Anmeldelse

OLT.com Online Skatt Software Review 2017 - Bare Hold deg unna!

OLT.com Online Skatt Software Review 2017 - Bare Hold deg unna!

Hvis du leter etter en billig skatteprep løsning som følger med revisjonsassistent beskyttelse, kan du bli fristet av Online Skatt (OLT.com).

Dessverre, i 2017, er programvaren fortsatt buggy og generelt vanskelig å bruke.

Erfarne filers som ikke har kompliserte skattesituasjoner, kan føle seg komfortable med OLT.coms barebones-grensesnitt, men de fleste filers bør se andre steder for en mer enkel opplevelse.

Her er hva du trenger å vite om OLT.com-arkivopplevelsen for 2017-skatter.


Rask oppsummering

  • Dårlig navigering og brukervennlighet
  • Buggy med tabbing og innganger
  • Prissetting er en av de laveste for alle skatteformer inkludert
Kom i gang

OnlineTaxes Review Video

OLT.com Navigasjon

OLT.com har en subpar programvare navigasjonsopplevelse. Mer enn en gang, da jeg brukte fanen til å skrive inn adresser, hoppet systemet over linjer som gjorde det vanskelig å finne ut hvor jeg skrev inn informasjonen min.

OLT.com krever at brukerne fullfører skatt i en foretrukket rekkefølge (personlig informasjon, inntekt og inntjening, fradrag og kreditter, helsedekning, etc.). For å gå til neste del må du skrive inn en skjerm som sier at du har fullført delen. Du kan flytte bakover gjennom programvaren, men igjen må du skrive inn flere skjermer for å gjøre det. Samlet skaper dette en unødvendig clunky navigasjonserfaring.

Innenfor hver seksjon tilbyr OLT.com et strømlinjeformet grensesnitt. Jeg trodde at navigering i seksjonen var fornuftig (og så mye bedre ut enn fjorårets programvare), men likevel pleide å bruke altfor teknisk språk.

Siden OLT.com ikke tilbyr guidet navigering, må brukerne finne ut hvilke seksjoner som gjelder for dem selv.

Erfarne filers vil sannsynligvis ha en enkel tid på dette, men nyere filers kan ende opp med å bli forvirret. For eksempel, da jeg gikk for å erklære min gevinster, måtte jeg finne ut om jeg trengte å skrive inn en 1099-B eller en 1099-S-skjema. Programvaren ga ingen veiledning om hvilket skjema som ble brukt på meg (1099-B er generelt for aksjesalg og 1099-S for eiendomsmeglingstransaksjoner).

OLT.com Brukervennlighet

Selv om OLT.com har renset opp brukergrensesnittet, er det fortsatt en ganske vanskelig å bruke programvare. Generelt trenger du å vite skattesjargongen din for å gjøre det gjennom skatteprogramvaresystemet. Et stort skattesystem for programvare vil forbedre skattepreparatet ditt med flotte søkefunksjoner, relevante kunnskapsartikler og enkle å forstå miniklarere. OLT.com tilbyr ikke noen av disse.

I stedet kobler OLT.com ut til IRS-nettstedet, og lar brukerne finne ut ting. Erfarne filers kan finne ut programvare, men det er tøft. Spesielt virket rapportering av sysselsettingsinntekter og leieinntektsinntekter unødvendig vanskelig. De "nyttige informasjons" -artiklene opphevet bare definisjoner direkte fra forskjellige former.

OLT.com Kunnskapsartikler

Når det gjelder å hjelpe brukere gjennom programvaren, har OLT.com lagt til en nyskapende funksjon som heter Helper Images. Disse bildene viser brukerne den eksakte boksen som inneholder informasjonen programvaren trenger.

Samlet sett kan dette være et nyttig verktøy, men andre programvaretjenester har robuste importalternativer som gjør Helper Images unødvendige.

OLT.com har ikke mange kunnskapsartikler utenfor helperbildene, og de har det er ganske dårlig. Programvaren stoler for mye på koblinger ut til IRS nettsiden for å være nyttig.

OLT.com Prissetting og planer

OTL.com har en gratis Federal plan (stat $ 9,95 per retur) eller en premium utgave. Den primære forskjellen mellom de to planene er at den andre planen kommer med revisjonshjelpsbeskyttelse og kundesupport via telefon og live chat. Kundestøtterepresentanter er både kunnskapsrike og hjelpsomme, men de tilbyr teknisk støtte, ikke skattestøtte. Det er et notat på nettsiden at kundesupport er veldig opptatt i høysesongen.

Begge planene gir deg tilgang til alle de store skatteregistreringsplanene, og du kan importere dataene dine fra foregående år.

Plan

Gratis utgave

Premium Edition

Beste for

Alle som er komfortable, legger sine egne skatter veldig manuelt

Hvis du vil ha kundeservice og revisjonsstøtte

Federal Pricing

$0

$7.95

Statlig prising

$9.95

$7.95

Totalkostnad

$9.95

$15.90

Prøv gratisPrøv gratis

Hvem skal bruke OLT.com i 2017?

Ærlig, vi anbefaler ikke at noen bruker denne programvaren - det er så mange bedre alternativer på markedet.

OLT.com tilbyr verdi ved å inkludere alle tidsplaner med både gratis og betalte utgaver. Hvis du er en sidehustler som også er en erfaren skattefil, kan OLT.com være et passende valg for deg (spesielt med hensyn til revisjonshjelp), men jeg foretrekker TaxHawk.com for forhandlere som ønsker revisjonshjelp.

OLT.com 2017 Review
  • Navigasjon - 40
  • Brukervennlighet - 20
  • Funksjoner og alternativer - 40
  • Kundeservice - 70
  • Planer og priser - 80
50

Sammendrag

Nettskatt (eller OLT.com) er en barebones-skattemessig programvare som vi ikke anbefaler. Vi har funnet det buggy og vanskelig å bruke.

  • Prøv nettskatt
  • Skrive Inn Din Kommentar