Liv

Hopp over Chauffeuring plikt denne sommeren med disse busstilbudene for barn og tenåringer

Hopp over Chauffeuring plikt denne sommeren med disse busstilbudene for barn og tenåringer


Shuttling tenåringer rundt om sommeren er ingen ferie.

Vanskelighetene med å chauffe barn til og fra etterskoleaktiviteten er blek i forhold til de logistiske utfordringene som gir rides til sommerjobber og venners hjem i løpet av dagen når du jonglerer din egen arbeidsplan og avtaler.

Men hvis barna er gamle nok - og modne nok - kan løsningen være så enkelt som å fortelle dem å ta bussen. Og heldigvis, Enkelte kollektivtransportsystemer over hele landet lindrer den økonomiske byrden ved å tilby sommerbusspass for ungdom til lavere kostnader.

I St. Petersburg, Florida, hvor The Penny Hoarder-hovedkvarteret ligger, tilbyr Pinellas Suncoast Transit Authority et spesielt Haul Pass-program for ryttere 18 og under.

Passet koster $ 35 og gir ungdom ubegrenset bussrute på vanlige ruter til 31. august. Sommervognen ble effektiv 15. mai.

Til sammenligning koster det $ 35 for et vanlig månedlig busspass for ungdom. Det spesielle sommerpasset gjør at ungdommer kan ri i 3 1/2 måneder for prisen på en måned.

Summer Youth Pass-programmet ble først tilbudt i 2004 og lar tenåringer og yngre barn lære å reise uavhengig av offentlig transport, sier Ashlie Handy, talsmann for Pinellas Suncoast Transit Authority.

"Haul Pass er en fin måte for tenårene og ungdommen i Pinellas County å trygt komme seg rundt om sommeren," sa hun. "Sommerferie er en flott mulighet for tenåringer som ennå ikke har hatt en opplevelse på offentlig transport for å prøve."

Andre offentlige transportsystemer rundt om i landet tilbyr lignende tilbud for unge å komme ombord med å ta bussen om sommeren.

Ungdoms alder 18 og under i Escambia County, Florida, kan ri Escambia County Area Transit busser gratis fra Memorial Day til Labor Day. Ryttere må fylle ut et søknad og få foreldrene sine til å registrere seg for å få tak i transitt-systemets Summer Wheels Pass.

IndyGo, kollektivtrafikksystemet i Indianapolis, Indiana, har et Summer Youth Pass som gjelder fra 1. juni til 31. august. Ryttere 18 og under kan nyte ubegrensede turer på systemets lokale fastrute tjeneste i tre måneder for $ 30, prisen på en måneds faste pris.

Kansas City Area Transportation Authority i Kansas City, Missouri, lar unge i alderen 6 til 18 ri for bare $ 12 i måneden i juni, juli og august med sin Summer Youth Pass. Månedlig busspass for ungdom er jevnlig $ 25.

I Salem, Oregon, tilbyr Cherriots kollektivtransport system et Summer Youth Pass for ryttere 18 og under. Passet gir ubegrensede turer i løpet av juni, juli og august for $ 40. Prisen på en vanlig 30-dagers ungdomspass er $ 22,50.

Disse er bare et utvalg av de offentlige transittprogrammene som gjør det rimeligere for tenåringer og barn å komme seg rundt i sommermånedene. Sjekk ditt lokale offentlige transportsystem for å se om det finnes lignende programmer i ditt område.

Nicole Dow er en stabskribent på The Penny Hoarder. Da hun var en tenåring, pleide hun å ta bussen til sommersjobben. Nå som en voksen tar hun fortsatt bussen til jobb.

Skrive Inn Din Kommentar