Virksomhet

Hvorfor tusenårsdager kan ha mer kompliserte skatter enn noen gang før

Hvorfor tusenårsdager kan ha mer kompliserte skatter enn noen gang før

Dette innlegget blir brakt til deg av CJ Affiliates VIP Content Service. Takk H & R Block for sponsing av dette innlegget. Mens dette var en sponset mulighet fra H & R Block, er alt innhold og meninger som er uttrykt her, min egen.

Langt borte er dagene med bare en W-2 og fyller ut en enkel 1040EZ. Dagens skattesituasjoner er vanligvis litt mer kompliserte - spesielt for de som jobber med sidevisninger og investerer de hardt opptjente penger.

Men bare fordi skatteforholdet ditt er litt mer komplisert betyr ikke at du fortsatt kan arkivere dine skatter selv. Faktisk, hvis du vet hva du skal se etter, kan arkivering din egen skatt hjelpe deg med å kartlegge en plan for å redusere de skattene du skylder neste år og holde deg på toppen av din personlige økonomi.

Før du filen her er noen ting du bør være oppmerksom på, og hvordan H & R Block kan hjelpe

.

Hva Din Side Hustle betyr for dine skatter

Å ha en travle side er flott. En god sidestrøm kan hjelpe deg med å nå dine økonomiske mål raskere og kan til og med føre til en heltids karriere nedover veien.

Problemet som dette kan presentere med skatter er at de fleste sidehustler er gjort på en uavhengig entreprenør basis, og hvis du er en ny sidehustler, kan dette være et uventet sjokk!

Hvis du bare har vært en ansatt (og mottar en W-2 i begynnelsen av hvert år), så mottar du din første 1099-MISC som uavhengig entreprenør, kan du kaste deg for en løkke. Som uavhengig entreprenør blir ikke skatter holdt tilbake fra betalingen, og du er ansvarlig for å betale disse skattene selv når du legger inn skattene dine.

Det er en oppside å motta 1099s skjønt. Til å begynne med er du i stand til å trekke mer av dine forretningskostnader enn du ville kunne som en ansatt. For eksempel, hvis du måtte kjøpe kontorutstyr eller betale for arbeidsrelaterte utgifter eller disse kan kvalifisere som fradragsberettigede utgifter.

Å motta 1099-tallet og hevde fradrag er ikke ekstremt vanskelig å gjøre, men kan være forvirrende, spesielt hvis det er ditt første år som arbeider med denne typen situasjon.

Noen vanlige situasjoner der dette kan oppstå, er at du kjører for Uber eller Lyft, er en Postmate, selger varer på Amazon, og mer.

Dette kan være forvirrende, men bruk av online skatt programvare som H & R Block kan gjøre filing enkelt. Det vil gå deg gjennom alle de nødvendige skjemaene og stille deg enkle spørsmål for å sikre at du ikke går glipp av noe.

Flere investeringsalternativer kan likestille flere investeringsskattformer

Et annet sett av skatteformer millennials kan komme inn kommer med investeringer.

Det er massevis av flotte måter å investere på og i dag kommer mange av dem med svært små minimum. For eksempel har du kanskje utnyttet Robinhood og $ 0 provisjoner, eller Stash eller Acorns, hvor du kan begynne å investere for bare $ 5. Disse mobile investeringsmulighetene er gode, men hvis du er ny for å investere, kan du ikke glemme skatt!

Hvis du har utnyttet de lave inngangsbarrierer og har penger spredt over mange ulike typer investeringer, kan du forvente å få mange forskjellige skatteformer.

Noen vanlige skatteformer for å være på utkikk etter er:

  • 1099 - INT (Rapporterer rente betalt til investor.)
  • 1099 - DIV (Viser totalt beløp utbetalt til investor.)
  • 1099 - B (Viser gevinst eller tap for året.)

Igjen, selv om dette er første gang du legger inn skatter, er det ikke vanskelig å arkivere med enkle å følge instruksjonene. H & R Block vil gå deg gjennom hver av disse hendelsene, og sørg for at du står for alt.

La oss ikke glemme studentlån

Sist men ikke minst kan vi ikke glemme studielån.

Mens studielån kan være en stor byrde, kan de faktisk "hjelpe" deg i inntektsskattetid. Hvis du har betalt renter på studielånene i fjor, kan du muligens få fradrag på opptil $ 2500 eller beløpet du har betalt, avhengig av hvilket beløp som er mindre.

Fradragsbeløpet du kvalifiserer for, vil være basert på din endrede justerte bruttoinntekt. Du kan få fullt fradrag på 2016-avkastningen din hvis du arkiverer enkelt og tjener $ 65 000 eller mindre, eller hvis du er gift og fil i fellesskap med din ektefelle og din samlede inntekt er $ 135 000 eller mindre. Når du når disse nivåene, begynner din egenandel av rentebeløp å bli faset ut.

Et skattefradrag er bra fordi det vil senke din skattepliktig inntekt - som sparer deg på skatt! Ikke bekymre deg, din online skatt programvare kan hjelpe deg å finne ut dette - ingen matte er nødvendig fra din side.

Men du kan fortsatt registrere deg selv

Har du en mer komplisert skattesituasjon skremme deg? Det trenger ikke! Bare fordi du mottar flere skatteformer, betyr det ikke at du må bli skremt, eller at du fortsatt ikke kan betale skatt selv. Faktisk, avhengig av kompleksiteten i situasjonen din, kan du til og med være i stand til å gjøre dine skatter gratis.

I år har H & R Block rullet ut mer null, noe som gjør at filers kan arkivere både føderale og statlige 1040EZ, 1040A og 1040 med Schedule A, helt gratis. Dette er flott for de som spesifiserer fradrag, huseiere og de med medisinske og barnehageutgifter.

H & R Block har også en Deluxe-utgave som er flott for å få mest mulig fradrag og en Premium-utgave som er ideell for småbedriftseiere og investorer.Vi liker H & R Block for brukervennlighet og hjelpsomme ressursenter og tror at det er et flott nettbasert skatteprodukt for enhver situasjon.

Hvis du vil komme i gang med H & R Block, kan du gjøre det så her eller du kan leke med sine skatt kalkulator for å få en generell ide om skatteutfallet før du kommer i gang når du kommer tilbake.

Klar til å prøve? Kom i gang med H & R Block gratis.

Skrive Inn Din Kommentar