Liv

Få hunden til å jobbe hver dag: Bruk denne vitenskapen til å overbevise din chef

Få hunden til å jobbe hver dag: Bruk denne vitenskapen til å overbevise din chef

Heather Barnhart legger ofte inn videoer av sine kolleger på Snapchat. De har en tendens til å streife under skrivebord, selv når de skal være i bånd.

Det er fordi de er hunder som tilhører sine menneskelige medarbeidere, og de er til stede med velsignelsen til Barnharts arbeidsgiver, Procore Technologies.

Barnhart, betalt sosial markedsføringskonsulent for skybasert konstruksjonssykkelfirma Procore Technologies i Carpinteria, California, eier ikke en egen hund. "Det er egentlig ikke noe bedre enn å gå inn og bli møtt av en hund når du kommer hjem, men med hunder på arbeidsplassen, får du oppleve det flere ganger om dagen," sa hun.

Procores hovedkontor har en åpen planløsning og tillater hundene på kontoret når som helst.

Sammen med endeløs ferie og fleksibel arbeidstid, er det mulig å få hundene på jobb til å være et eksempel på en ekte arbeidsplass fordel som er utformet for å lokke potensielle medarbeidere og drive suksess.

Og det er litt heftig vitenskap for å sikkerhetskopiere fordelene med doggie deskwork.

En spesiell helse rapport fra Harvard Medical School viste det Hundeeierskap er en stor bidragsyter til å senke blodtrykket og redusere risikoen for hjertesykdom. Hundeeiere har også en tendens til å være mer aktive, noe som fører til lavere kroppsmasseindeks.

Den beroligende effekten som unger har en tendens til å ha på mennesker, kan også låne hånden når det gjelder stress. Ifølge Harvard Medical School-rapporten opplever hundeiere mindre kardiovaskulær reaktivitet under stressende situasjoner.

Si Hei til din nye hundens kollega

Mens vitenskapen om eie viser positive helsemessige resultater, hva betyr dette for kjæledyr og produktivitet mens du jobber?

En studie fullført av Virginia Commonwealth University fant at ansatte viste en økning i jobbtilfredshet når hunder var til stede.

"Hunder på arbeidsplassen kan gjøre en positiv forskjell," sa hovedforsker Randolph T. Barker, Ph.D., professor i ledelse i VCU School of Business. "Forskjellene i oppfattet stress mellom dager hunden var til stede og fraværende var signifikant. De ansatte som helhet hadde høyere jobbtilfredshet enn bransjens normer. "

Forskere brukte spyttprøver tatt gjennom hele arbeidsdagen for å bestemme mengden av stresshormonnivå blant ansatte. Stressnivåene økte drastisk når eiere måtte forlate hundene sine hjemme i forhold til de dagene deres hundene fulgte med til å jobbe.

Barker videre validert studien forskning, sier, "Dyrtilstedeværelse kan tjene som en billig, velværeintervensjon lett tilgjengelig for mange organisasjoner og kan øke organisatorisk tilfredshet og oppfatninger av støtte.

Han fortsatte å legge merke til at selskapspolitikken skulle diktere at bare vennlige, rene og veloppdragen kjæledyr får jobben.

Hunder på Procore Technologies, for eksempel, må være "Procore Certified" - Potty-trent og oppdatert på skudd - og forbli i nærheten av eierens arbeidsområde for varigheten av besøket.

Og en glad, stressfri ansatt vil gi bedre resultater. Når du blir spurt om kjæledyr pleier å hjelpe eller hindre arbeidsplassytelse på kontoret, sa Barnhart, "Jeg tror de definitivt hjelper. Det er hyggelig å kunne ta raske små pauser for å leke med hundene, spesielt på dårlige dager eller når du begynner å bli stresset. "

Morgan Pritchett er en uoffisiell hundesitter i fritiden og har vært kjent for å kjøre ned tre trapper for å holde en valp i fem minutter. Når hun ikke er besatt over tilstedeværelsen av hundekammerater, drikker Morgan vanligvis alt for mye kaffe eller slutter et puslespill hjemme.

Skrive Inn Din Kommentar