Penger

10 Populære barns gjenstander å kjøpe på Garage Sales og videreselge for en fortjeneste

10 Populære barns gjenstander å kjøpe på Garage Sales og videreselge for en fortjeneste


Min kjærlighet til garasjesalget ble født rundt samme tid som min første datter.

Siden jeg allerede var våken lys og tidlig, klarte jeg å komme meg ut av huset på lørdag morgen og få første valg av kjøretøyet i nabolaget, hvor jeg fant mange fantastiske og nesten nye babyartikler til lave priser.

Omkring samme tid begynte jeg også å bli med mor-til-mor-grupper på Facebook og lese gjennom min lokale Craigslist. De samme elementene jeg plukket opp for $ 1 i garasjesalget, solgte for $ 10 til $ 20 i mine Facebook-grupper! Det tok ikke lang tid å innse at jeg kunne få en god fortjeneste på denne måten.

Hvis du vil gjøre det samme, her er mine 10 beste barns gjenstander for å finne på garasjesalg og videreselge.

1. Disney DVDer

Disneys "hvelv" er et glimrende markedsføringsprogram. Hvert år er det kun enkelte Disney-filmer som kan kjøpes, mens resten er låst opp i det ordspråklige "hvelvet" i opptil åtte år.

Hvis noen dør for å kjøpe en kopi av De Løvenes Konge og det er i hvelvet, må de begynne å søke på nettet.

Det er her du kommer inn. Hvis du noen gang finner en utmerket tilstand, Disney DVD, spesielt en med en gjenkjennelig tittel, er det best å snakke det opp for lavest mulig pris.

Gjensalgsverdi

Jeg solgte en kopi av Alice og Wonderland for $ 25 etter å ha kjøpt det på et garasjesalg for $ 2.

Jeg ville aldri kjøpe en Disney-DVD for mer enn $ 5 i et garasjesalg, og målet mitt ville være å videreselge det til mer enn $ 20.

2. Lamaze Leker

Mange mennesker mottar Lamaze leker som baby shower gaver. Disse lekene er veldig dyre og trendy. Men noen mottar så mange at de ender med å selge dem helt nye på et garasjesalg for $ 1.

Husk, det er alltid en god ide å slå opp barnas gjenstander og leker for sikkerhetskall. Ta en rask titt på smarttelefonen før du kjøper.

Gjensalgsverdi

Selg disse lekene til andre moms online for $ 5 til $ 20, avhengig av leketøyets størrelse, tilstand og popularitet.

Gjør litt forskning på nettet, og kjøp bare en Lamaze-leke hvis den er i utmerket stand uten slitasje, lukt eller flekker.

3. Barnemøbler

Hvis du er kreativ og villig til å gjøre litt ekstra arbeid, kan du kjøpe barnas møbler, repaint eller repurpose det, og så videreselge det.

Jeg har kjøpt og malt på tre dresser, og jeg har også funnet unike ting som et dukketeaterstall.

Gjensalgsverdi

Ofte kan du finne tilbud så lave som $ 5. Når du har malt på varen, kan du vanligvis selge den for mer enn $ 50. Pass på at treet er i god stand og god kvalitet.

4. Vintage Fisher-Price Leker

Vintage leker er super populære online. Hvis du finner en god tilstand, vintage-leketøy, plastikk eller tre Fisher-Price leketøy, eller enda bedre, et fullspill sett, har du slått gull i vintage leketøy verden.

Sesam Street Fisher-Price er spesielt etterspørsel, men hold alltid øye med alt som ser ut som vintage og er ikke ekstremt slitt.

Gjensalgsverdi

Legetøyets verdi avhenger av tilstanden, typen og om settet er ferdig eller ikke. Du kan selge et vintage Fisher Price-lekehus, inkludert "lite folk", for mer enn $ 250 på eBay.

Jeg har ikke funnet mange vintage leketøy, men jeg bor i et trendy område hvor folk kjenner deres verdi. Nøkkelen er å finne et eldre område hvor folk ikke vil vite verdien av Fisher-Price leketøy.

5. Barnebøker

Folk gir nesten borte bøker ved salg av garasjer. Frittstående bøker er ikke verdt mye å videreselge; Men hvis du har litt fritid og er litt organisert, kan du bygge opp boksamlingen din for å videreselge senere.

Den beste planen er å gruppere lignende bøker sammen og selge dem i et bunt. Det er viktig å vite hvilke bøker som er etterspurt, men jeg har funnet tegneserier, Sandra Boynton brettspill, kapittelbøker kommer i serie, Little Golden Books og noen klassiske bøker som Goodnight Moon er i høy etterspørsel.

Gjensalgsverdi

Dette avhenger av bøkene og samlingen du har. For eksempel kan en samling av fem Sandra Boynton brettspill videreselge for $ 20.

Husk at du trenger bøker i god stand. Du kan imidlertid vanligvis kjøpe dem for fem til 10 cent hver.

6. Lego

Alle elsker Lego! Men hvis du har barn, vet du hvor dyrt disse lekene er.

Legoens skjønnhet er at blokkene ikke har endret seg mye gjennom årene, så du kan sette sammen sett uten å bekymre deg for mye om når de ble produsert.

Å finne billig Lego på et garasjesalg er en stor avtale, så sørg for å se deg om en pose med murstein. Vurder å starte en samling hjemme, bygg opp den da du finner små tillegg på forskjellige salg.

Gjensalgsverdi

Det er vanskelig å bestemme verdien av Lego siden det avhenger av mange faktorer. Hvis du for eksempel finner et helt sett, inkludert boks, kan du sannsynligvis videreselge den til 60% av den opprinnelige prisen.

Du kan også selge ulike Lego-stykker av pundet, vanligvis på $ 5 til $ 10 per pund. Star Wars Lego er i stor etterspørsel, og har en større videresalgsverdi.

7. Lincoln Logs

En annen miniatyrbygning leketøy, Lincoln Logs er veldig high-end og dyre leker. Du kan imidlertid finne dem i garasjesalg i gigantiske poser til en lav pris.

Se etter hele sett og originalemballasje hvis mulig. Disse lekene selger vanligvis for de nyere de er, så det er ikke så viktig å være "vintage".

Gjensalgsverdi

Du kan selge ulike biter av vekt, vanligvis $ 10 per pund. Hele settene i originale pakker selger mye bedre, og mindre sett går vanligvis for rundt $ 25 til $ 50.

8. dukker

Dukker kan være en lukrativ virksomhet, avhengig av ditt område. De fleste vil selge dukker i garasjesalg for praktisk talt ingenting, uten å innse deres verdi. Se etter merker som Corolle, American Girl og Groovy Girls.

Noen selger vintagedukker, men du må gjøre dine undersøkelser og finne ut hva som er høyt etterspurt og verdifullt.

Gjensalgsverdi

Det er best å betale mindre enn $ 1 for disse dukkene, med mindre det er en utmerket amerikansk jente - så vil jeg vurdere å betale opptil $ 10.

Du kan vanligvis videreselge dukker for $ 10 til $ 75, avhengig av merkevaren. Hvis du kan samle kjoler og tilbehør som går med det merket, får du en bedre sjanse til å selge for mer.

9. Brand-Name Klær og sko

Det tar et spesielt øye for å tjene penger som selger brukte barneklær, men hvis du er kjent med trender og mote, kan du videreselge klær for et godt fortjeneste.

Nøkkelen til suksess er å vite hvilke merker som er etterspurt akkurat nå, og hvilke klær ble produsert nylig. For eksempel kan Gap Kids og Gymboree gjøre det bra, men ikke hvis antrekket ble laget i 2007.

Gjensalgsverdi

Prøv å ikke betale mer enn $ 1 for et antrekk, men å kjøpe for mye mindre er ideelt. Å ha de originale kodene på et antrekk vil garantere mer profitt, spesielt hvis prisen er synlig og høy.

Du kan videreselge antrekk for $ 10 til $ 15, med mindre merket er dyrt, når du kan selge for høyere.

10.Melissa & Doug Toys

Disse høykvalitets treleker er varme akkurat nå. Jeg finner dem ofte i garasjesalg, og de har stor etterspørsel på nettet.

Se etter leker i god stand med alle sine brikker. Leker i dårlig stand med manglende stykker vil ikke selge godt.

Gjensalgsverdi

Avhengig av leketøyet kan du typisk videreselge dem for $ 15 til $ 20. Jo større leketøy, desto bedre er prisen; Prøv å unngå små Melissa & Doug leker, siden de ikke vil videreselge for mye.

Ved utgangen av min første sommer om kjøp og videresalg av garasjeprodukter, hadde jeg gjort omtrent $ 300. Jeg jakte ikke store penger eller går hver helg, og jeg kjenner folk som gjør $ 1000 per måned ved å være kunnskapsrike og vite hvilke byer og leker å søke etter.

Uansett, å bli betalt til butikk kan være ganske morsomt, og det er ingenting som spenningen ved neste store funn.

Din sving: Hva er noen garasjesalgsprodukter du har funnet og videresolgt for en fortjeneste?

Brianna Bell er en kone, mor og frilansskribent som spesialiserer seg på artikler om personlig økonomi og familie. Hun har vært omtalt i Globe & Mail, og har blitt referert til som en "tigermamma med personlig økonomi." Du kan finne bloggen hennes på mrsbriannarose.blogspot.com og på Twitter @briannarbell.

Skrive Inn Din Kommentar