Penger

Her er et merkelig trick jeg bruker til å tjene hundre i passiv inntekt hvert år

Her er et merkelig trick jeg bruker til å tjene hundre i passiv inntekt hvert år

OK, dette handler om så enkelt som det blir.

Bedrifter som Google og Nielsen er sulten på data om bruksutviklingstrender - hvilke nettsteder vi besøker, hvor lenge vi er på Facebook og annen statistikk. Så de har begynt å betale vanlige folk for å dele denne informasjonen med dem.

Og den beste delen? Når du har registrert deg, blir du betalt i PASSIVE INCOME!

Det finnes en rekke av disse appene der ute (og vi har dekket noen av dem før). Slik fungerer det, installerer du appen på smarttelefonen, og selskapet betaler deg for hver måned du holder den installert.

Det forstyrrer ikke datapakken, og du trenger ikke å svare på en rekke spørreskjemaer hver måned. Bare installer appene og glem dem.

Belønningen?

Hvis du laster ned alle disse appene, kan du tjene ekstra $ 300 eller mer hvert år! Ikke så loslitt, ikke sant?

Her er appene du må registrere deg med ...

1. MobileXpression for Androids (5.0 eller under) og iPhones ($ 25 +)

MobileXpression er et forskningsfirma som studerer Internett-trender og rapporterer til sine kunder om populariteten til ulike mobilnettsteder.

Selskapet er for tiden ute etter noen få tusen av våre smarttelefonbrukere til å dele noen av nettstedene vi blar på våre mobile enheter.

All deling er gjort med spesiell programvare installert på telefonen din, og det krever ikke noe reelt arbeid fra deg. Du kan også avinstallere programvaren til enhver tid hvis du bestemmer deg for at du ikke lenger vil delta.

Denne kan lastes ned på de fleste smarttelefoner / tabletter. Etter at du har installert den i en uke, får du en umiddelbar belønning for en premie (alle vinner noe).

Jeg vant $ 25 gavekort til Amazon, men noen av de andre premiene inkluderer iPads og Samsung TV.

Hvordan det fungerer…

1. Registrer deg på MobileXpressions på din Android her. Du må dele litt demografisk informasjon, som ligner på å registrere deg som en Nielsen-husholdning.

2. Last ned programvaren. Det er ganske enkelt og går i telefonens bakgrunn, akkurat som alle andre smarttelefonprogrammer. Nettstedet sier at det ikke vil påvirke telefonens ytelse.

3. Send dataene dine. Dette trinnet krever egentlig ikke noe arbeid fra deg - programvaren sender automatisk de aktuelle dataene til MobileXpression.

Selskapet overvåker ikke telefonsamtaler eller personlige opplysninger, men det sjekker ut nettsider du ser, kobler deg tilgang og brukstider for bestemte enheter (for eksempel tekstmeldinger, samtale lengder og nettlesing).

4. Samle belønningene dine. Etter at den har blitt installert i syv dager, kan du spille deres umiddelbare belønningsspill - du er garantert å vinne noe.

Her er en kobling for iPhone-brukere.

2. Nielsen Mobile Panel (opptil $ 50 / år)

(Merk: Dette panelet er for tiden bare rettet mot PC-bærbare brukere.)

Du kjenner firmaet som følger TV-karakterer?

Tilsynelatende vil de også måle populariteten til nettsteder og videoer på nettet.

Fra Nielsens nettsted:

"For at vi skal kunne rapportere nøyaktige data til mobilindustrien bruker vi Nielsens proprietære applikasjoner og profiler til å måle normal aktivitet på telefonen, nettbrettet eller annen mobilenhet. Alle overførte data er kryptert og anonym. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Nielsen Mobile App eller installere vår profil, avhengig av enheten din, og fortsett å bruke den mobile enheten som du pleier å gjøre - det er det! Nielsen Mobile-programvaren er ikke påviselig og vil ikke påvirke enhetens ytelse eller batterilevetid. "

Vil du prøve?

1. Hvis du har en iPhone, betaler Nielsen deg $ 50 / år for å holde sin app på telefonen din. Registrer deg her på din iPhone - du kan ikke laste den direkte ned fra appbutikken.

2. Når du har registrert, vil selskapet sende deg instruksjoner om hvordan du installerer appen. Etter at du har fullført installasjonen, blir du bedt om å starte telefonen på nytt.

Som medlem av Nielsen Mobile Panel, vil du tjene opptil $ 50 / år bare for å bruke telefonen som du vanligvis gjør.

3. Media Insiders Panel (Opptil $ 15 / måned + $ 5 Bonus etter 12 uker = $ 185 / år)

Dette selskapet har et pågående prosjekt for å hjelpe mediebedrifter bedre å forstå hvordan forbrukerne bruker, ser og deler TV, sosiale, digitale og mobile medier.

Media Insider Panel app "måler aktiviteter utført på en enhet, for eksempel deling, visning, klikke, chatting, nedlasting og mer. Appen lytter også til TV-programmer, og ved hjelp av teknologi fra Gracenote, Inc., identifiserer hvilke TV-programmer som ble tatt. "

Også på et tidspunkt er et medlems personlige identifiserbare opplysninger aldri offentlig offentliggjort eller utgitt, og selskapet vil heller ikke samhandle med deg via sosiale medier.

Hvis du installerer appen, vil Media Insiders Panel betale deg $ 5 per måned per enhet. Og du kan installere appen på opptil tre enheter. I tillegg vil de sende deg en $ 5 bonus etter 12. uke.

Slik gjør du det:

1. Registrer deg på Media Insiders Panel.

2. Installer og aktiver MI Mobile appen på enheten din.

3. Se e-posten din for viktig informasjon og instruksjoner om neste trinn.

Her er de støttede enhetene:

  • Android ™ smarttelefoner og -tabletter som kjører Android versjon 4.0 eller nyere, og ikke er rotfestet. Kindle Fire HD støttes også, men ikke den første generasjonen Kindle Fire.
  • iPhone®5, iPad®, iPad mini® og iPod touch®-enheter som kjører iOS 5.0 eller nyere.

Merk: Du har vært bosatt i USA, 13 år eller eldre og har en gyldig e-postadresse.

4. Screenwise Panel ($ 8 etter første uke, $ 2 / uke etter det = $ 110 / år)

Panelet er laget for å hjelpe Google med å bedre forstå web- og mobilbruk, for eksempel hvilke tidspunkter folk går på, hvor lenge de blir på nettsteder og bruker apper, samt hvilke typer nettsteder og apper som er populære (eller ikke).

Som panelvisnings-panelist vil du legge til en nettleserutvidelse og / eller mobilmåler som vil dele med Google nettstedene du besøker, programmer du bruker og hvordan du bruker dem.

Screenwise lover det går i bakgrunnen og vil ikke sakte noe ned.

Selskapet vil gi deg $ 8 etter at du har blitt registrert i syv dager, og du får ytterligere $ 2 hver uke etter.

Kontantbelønningene kommer i form av gavekort (du kan velge mellom Walmart, Papa Johns, Barnes & Noble, og en mengde andre).

Du må installere denne på Chrome, Internet Explorer eller Firefox. Registrer deg for Screenwise her.

Lykke til, Penny Hoarders!


Skrive Inn Din Kommentar