den nest beste avtalen vi har funnet.

Sjekk ut avtalen på Amazon her.

Fordeler og ulemper med Quicken for Mac 2018

Som du ser, er det noen konkrete forbedringer i Quicken for Mac 2018 versus året før. Men det er fortsatt ikke perfekt, og det har fortsatt mye mindre funksjoner enn du finner i Windows-versjonen.

Pros:

 • sjekk bedre investeringssporing
 • sjekk Forbedret Lånsporing
 • sjekk Spending Sporingskategorier og Rapportering

Ulemper:

 • sjekk dårlig navigasjon og ikke intuitiv
 • sjekk fortsatt manglende noen viktige investeringsfunksjoner som Asset Allocation
 • sjekk ny abonnementsprising er ikke verdt det til full pris

Endelig dom

Den endelige dommen er at vi gir Quicken til Mac 2018 fire stjerner. Det er vanskelig å sammenligne Quicken fordi alternativene er gratis - spesielt Personal Capital og Mint.

Men for de som vil ha stasjonær programvare, og hvis du kan få det til en nedsatt pris, er Quicken for Mac et mye bedre stykke programvare enn før.

Har du prøvd Quicken for Mac 2018? Hva er dine tanker?

Quicken For Mac 2018
 • Produktkostnad - 60
 • Brukervennlighet - 83
 • Verktøy og funksjoner - 90
 • Kunde Serivce - 85
80

Sammendrag

Quicken For Mac 2018 er vesentlig bedre enn de siste årene, men det konkurrerer fortsatt ikke fullt ut med online gratis alternativer

 • Prøv Quicken For Mac 2018
 • Skrive Inn Din Kommentar