Penger

Kan du virkelig tjene penger på å ta undersøkelser på GlobalTestMarket?

Kan du virkelig tjene penger på å ta undersøkelser på GlobalTestMarket?

Hvis du noen gang har prøvd å ta undersøkelser for å tjene ekstra penger eller tjene premier, kan du føle deg villig til å prøve å velge det beste, eller i det minste mest legitime alternativet.

Selv om vi vanligvis ikke elsker undersøkelser som en måte å tjene penger på, får vi mange spørsmål om hvilke undersøkelsessteder som er best - og vi prøver så mange som mulig, slik at vi kan dele vår subjektive oppfatning med deg.

Nylig setter vi GlobalTestMarket på prøve. Slik fungerer det - og vi tar på om det er verdt tiden din.

Hva er GlobalTestMarket?

GlobalTestMarket ble grunnlagt i 1999 og har mer enn 1400 klienter rundt om i verden. Selskapet spesialiserer seg på å samle online forbrukerforskning i flere land.

Den kuleste tingen om GlobalTestMarket er at mange av undersøkelsene ser ut til å være interaktive, med video- eller lydmeldinger.

I stedet for å svare på hypotetiske spørsmål eller sjekke de samme gamle boksene om din livsstil, har du mulighet til å kommentere ekte reklamekampanjer av store merker.

Det er et kult innblikk i reklamevirksomheten - og en sjanse til å gi tilbakemelding på reklame, i stedet for å bare lunge for fjernkontrollen hver gang det kommersielle du ikke kan stå på.

Registrering er enkelt

Registrering tar omtrent 10 minutter, og selskapet ber om din adresse, alder, e-postadresse og telefonnummer - men du må bare oppgi nummeret ditt hvis du er villig til å svare på spørsmål over telefonen.

Når du har bekreftet e-postadressen din, kan du umiddelbart søke etter og begynne å ta undersøkelser.

Dine første få spørreskjemaer er profilbyggere for å se hvilke typer undersøkelser du vil kvalifisere for. Du vet, de som vil vite om du er ansatt og hvor mange som er i din husstand.

Du tjener ikke penger for disse, men du vil tjene oppføringer til kvartalsvise konkurranser hvor du kan vinne en premie på 500 MarketPoints, to premier på 250 MarketPoints eller 100 premier på 10 MarketPoints. (Vi snakker mer om hva disse punktene er verdt i et øyeblikk.)

Etter at du har bygget opp profilen din, flytter du raskt inn i "ekte undersøkelse" territorium, hvor du vil evaluere annonser og gi tilbakemelding.

Hva er GlobalTestMarket Surveys Liker?

En undersøkelse ba våre testere om å se en to-minutters videoannonse, og deretter svare på spørsmål om hvordan det fikk henne til å føle seg, basert på en glidende skala.

Den andre undersøkelsen inneholdt en kortere annonse, men undersøkelsen ønsket å vite mer om hvordan annonsen fikk henne til å føle og hva hun husket fra det.

De to undersøkelsene tok hver ca 10 minutter, og hver var verdt 22 poeng, som dukket opp på vår GlobalTestMarket-konto innen utgangen av dagen.

De fleste undersøkelsene ser ut til å komme med belønninger på 20-35 poeng, men noen indikerer en investering på 15-30 minutter, så belønningen per minutt vil trolig bli ganske lav.

Du kan også finne deg halvveis gjennom en undersøkelse før du blir "skjermet ut" eller diskvalifisert på grunn av noen omstendigheter i profilen din: du jobber i feil industri, du har ikke barn eller en annen faktor.

GlobalTestMarket gir deg vanligvis noen konkurranser oppføringer eller poeng når du blir skjermet ut, slik at du ikke blir motløs.

Hvis du foretrekker å bruke smarttelefonen, lover GlobalTestMarkets mobilapp (for iOS og Android) enkle spørreundersøkelser som ikke får deg til å blinde på telefonen, og du tjener like mange poeng som du ville ha på datamaskinen din.

Men nedlastingsprosessen er komplisert, og krever at du genererer en nedlastingskobling og sender den til telefonen via din stasjonære konto. Vår tester prøvde å laste ned appen på sin iPhone 6 flere ganger, og mottok feilmeldinger hver gang.

La oss vurdere belønninger

GlobalTestMarket annonserer en rekke belønninger du kan velge for å ta deg tid til å fullføre undersøkelser.

MarketPoints er gyldige i tre år fra datoen de tildeles, og du kan begynne å løse belønninger når du har tjent om lag 120 poeng.

Det er sannsynligvis ikke overraskende PayPal er den mest populære innløsningsalternativet.

Men du trenger minst 240 MarketPoints for å kunne innløse en $ 10 PayPal-kreditt. For en $ 15 PayPal-kreditt trenger du 360 MarketPoints og 480 MarketPoints for en $ 20 PayPal-kreditt.

Du må være kvalifisert for (og fullføre) mange undersøkelser for å tjene disse poengene. Dette er ikke et øyeblikkelig tilfredstillingsspill - det er en langsiktig innsats.

Andre belønninger innen 250-poeng-serien inkluderer $ 10 gavekort til forhandlere som Rite Aid, MLB.com Shop og Bass Pro Shops. De samme forhandlerne har også $ 20 gavekort, men de krever omtrent 430 poeng.

En spesielt attraktiv belønning vi la merke til: Løs inn bare 110 MarketPoints for en måned Pandora Ett pass. Et Pandora One-medlemskap koster vanligvis $ 4,99 per måned for privilegiet av nesten ubegrenset streaming musikk.

Hvis du noen gang har balked til prisen for å få ett abonnement på nytt, dette kan være en god måte å prøve tjenesten gratis. Og hvis du er god til å scrounging opp 110 poeng per måned, kan du svare på spørreundersøkelser for å få gratis låter for en stund.

Hvis du er en fin person, men kort på kontanter for å donere, vil du kanskje sette poengene dine mot veldedighet.

Brukere kan bidra med 110 MarketPoints som en donasjon på $ 5 til FNs Barnfond, eller UNICEF, og 220 MarketPoints for en donasjon på $ 10.

UNICEF er kjent for å gi barn helse-, ernærings- og utdanningstjenester, særlig på steder som er rammet av krig og naturkatastrofer.

Skal du registrere deg hos GlobalTestMarket?

OK, det er kult, du er spent. Men du vil ikke spille "Velg et gavekort, et gavekort" med kassereren hos ditt lokale apotek helst snart.

Du kommer til å skjerme ut av massevis av undersøkelser, så du vil savne sjansen til å tjene poeng for det meste av tiden du bruker på nettstedet.

I løpet av en to-dagers testperiode tilbrakte testpersonen ca tre timer sugd ned undersøkelsen kaninhull.

På den tiden begynte hun 18 undersøkelser. Hun fullførte to for å tjene 44 poeng, og tjente 5 poeng fra å se på en tredje undersøkelse.

Resten av undersøkelsene hun skjermet ut av, fikk sine 260 feieoppføringer, men hun var ikke heldig nok til å vinne noe i den siste kvartals tegningen.

Vår tester mottok underretninger i innboksen om undersøkelser hun var berettiget til i innboksen fem eller seks ganger om dagen, men de var enten stengt eller fulle da hun klarte å komme til dem noen timer senere. Totalt tjente hun 49 poeng for sin tid.

Det er ingenting å riste den utakknemlige pinnen på; det kommer bare ikke til å være en ekte gavekortgenerator for deg. Men hvis du har tid til å spare, som når du ser på TV, kan det være verdt å gi det et skudd.

Din sving: Har du registrert deg for GlobalTestMarket? Hva er hemmelighetene dine for å undersøke suksess?

Opplysning: Dette innlegget inneholder tilknyttede lenker. Vi gir deg beskjed fordi det er hva Ærlig Abe ville gjøre. Tross alt, han er på vår favorittmynt.

Skrive Inn Din Kommentar