Penger

4 uvanlige måter å begynne å investere i fast eiendom - for $ 500 eller mindre

4 uvanlige måter å begynne å investere i fast eiendom - for $ 500 eller mindre

Jobben "eiendomsmegling" har visket seg inn i en populær samtale de siste par årene ... ikke trenger å dykke inn i Hvorfor.

Det gjør at du lurer på om du skal kjøpe ut bolig eller selge for profitt. Å dømme etter hvor mye vi alle betaler for leie og hvor lite våre utleiere ser ut til å virke, det ser ut som en ganske søt konsert, ikke sant?

(Det er en vits, min kjære utleier. Vennligst ikke endre låsene mine.)

Denne typen investering kommer med en liten, er, major hindring, skjønt: Du trenger mye penger for å komme i gang. Hus eller land kan koste tusenvis eller tusenvis av dollar.

Med mindre du blir kreativ.

Her er fire uvanlige måter vi har oppdaget for å komme i gang med eiendomsinvesteringer når du bare har noen få hundre dollar til overs.

1. Invester i fast eiendom rundt om i landet for bare $ 500

Vil du prøve eiendomsmegling å investere uten å leve utleier? Vi fant et selskap som hjelper deg med å gjøre nettopp det.

Oh, og du trenger heller ikke å ha hundretusener av dollar. Du kan komme i gang med en investering på bare $ 500. Et selskap som heter Fundrise gjør alt tungt for deg.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio*, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift - men sistnevnte blir fraviket gjennom 31. desember.

Interessert? Kom i gang med Fundrise her.

2. Kjøp eiendomsmegling med din ekstra endring

Har du ikke $ 500 - eller til og med $ 100?

Hvis du ikke har den typen tid eller penger, vil du kanskje se på eiendomsinvesteringer (REITs). Disse er midler samlet fra tusenvis av investorer til å investere i en eiendom, som et fond.

Det er flere måter du kan investere i REITs, men kanskje det enkleste er gjennom en app kalt stash. Du har kanskje hørt om det. Det hjelper folk å investere og spare små mengder endring. Det hjelper oss også med å investere små mengder til fast eiendom.

Hvis du ikke allerede bruker Stash, Meld deg på her.

Når du investerer din første $ 5, får du ytterligere $ 5 bonus for å investere - på oss. Nå har du tilgang til alle Stashs verktøy, inkludert eiendomsinvesteringer. Appen koster $ 1 per måned.

Hvis du allerede har Stash, flott. Gå videre og undersøk REIT-funksjonen via din eksisterende konto.

Bare en vennlig påminnelse: Som med enhver investering, er det risiko, men å investere i REITs er mindre risikabelt enn å investere i et helt kjøpesenter alene.

3. Kjøp land på eBay for 100 dollar

Ebay har lenge vært et sted for folk å selge sine rare og outlandish varer, så vi er ikke overrasket over å se at brukere som selger land for bare pennies.

De fleste av disse sparsommelige tomtene er nok ikke verdt mye - nå. Men hvis du velger klokt og holder på det lenge nok, kan et nytt kjøpesenter eller Walmart flytte inn i byen en dag og trenger den lille ledige stripen.

Sett budsjettet ditt og søk på eBay for noe som "ledig boligmasse" eller "ledig kommersiell mye" for å finne din neste investering.

Ikke glem å faktorere tilleggskostnader, som titteloverførselsavgifter og årlig eiendomsskatt når du tenker på hvor mye dette landet kan være verdt over tid.

4. Prøv Virtual Real Estate Investing gratis

Har du hørt om den elektroniske verden, Second Life? Det er en virtuell verden (ikke et spill, firmaet hevder) som lar deg få en virtuell familie, eie et virtuelt hjem, kjøpe virtuelle varer og til og med få en virtuell jobb.

Det ble enormt populært ved århundreskiftet, og - selv om du ikke har hørt om det på en stund - det er fortsatt en ting.

Verden går på Linden Dollars, som du kan tjene gjennom virtuelle jobber eller ved å selge dine virtuelle eiendeler og kreasjoner. Eller du kan kjøpe dem direkte med dine ekte penger.

Du kan også kjøpe virtuelle eiendommer for å selge eller leie ut.

Ailin Graef (kjent av hennes SL-avatar Anshe Chung) ble den virtuelle verdens første millionær flipping fast eiendom. Hun ville investere ekte penger - som går mye lenger i den virtuelle verden enn den virkelige - og tjen penger i retur når andre brukere kjøpte eller leide eiendommene hennes.

Verden er gratis å bli med, og du starter med en gratis startpakke med klær og nyttige gjenstander. Hvis du vil tjene penger gjennom en virtuell virksomhet, må du bygge opp Linden Dollars og begynne å investere.

Det ville være tøft, men hvis du jobber hardt i den virtuelle verden, kan du til og med bygge dine rikdommer uten å bruke noen ekte penger på forhånd!

* Det offentliggjorte tilbudet sirkularer fra utstedere sponset av Rise Companies Corp., som ikke alle kan være kvalifisert av Securities and Exchange Commission, kan bli funnet på www.fundrise.com/oc.

Dana Sitar ([email protected]) er en forfatter og redaktør på The Penny Hoarder. Si hei og fortell henne en god spøk på Twitter @danasitar.

Denne artikkelen inneholder generell informasjon og forklarer alternativer du måtte ha, men det er ikke ment å være investeringsråd eller en personlig anbefaling. Vi kan ikke personliggjøre artikler for våre lesere, så situasjonen din kan variere fra den som diskuteres her. Vennligst søk en lisensiert profesjonell for skatterådgivning, juridisk rådgivning, økonomisk planlegging råd eller investeringsrådgivning.

Skrive Inn Din Kommentar