Liv

Jo, det er kjærlighet, men her er det 5 flere frynsegoder for å bli gift med en student

Jo, det er kjærlighet, men her er det 5 flere frynsegoder for å bli gift med en student

Jeg er gift med en kandidatstudent.

Min mann, Daniel, tjener sin Master of Public Administration fra University of Georgia. Ja, han er den som må brenne midnattsoljen og pore over kjedelige casestudier. Men det er ikke så morsomt, og spill er også ektefelle til en kandidatstudent. Jeg får ikke se ham så mye som jeg gjorde da vi begge jobbet med "normale" heltidsjobber, og jeg la stresset påvirke meg.

Men studentene har tilgang til mange fordeler. Og de beste nyhetene for meg? Jeg kan dra nytte av noen av de privilegiene universitetet tilbyr mannen min.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for et studentavhengig kort gjennom skolen. Du vet hvordan din ektefelle har et student ID-kort? Et studentavhengig kort er nøyaktig det samme, bortsett fra det er for ektefeller.

Her er de beste tilbudene jeg har fått ved å være gift med en student. Husk, jeg har fått tilgang til disse fordelene fra University of Georgia, men erfaringer på andre skoler kan variere.

1. helseforsikring

Vi ektefeller kan få forsikring gjennom universitetet. Denne fordelen er spesielt nyttig for frilansere og deltidsansatte. Det hjelper også dersom du har en jobb som ikke gir forsikring.

Gitt, i de fleste tilfeller er campusforsikring ikke super ekspansiv. Vår dekker generelle helseproblemer; Jeg må betale ekstra for synsforsikring, og dental forsikring er ikke engang et alternativ.

Men det er fortsatt bedre enn ingenting. Jeg har til og med vært i stand til å hente resepter for en brøkdel av apotekets pris takket være forsikring gjennom mannen min skole.

2. Helsesenteret

En student ektefelle får tilgang ikke bare til helseforsikring, men også til skolens helsesenter. De fleste skoler krever bare en studieavgift for helsepersonell ved begynnelsen av hvert semester. Som student avhengig, er gebyret mitt $ 290 per semester. Men vurderer at man besøker en universitets kliniker for å få et prevensjonspreparat er $ 204, at en gang per semester betaling er verdt det.

Etter at du har betalt denne avgiften, har du tilgang til tjenester som mental helse terapi, fysioterapi og kvinneklinikken.

Avhengig av skolen, kan du fortsatt ha en liten medbetaling når du besøker campus helsesenter. I tillegg til min $ 290-avgift må jeg fortsatt betale $ 25 hver gang jeg besøker campus-senteret. Men det er mye bedre enn $ 190 jeg måtte skille ut ellers.

3. Gym

Gym er dyre, og jeg sluttet å bli med en lenge fordi jeg ikke ville bruke pengene. Jeg har bare jogget utendørs.

Men når jeg utviklet shin splinter, trengte jeg en alternativ form for kardio øvelse.

En medstudent informerte meg om at jeg som kona til en student kunne komme inn i treningsstudioet for en mishandling $ 15 per måned - og ingen innledende tilknytningsavgift. Den beste avtalen jeg har funnet på andre nærliggende treningsstudioer er $ 40 per måned uten tilmeldingsavgift, så denne studentrabatten ser søtere og søtere ut.

Universitetssenter er vanligvis av ganske høy kvalitet. Våre har et fantastisk basseng, to vektrom, mange kardio-maskiner og en fjellklatring. Alt for bare $ 15 per måned? Score!

4. Biblioteket

Bruk ditt studentavhengige kort til å sjekke ut bøker fra skolens bibliotek.

Ja, du kan sjekke ut bøker fra ditt lokale offentlige bibliotek gratis. Men folk med spesifikke behov vil kanskje bruke campusbiblioteket i stedet.

For eksempel, hvis du vil utføre din egen forskning eller hvis du er en grådig lærer, får du tilgang til tonnevis av faglige ressurser.

5. Studentrabatter i byen

Studentene viser kortene sine for å få rabatter på mange steder. Gå ut med din ektefelle og få rabatter på filmbilletter, klær eller fotballspill.

Selv om et etablissement ikke godtar ditt studentavhengige kort, hvis du er med din mann eller kone, kan du bare få dem til å kjøpe begge billettene. For eksempel viser min mann sin student ID og bestiller to billetter hver gang vi går på kino. Så langt har ingen noensinne nektet å gi ham rabatter på begge billettene.

Hvert universitet har sine egne regler om studentenes ektefeller. Ikke vær redd for å ringe på skolens kontorer for å spørre om fordelene som er tilgjengelige for deg som ektemann eller kone.

Laura Grace Tarpley er en nomad og frilansskribent som driver bloggen Let's Go Tarpley!, Hvor hun deler tips om budsjett reise og flytte til utlandet. Følg henne på Twitter @ lgtarpley.

Skrive Inn Din Kommentar