Mat

$ 215 CrossFit Abonnement Box er flott hvis du vil PR Dine kjøttheiser

$ 215 CrossFit Abonnement Box er flott hvis du vil PR Dine kjøttheiser

De to første ordene i CrossFits manifest er: "Spis kjøtt."

Som er rart fordi jeg virkelig trodde de var: "Gjør burpees."

Nå er CrossFit ytterligere å omfavne kjøttsvetten ved å skrive inn verden av abonnementskasser.

De CrossFit Box - ordspill sikkert beregnet - er en $ 215 boks med rå kjøtt fra Strauss Brands 'Free Raised Direct som du kan få levert til døren hver måned.

Hvis du heller ikke vil sitte på sofaen og vente på at kjøttet ditt skal ankomme, vil Strauss stryke CrossFit-godkjent kjøtt i utvalgte dagligvarebutikker over hele USA senere i år.

United Steaks of CrossFit: Hva du får for $ 215

CrossFitters er kjent for å rengjøre kjøtthyller og bryte perfekt gode grønnsaker i bacon - alt for å være "paleo".

Paleo-purister hevder at du ikke bare burde døde din vekt i kjøtt, men det bør også være gressmatet fordi hvis vi ikke kan ha korn, bør ikke kyrene!

Her er hva CrossFit-abonnementsboksen inneholder:

  • Fem pakker med 6 unse burfri kyllingebryst (10 stk totalt)
  • 3 pund gressmatet kjøttbiff
  • Fire 5-ounce gressfôret mørtelfilet
  • Fire 10 ounce gressmatede ribeye steker
  • Fire 10-ounce gress-matet stripe steker
  • To 6-unse gresmatede mørbradssteker
  • En pakke med gressmatede biffpinner

Ved slutten av denne boksen får du over 14 pund dyrkekropp og ca. 1500 gram kjøttet protein. Og du betaler litt over 14 cent et gram for det.

PR Protein Snatch

Selv om en fysisk aktiv livsstil definitivt krever mer protein, trenger du virkelig 50 gram hver dag? Og kan du trekke opp en billigere pris for den?

Beklager veganer: Harvard Health Blog sier at du trenger 50 gram protein om dagen.

Nærmere bestemt trenger en 50 år gammel stillesittende kvinne 53 gram per dag. Idrettsutøvere trenger enda mer.

Og det viser seg at hvis du er seriøs om å spise mye gressmatet økologisk kjøtt, kan CrossFit-boksen være en god avtale.

Jeg fant Whole Foods-ekvivalenter av alle disse kjøttene - subbing ut jerky for beef sticks - og på tidspunktet for denne skrivingen, ville re-creating boksen koste $ 221. Det er uten levering og forutsatt at plasseringen din bærer alle disse kuttene.

Men trykk ikke på to Benjaminer akkurat nå.

Harvard-artikkelen sier også at «spis mer protein» ikke bør oversettes til «spis mer kjøtt.» Folk bør inkludere «kilder med lavt mettet fett og bearbeidet karbohydrater og rike på mange næringsstoffer».

Heldigvis er disse kildene billigere enn fancy-schmancy biff.

En halv pund bakket kalkun får deg 62 gram protein. Tre egg, en enkelt kopp edamame eller linser klokke inn på 18 gram hver. Og fire spiseskjeer av naturlig peanøttsmør får deg 16 gram.

I tillegg, hvis du er en paleo-entusiast, men ikke går tilbake til $ 215, sjekk ut våre tips for å spise paleo på et budsjett, muskel opp disse rimelige paleo-oppskrifter, og nom på noen av våre favoritt budsjettvennlige paleo-snacks .

Jen Smith er en junior forfatter på The Penny Hoarder og pescatarian CrossFitter. Hun gir tips for å spare penger og betale gjeld på Instagram på @savingwithspunk.

Skrive Inn Din Kommentar