Penger

Hammer Time: Her er hvorfor du kanskje vil vurdere en bygge karriere

Hammer Time: Her er hvorfor du kanskje vil vurdere en bygge karriere

Hvis du leter etter en jobb akkurat nå, er det en lukrativ bransje der vi ganske mye kan garantere at du lander en: konstruksjon.

Selv om bygg og infrastruktur har alltid vært en virkelig flott - og undervurdert - karrieremulighet, nå er det definitivt på tide å vurdere å hoppe på lærlingen i en handel, ifølge en ny rapport fra Indeed.

Jobbsøkingsfirmaet har funnet ut at stillingene sine for jobber er på seks år høye, mens interessen fra potensielle arbeidere faktisk trender nedover.

Hva sa du?

Faktisk var det mer enn 150 000 stillinger i byggebransjen i 2017, i henhold til de nyeste tilgjengelige dataene fra US Bureau of Labor Statistics.

Anleggsutgifter ser ikke ut til å vise noe tegn på å bremse, heller. Kast alle disse faktorene sammen, og du har en jobb sektor der det er mange muligheter for høyt betalende karrierer.

Hvordan Land Awesome Construction Jobs med ingen grad

Med introduksjonen av flere maskiner og robotteknikk i bransjene, er det mye lettere for alle typer mennesker å komme inn i bransjen, sier Seattle-baserte journeyman plate metal arbeidstaker Vanessa Carman i et intervju.

"Det er ikke for alle, men det er for alle," sa hun.

Den beste måten å komme i gang er å sjekke ut den lokale fagforeningen som interesserer deg. Her er 12 byggearbeid som er oppvarming akkurat nå for referanse.

Din lokal teknisk skole kan også ha lærlinger tilgjengelig. Den beste delen: Du vil ikke bli saddled med tusenvis i studielånets gjeld.

Konstruksjon karriere kan betale mer enn $ 29 i timen, ifølge BLS - Som om du trengte mer prodding.

Så det virkelige spørsmålet er når skal du grille skrivebordet for en gravemaskin?

Alex Mahadevan er data journalist på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar