Mat

Jeg prøvde 4 glutenfrie frosne pizzaer under $ 10: her er det beste

Jeg prøvde 4 glutenfrie frosne pizzaer under $ 10: her er det beste

Det er ikke mye jeg liker å flytte eller hjelpe noen andre til å flytte, men det høydepunktet jeg alltid kan stole på er kald øl og pizza på slutten av dagen. Men da jeg gjorde mitt siste trekk inn i et hus i Nashville med min partner (etter å ha håndtert tapet av våre eiendeler i en trailerbrann - det er en annen historie), skjønte jeg at jeg ikke kunne bestille den festlige pizzaen.

Hvorfor? Fordi min partner har cøliaki, som betyr at han kan ikke spise mat med gluten eller matvarer som kunne ha vært krysskontaminerte med gluten. Det gjør middagen litt mer komplisert.

Flere pizzafuger tilbyr nå glutenfrie pizzaer, men de er vanligvis mindre og litt dyrere enn normalt. Og fordi toppings fortsatt har risiko for å bli forurenset, har min partner og jeg en tendens til å spare penger og bake pizza hjemme.

Dette har gjort oss ganske eksperter i den frosne gangen i matbutikken. Vi har samplet omtrent alle glutenfrie pizzaer vi kan finne. Over tid har vi oppdaget favoritter - og noen pizza vil vi passere på.

For å spare penger og samtidig få så mye pizza i min alltid sultne mage som mulig, prøvde jeg fire glutenfrie pizzaer som jeg kunne få for under $ 10.

Fordi det er vanskelig å konsekvent finne glutenfrie pizzaer med påfyll av annet enn ost, kjøpte jeg ostetilbudet for alle tilgjengelige merker. Min partner og jeg pleier å spice opp med pepperoni, kylling, veggies og mer ost, avhengig av hvordan vi føler den dagen.

Mine vurderinger nedenfor faktor i både smak og pris:

4. Amys Gluten Free Rice Crust Cheese Pizza

Kostnad: $ 7,99

Størrelse: 12 gram

Pris per unse: 67 cent

Hvor jeg kjøpte den: Kroger

Partneren min hadde ikke noe imot Amys ris skorpe pizza, men jeg rente ikke engang min tallerken. Skare, mens ikke dårlig, var bare ikke det jeg hadde forventet. Konsistensen var tørr og smuldrende, selv for glutenfri.

Størrelsen på pizza ville vært problematisk for meg, da jeg pleier å spise en hel frossen pizza av meg selv, men siden jeg ikke var en fan, merket jeg knapt hvor lite det var å gå rundt. Til tross for den lille størrelsen er denne pizzaen fortsatt blant de dyreste i kategorien under $ 10.

Vurdering: 2 av 5 toppings

3. Udi's Gluten Free Three Cheese Pizza

Kostnad: $ 6,99

Størrelse: 10 gram

Pris per unse: 70 cent

Hvor jeg kjøpte den: Hele matvarer

Udi er glutenfri mat blant de beste. Hvis jeg måtte velge ett glutenfritt brød for å spise hver dag, ville det være Udi. Dessverre har kvaliteten fått det til en mye høyere pris. $ 6,99 jeg brukte på denne pizzaen fikk meg en liten 10-ounce paj, som ikke er nesten nok for to personer å dele. Heck, det er ikke nok for meg alene.

Skorpen var imidlertid sterk og velsmakende. Både osten og sausen smakte friskere, selv om jeg likte osteaktig smak av nr. 1 pizza litt mer.

Jeg bør merke, Whole Foods tilbyr også en 16,1 ounce pizza for $ 12,99 og en tre-pakke av dem for $ 17,99, som er lett den beste avtalen. Prisen per ounce for tre-pakken faller til bare 37 cent.

Vurdering: 3 av 5 toppings

2. Kroger Glutenfri ekstra tynn skorpe Four Cheese Pizza

Kostnad: $ 5,99

Størrelse: 17.5 ounces

Pris per unse: 34,2 cent

Hvor jeg kjøpte den: Kroger

Det er vanskelig å finne mat i huset mitt, som ikke er Kroger-merkevare. Jeg har vært et Kroger Plus-medlem lenger enn jeg har vært lisensiert sjåfør, og jeg holder meg lojal mot merkevaren, vanligvis fordi den gir veldig gode tilbud. (Sjekk ut det naturlige jordnøttsmørket - det er billig og nydelig.)

Kroger begynte å bære en glutenfri pizza sent i fjor, og mens det ikke er den mest delikate pizzaen i verden, gjør det jobben til en billig pris. Mine klager om ingrediensene er de samme som jeg ville ha for sine vanlige frosne pizzaer: Sausen og osten er av merkbart lavere kvalitet (sausen smaker som om den kom ut av en boks) enn topp-hylle pizza merkevarer, men for $ 6, jeg kan se forbi det. Kle seg denne opp med noen pepperonis, paprika og løk forvandler Kroger's pizza.

Vurdering: 3 av 5 toppings

1. Freschetta Gluten Free 4 Cheese Medley Pizza

Kostnad: $ 9,99

Størrelse: 17.5 ounces

Pris per unse: 57 cent

Der jeg kjøpte den: Publix

Hands down, Freschetta har den beste glutenfri pizzaen til ønsket prispunkt. Ingrediensene smaker friske når du baker pizza, og skorpen holder sammen bemerkelsesverdig godt.

Og på $ 10 merket, kommer denne pizzaen i rett på budsjettet.

Mens den lokale Kroger har en tendens til å bare ha ostevarianten tilgjengelig, har jeg vært heldig å finne pepperoni-pizzaen til samme pris på Publix.

Vurdering: 4 av 5 toppings

Dessverre, De beste glutenfrie pizzaene kommer til å overstige $ 10, selv om Costco har noen bulkalternativer i området $ 15 til $ 20, som jeg også vil anbefale: Per pizza faller de teknisk under $ 10 -merket, som Udi's combo-pakke.

Kvalitetsingrediensene av merkevarer som Against the Grain er definitivt noe du bør behandle deg med nå og da (prøv hele maten for denne deilige pausen), men for din billige torsdag kveldsmiddag, bør disse pizzaene gjøre trikset. (Vel, kanskje ikke Amys ris skorpe pizza, men de andre får min godkjenning.)

Trenger du ikke å spise glutenfri? The Penny Hoarder ansatte også samplet seks vanlige frosne pizzaer under $ 6 i en lignende oppgave. Les resultatene her.

Timothy Moore er en forfatter og redaktør i Nashville som elsker å spise. Faktisk har han gjort det siden dagen han ble født. Hans favorittmat er burgere, peanøttsmør, potetmos, iskrem, rømme og jalapeños - men aldri alt sammen.

Skrive Inn Din Kommentar