Penger

Dette gratis verktøyet hjalp en fotballpappløftning $ 2.100 for hans datters lag

Dette gratis verktøyet hjalp en fotballpappløftning $ 2.100 for hans datters lag

Husk Sally Foster innpakningspapir? Eller Boy Scout popcorn? Hva med verdens fineste sjokolade?

Du ville gå dør til dør og sette på ditt søteste smil. Kan du hjelpe meg med å skaffe penger til skolen min ved å kjøpe dette overpriset elementet?

Eller hvis du var sjenert som meg, ville du få pappa til å ta vare på katalog og bestillingsskjemaer, slik at han kunne skyldne sine medarbeidere til å hjelpe sin (bedårende) datter å vinne den håndholdte TV-en. Eller de superkule måneskoene.

Tider er i endring, skjønt. Nå kan du skaffe penger til deg selv, din familie, et lag eller en organisasjon av gjør din normale shopping online gjennom Flipgive, en tilbakebetalingsportal.

Hva er Flipgive?

Flipgive er den siste og beste måten å finansiere - uten å selge innpakningspapir, popcorn og sjokolade.

Det er heller ikke et crowdfunding-nettsted.

Du trenger ikke å gå dør-til-dør, bugge medarbeiderne eller tilfeldig utvidet familie, eller legge ut alt om sosiale medier.

I stedet gir Flipgive deg mulighet til å opprette et "team" -innsamling. Dette laget kan være for en rekke årsaker - tenk idrettslag, en skolefondsforfatter eller en kommende oppdragsreise.

Ved å dele lagets fundraiser-link, kan folk bli med og handle gjennom Flipgive for å tjene penger tilbake for teamet ditt.

Det betyr at de går om sin normale forbruksadferd - uten å be om eller tigge på slutten - samtidig som de henter penger for ditt (eller barnets) lag.

Hvordan denne pappa økte $ 2.100 for hans datters fotballag

Dave Minogue er en 43 år gammel far med tre - en sønn som er 8 og to døtre som er 10 og 11.

I fjor gjorde hans eldste datter Marissas fotballag det veldig bra. Så godt at treneren ønsket å reise til Sveriges Gothia Cup, den største ungdomsfotballturneringen i verden. Mer enn 1700 lag fra 80 land deltar.

Men før Toronto ungdomslaget kunne komme dit, var hvert lagmedlem oppdraget med å være vert for en fundraiser. Minogue husker at treneren gjorde en vaffelfondskasse. Noen hadde garasjesalg.

Men Minogue kom over Flipgive.

"Å være en datamaskin fyr, det virket som noe som ville være lett å prøve, og det var virkelig ingen ulempe," sier Minogue, visepresident for en teknisk oppstart.

Ingen avgifter, ingen prosentandel av salg tatt, ingen dør-til-dør problemfri. (Og det søte smilet er valgfritt.)

Han skapte et lag på Flipgive og delte det med Marissas lagkamerater og deres foreldre. Om lag 25 personer ble med i laget. Og begynte å handle.

Når medlemmer av Minogues Flipgive-team trengte å foreta et online kjøp, kunne de handle gjennom plattformen og tjene penger for laget.

Noen populære merker som tilbyr penger tilbake på Flipgive inkluderer:

 • Warby Parker - for en 15% tilbakebetaling av penger
 • Under Armour - for 15%
 • Antropologi - for 10%
 • Walmart - for 7%
 • Sephora - for 3%
 • Hotels.com - for 3%
 • Apple - for 2%

I løpet av et år hadde Minogues Flipgive-lag tjent $ 2.100, noe som bidro til det generelle fotballagets mål og bidro til å lande dem en flytur til Sverige.

Hvordan tjene mer penger med flipgive

Omtrent $ 1000 av lagets Flipgive-inntjening kom fra Minogue's shopping, så han delte noen få insider tips med oss.

Hemmeligheten å skaffe mest penger? Vær oppmerksom.

"Med Flipgive, hvis du gjør en innsats og gjør det til en del av din daglige rutine, vil det lønne seg," forklarer Minogue.

Her er noen av hans pro tips:

 • Etter at du har opprettet et innsamlingslag - som tar omtrent et minutt - Last ned Flipgive's tilbakebetaling av penger. Det er en nettleserutvidelse som vil varsle deg når du leser et deltakende nettsted, slik at du ikke savner en sjanse til å tjene penger på kjøpene dine.
 • Del Flipgive-teamet ditt på Facebook-siden din, og be venner og familiemedlemmer til å bli med. På den måten, når de går for å kjøpe noe på nettet, kan det hjelpe teamet ditt ut! (Dette er mye bedre enn å få dem til å kjøpe, si et dusin hyller med frosset informasjonskapseldeig.)
 • Kjøp gavekort gjennom Flipgive. Minogue vil være vertskap for selskapets middager. Før han ventet til restauranten, ville han kjøpe et gavekort for det gjennom Flipgive. Gavekort-alternativer varierer fra 3% kontant tilbake til et Starbucks-kort til 4% for et Landry's Restaurants-kort.
 • Kapitaliser på store utgifter ganger - som tilbake til skolen eller helligdager. Minogue gjorde flertallet av sine barns shopping på nettet på nettet, selv om han ville få dem til å prøve på varer i butikken først.
 • Ikke glem å bestille reise. Du kan bestille alt fra hotell til fly gjennom Flipgive-partnere. For eksempel kan du få $ 5 når du bruker Booking.com, eller 3% tilbake på Hotels.com. Du kan til og med bankere opptil 2% tilbake til Disney-ferier.
 • Husk at du ikke trenger å holde fast ved å handle. Hvis noen helst vil donere penger til Flipgive-teamet ditt, er det greit også. Bare vet at det er en 6% behandlingsavgift for PayPal-donasjoner.

Og igjen, vær nøye! Lær å integrere Flipgive i din daglige kjøp.

Siden Gothia Cup har Minogue sluttet seg til en annen Flipgive fundraiser for datterens fotballag.Målet er å øke $ 1000, og om en uke hadde de allerede banket $ 61. Ikke alle hadde til og med blitt med, så han har store forhåpninger.

Hvis du vil glemme hosting fundraisers eller gå dør-til-dør, registrer du et Flipgive-team gratis.

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en stabforfatter på The Penny Hoarder.

Skrive Inn Din Kommentar