Penger

Skattefradrag for Frilansere: Hvordan sette seg opp for en stor tilbakebetaling i april

Skattefradrag for Frilansere: Hvordan sette seg opp for en stor tilbakebetaling i april

Da jeg begynte å frilansere, ble skattene mystifisert meg. Jeg plutselig måtte finne ut kvartalsfrister, om jeg skulle bruke en EIN eller SSN, og hvilke fradrag jeg kunne kreve.

Fradrag kan være spesielt forvirrende fordi det er så mange - og så mange regler for hver enkelt! Ignorer dem, skjønt, og du kan gå glipp av en stor skattemessig tilbakebetaling.

I mitt første år, for eksempel, satte jeg ikke bort et eget hjemmekontor plass, og savnet en sjanse til å kreve tilbake en del av min leie.

Begynner å spore fradrag betyr at du har de rekordene du trenger i april for å få mest mulig ut av besparelsespotensialet ditt. Denne veiledningen vil hjelpe deg med å kreve nyttige skattefradrag for freelance-virksomheten din, mens du holder IRS glad.

Hva teller som hjemmekontor?

Du kan være i stand til å kreve en del av ditt hjem utgifter (tenk boliglån, renter, bruk regninger og reparasjoner) for din virksomhet.

Det viktigste kravet er du må bruke yvårt hjemmekontor eksklusivt og regelmessig for arbeid. Du kan ikke hevde at spisestuen din er kontoret din om dagen, eller trekke fra et kontor du bruker en gang i måneden.

Et eget rom du jobber mandag til fredag, eller til og med en del av et rom reservert for skrivebordet ditt og laptop, er mer sannsynlig å være et fradragsberettiget hjemmekontor.

Hva å gjøre nå

Merk ut kontorlokalet. I rom som deler arbeids- og boareal, prøv å bruke et områdeteppe eller romdeler for å skape grenser.

I tillegg lærer du hvordan du legger fradrag. IRS har nylig lagt til et forenklet sett med regler for å hevde et hjemmekontor. Du kan velge å beregne arbeidsplassens kvadratmeterprosent, holde oversikt over alle boligrelaterte utgifter og beregne husets avskrivninger.

Eller du kan kreve opptil 300 kvadratmeter kontorlokaler på $ 5 per kvadratmeter. Hvis en metode ikke virker for deg, kan du bytte neste år.

Kan jeg trekke ut min bærbare datamaskin?

Din arbeidsmøbler, teppe, skriver og motiverende plakat er også fradragsberettigede deler av kontoret ditt.

Igjen har du muligheter. Hvis du kan bevise at du har brukt et nytt kjøp for virksomheten mer enn 50% av tiden, kan du kanskje trekke fullverdien med det samme.

Fell kort eller har ikke holdt brukeroppføringer? Ingen bekymringer.

Du kan trekke en prosentandel av prisen på de fleste tekniske utstyr og møbler basert på en fem- eller sjuårig avskrivningsskala (klikk her og bla til Tabell 4 for detaljer).

Hva å gjøre nå

Spør en regnskapsfører hvordan du sporer brukerprosentene dine hvis du ønsker å kreve full mengde nytt forretningsmateriell.

Jeg bruker RescueTime på datamaskinen min, som sender meg en ukentlig produktivitetsrapport. Dette kan eller ikke er nok til å overbevise regjeringen, men registre vil i det minste gjøre det lettere for en CPA å avgjøre hvilken videre tiltak som skal tas.

Reiser jeg for forretninger eller fornøyelse?

En ferie er en sjanse til å lande en god oppgave, men å skrive en tidsskriftartikkel i utlandet betyr ikke nødvendigvis at du er på forretningsreise.

De tommelfingerregel er du nødt til å ha en forretningsgrunn til å reise før du bestiller reisen din. Selge fotografier eller artikler senere vil ikke med retroaktiv virkning gjøre turen forretningsrelatert.

Planlegg en gyldig forretningsreise ved å planlegge reiserelaterte arbeidsoppgaver eller konferanser.

Forretningsaspekter må utgjøre den primære grunnen til turen. Hvis du planlegger en to-ukers ferie i Paris som inkluderer en tre-dagers konferanse, vil du sannsynligvis ikke få fradrag for flybilletten, selv om du kan trekke konferanseavgiftene.

Hvis reisen har et sant forretningsformål, kan du trekke fra flybilletten, togbilletter, losji og måltider, renseri og annen normal utgift. Du kan også trekke din kjørelengde for å reise til et midlertidig konsert (en du forventer å kjøre mindre enn et år).

Hva å gjøre nå

Planlegg dine forretningsreiser for resten av året. Hvis noen finner sted på flotte steder, ha det gøy!

Bare vær sikker på å holde fast grenser på hva som skjer og hva som er personlig.

Ditt besøk til MOMA for et kunstmagasinoppdrag teller som en forretningsomkostning. Broadwayen viser at du deltok med familien din den kvelden, ikke så mye.

Hvis du er usikker, hold tydelige oppføringer og spør revisoren din.

Hvis det er en forretningsmiddag, kan jeg få hummer?

Du gjør et ansikt-til-ansikt intervju over lunsj. Hvis dette måltidet er på Uncle Sams dime, kan du unne deg det mest krevende parabolen på menyen? Vel kanskje.

IRS lar deg vanligvis fratre bare 50% av et måltid eller annen forretningsrelatert underholdningsutgift. Hvis du har et stramt budsjett, kan $ 95 prix fixe menyen fortsatt skade.

Du kan heller ikke kreve "overdådige eller ekstravagante" underholdningsfradrag. Det betyr ikke at du aldri kan trekke en fancy utflukt, men at underholdningen må passe forretningsmøtet. Du vil sannsynligvis ikke intervjue en opphold-hjemme-pappa på samme sted som en senator.

Hva å gjøre nå

Hold de kvitteringene! Legg merke til hvem du var med og hvilken hensikt møtet serverte.

Hva er en "nødvendig" kostnad?

Mange frilansere kjemper med imposter syndrom.Når de leser skattemyndighetene bare tillater, åndelige og nødvendige, kan de trekke seg fra penger de fortjener.

IRS definerer, "nødvendig", som "hjelpsomme og hensiktsmessige", "og" uttrykker det eksplisitt at En utgift trenger ikke å være nødvendig for å bli ansett som nødvendig.”

Din organisasjonsprogramvare, månedsbladets abonnement som inspirerer deg, og forfatterens gruppemedlemskapsavgift, kan alle være nødvendige deler av hvordan du driver din frilansvirksomhet.

Hva å gjøre nå

Ikke selg deg selv kort! Finn et journalsystem som fungerer for deg og opplist alt som hjelper deg med å få jobben gjort.

Hvis skattesesongen ruller rundt, og du er fortsatt ikke sikker på om en bestemt utgift teller, spør en proff. Sjansene er at hvis du tror at noe er en sann forretningsomkostning, vil IRS også.

Din sving: Frilansere, hva gjør du i løpet av året for å gjøre det lettere å kreve fradrag i skattesesongen?

Dette innlegget utgjør ikke skatteråd. For spesifikt råd, vennligst se en skattemessig profesjonell.

Jessica Sillers er frilansskribent som bor i Washington, DC-området. Hun er skrevet om skatter, småbedrifter og karrierer for ulike bedrifter og nettsteder.

Skrive Inn Din Kommentar