Banker

3 måter å minimere din høyskole gjeld

3 måter å minimere din høyskole gjeld

Hvis du leser dette, har du sannsynligvis enten studielånsgjeld eller du er i ferd med å pådra studentlånsgjeld.

Med studielånets gjeldssaldo øker din beste innsats med å betale din studielåns gjeld så raskt som mulig, eller enda bedre, stopp gjelden fra å hakke opp ved å ta de forebyggende tiltakene.

Mange nyutdannede må sette livet sitt på vent på grunn av vanlige studentlåns feil. Unngå å gjøre disse feilene og bli kvitt studentlån i tre enkle trinn!

Ifølge USA Today, opptil 68% av høyskole kandidater inn i arbeidsstyrken med student lån gjeld. Institute for College Access og Suksess rapporterte at studenter utdannet med $ 18 000 til $ 37 000 i studielånsgjeld i det siste året. For å minimere effekten, følg disse tre enkle trinnene for å unngå unødvendig gjeld fra å samle seg.

Hurtig navigasjon Trinn 1: Velg riktig høyskole og raskt spore din GraduationSelecting Høyre CollegeResearch Stipend, bevilgninger og utfyll din FAFSAPlan å Graduate Effektiv / Lag en effektiv Plan for GraduationStep To: Budsjett og spar for å minimere Student Loan DebtCreate et realistisk budsjett for din Livet akkurat nå Spar opp for fremtidenStep Tre: Øk inntektene dine og aggressivt betale ned BalancePay-opplæringen i avdrag mens du er i skolefor å minimere gjeldjobber som betaler av studentlånet ditt Forskuddsbetaling Lån interesse

Trinn ett: Velg riktig høyskole og raskt spore oppgradering

Velger Høyre College

Finn ut hvor mye undervisning vil koste, og også estimer alle andre kostnader, for eksempel lærebøker, materialer, levekostnader og tilleggskostnader dersom du bor på campus.

Ut av dine beste høyskolevalg, se nøye på pris, livsstil og karrieremuligheter. Vekt fordeler og ulemper ved hvert høyskole før du gjør ditt valg.

Hvis du prøver å begrense dine valg for hvilken høyskole å delta, se på dine beste valg, og rangere dem ved undervisning. Også gjøre noen undersøkelser for å finne ut om klassene fylles opp raskt, og hvilke alternativer som er tilgjengelige.

Det siste du vil ha, er å forlenge oppgraderingen og håndtere halvparten av semesterene fordi de nødvendige kursene ikke er tilgjengelige, og det finnes ingen alternativer.

Uansett om du har blitt akseptert i drømmekolen din, kan du også starte på et felleskole og deretter overføre til drømmekolen din.

Et par år på et fellesskapskurs vil hjelpe deg med å få karakterene dine opp og øke sjansene dine for å få et godt stipend eller stipend. Som en bonus, vil dette alternativet spare deg for to års høyskoleopplæring der.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på om du realistisk kan betale studentlånet ditt ved eksamen, er det en god tommelfingerregel at lånebalansen ikke bør overstige forventet startlønn.

Forskningsstipend, stipend og utfyll din FAFSA

Før du blir overveldet om kostnaden for undervisning, undersøk alle stipendene og stipendene som er tilgjengelige fra dine beste høyskolevalg. Finn ut hvor mye du trenger med og uten stipend og stipend.

Neste, undersøk alternativene dine for økonomisk hjelp. Før du setter deg på studielån, sørg for at du vet alle dine muligheter for stipend og stipend. Fyll ut ditt gratis søknad om Federal Student Aid (FAFSA) og begynne å lete etter stipend og tilskudd med en gang.

Endelig finne ut hvor mye du trenger for å lukke gapet, og om å ha en jobb vil ha innflytelse. En jobb på høyskole kaffebar kan spare deg noen få tusen dollar, men det kan også påvirke karakterene dine negativt.

Hvis du foretrekker å ikke jobbe mens du er på college, begynner du å planlegge karrieren din, slik at du kan få en cushy jobb som støtter deg når du har oppgradert. Private lån skal være din siste utvei for å lukke opplæringsgapet.

Et forsiktig ord om studielån: vet hva du får inn før du tar ut studielån. Du har lest horrorhistorier om at folk ikke har råd til daglige utgifter da studielånet ditt kommer opp.

Vet hva du får inn når du låner penger til skolen. Bruk først av føderale studielån, og se på private lån som en siste utvei. Husk at private lån vanligvis ikke gir de samme fordelene som føderale studielån, for eksempel utsettelse, utholdenhet eller tilgivelse.

Planlegg å Graduate Effektiv / Lag en effektiv Plan for Graduation

Finn ut eksamenskravene dine og avgjøre om undervisningen beregnes i semester / kvartal eller etter enhet. Hvis opplæringen beregnes i semester / kvartal, kan du oppnå rask eksamen med riktig planlegging og disiplin.

Ta sommerklasser og overførbare enheter på et lokalsamfunnsskole for å redusere kostnadene og også gjøre opp for problemer med kursets tilgjengelighet. For eksempel vil noen høyskoler tillate elevene å ta språkklasser som enkelt fyller seg på samfunnskollegier. På den måten får du mest mulig ut av din tid, og du sparer også penger, spesielt hvis skolen din betaler studie per enhet.

Trinn to: Budsjett og spar for å minimere studentlånsgjeld

Lag et realistisk budsjett for ditt liv akkurat nå

Du ønsker å nyte collegeopplevelsen, men du vil ikke gå i stykker i prosessen. For netter ute, finn steder hvor du kan få gode tilbud på mat og drikke for å kutte på utgifter mens du spiser ute.

Mens du er i skolen, kutte ned på dine utgifter ved å leve hjemme eller leie en leilighet utenfor campus enn å bo på campus. Bestem hvordan du skal planlegge måltidene dine og leve godt på forhånd.Ta bort penger mens du er i skolen, enten det kommer fra en jobb eller økonomisk hjelp.

For å komme i gang, opprett et realistisk budsjett. Oppgi all inntekt, inkludert økonomisk hjelp, inntekt fra jobber eller bidrag fra foreldrene dine.

Deretter lister du ut kostnadene dine, starter med nødvendigheter som undervisning og avgifter, bøker, leie eller rom og brett, dagligvarer, verktøy, personlige ting, transport og helseforsikring. Inkluder alle minimumsbetalinger for kredittkort og gjeld i budsjettet.

Bruk mesteparten av pengene til å betale ned studentlånet ditt. Hvis du har et negativt nummer, må du gjenta budsjettet ditt slik at inntektene dekker alle utgiftene dine. Budsjettet ditt bør planlegge for nødhjelp, vedlikehold av bil (hvis du har bil), og større utgifter som en ny bærbar eller en ferie.

Hvis du allerede er ute av skolen, finne ut hvor mye du må betale, og opprett et budsjett. Beregn inntekt og utgifter, og se hvor mye du har igjen. Inkluder minimumsbeløpet i budsjettet. Bruk de fleste ekstra penger til å betale av lånet ditt.

Spar opp for fremtiden

Hvorvidt din inntekt består av studielån, hjelp fra foreldrene dine, eller din lønn, trenger du å skape gode økonomiske vaner fra starten. Begynn med å legge bort minst 10% per måned.

Ved å spare hver måned kan du skape gode økonomiske vaner som vil være til nytte for deg i ditt voksne liv og utover.

Hvis du er veldig seriøs om å få din økonomi i orden, vil Personal Capital ikke bare hjelpe deg med å analysere budsjettet ditt, det vil også hjelpe deg med dine investeringer. Sjekk ut vår gjennomgang av Personal Capital hvis du fortsatt er på gjerdet.

Trinn tre: øk din inntekt og aggressivt betale ned balansen

Betal undervisning i avdrag mens du er på skolen

Hvis du er i stand til å betale undervisning, betaler du det i perioder for å unngå å miste penger i det hele tatt. Selv oppstartsavgiften eller næringsavgiften vil trolig være langt mindre enn renten på studielån.

Arbeid for å minimere gjeld

Hvis du kan få hendene på en betalt praktik, kan du få æren til å jobbe mens du har penger til å betale av studentlån.

Hvis du fortsatt er i skole, kan en deltidsjobb brukes til å erstatte eller redusere lån. Enkelte jobber kan til og med dekke dine levekostnader i tillegg til lønnen din. For eksempel kan en jobb som bosatt assistent bidra til å dekke levekostnader, for eksempel rom og bord. Men hvis du ikke er forsiktig, kan du jobbe mens du er i skolen, ta deg tid til å studere og leve et balansert høyskoleliv.

Hvis du er ute av skolen, se etter muligheter som vil fremme dine mål.

Jobber som betaler dine studielån

Se etter jobber som gir studentlån tilgivelse eller innrømmelser som er i tråd med yrket ditt. Enkelte yrker betaler selv studielånene dine dersom du blir der lenge nok. Hvis du er villig til å sette inn noen år, er dette et godt valg.

Forskuddsbetaling

Hvis du får en heftig skattefradrag, bonus eller lønn, ikke bruk det! Bruk pengene til å forhåndsbetale studielånene dine, eller betal dem ned hvis du allerede er ute av skolen.

Hvis du har mindre studentlånsbalanser, fall ikke inn i fasen av utsettelse. Hvis du forskuddsfører studielånene dine, er du mer sannsynlig å betale av studielånene dine i raskere tempo.

Betal renter

Selv om du ikke trenger å betale studielånsrenter mens du er i skole, er du ikke pålagt å betale lånerenter mens de er i skole, og det er potensielle besparelser hvis du betaler interesse.

Hvis du ikke betaler dine studielån fort nok, må du kanskje konsolidere kvalifiserte studielån og gjøre ordninger for resten. Ikke sett deg selv i den posisjonen - begynn å ta forebyggende tiltak nå.

I Avslutning

Begynn med slutten i tankene. Bestem deg på en høyskole, anslå kostnadene, og finn en måte å oppgradere så raskt som mulig, spesielt hvis din skoleundervisning beregnes per semester eller kvartal i stedet for per enhet.

Utforsk alle alternativene dine for stipend og stipend, og finn ut hvor mye du trenger for å lukke gapet. Utforsk økonomisk hjelp og beregne hvor mye du kan tjene hvis du får en jobb.

Vei fordeler og ulemper, og du vil ha en plan. Også, sjekk ut våreGRATIS 5-dagers kurs for å komme seg ut av gjeldog begynn å leve livet ditt.

Har du brukt noen av disse tipsene for å holde studielånet ditt gjeldssøkende mens du er i skolen? Hvis du er utdannet, har du brukt noen av disse strategiene til å betale av studielånene dine? Fortell oss i kommentarene nedenfor!

Skrive Inn Din Kommentar