Penger

Når Pinning betaler seg: 5 måter å tjene penger med Pinterest

Når Pinning betaler seg: 5 måter å tjene penger med Pinterest

Den store Pinterest-nyheten i det siste er det fireårige sosiale mediefirmaet som har offisielt forbudt tilknyttede lenker. Mange såkalte "Power Pinners", spesielt i mote og stilverden, brukte disse linkene som en måte å tjene penger på på deres store nettverk og innflytelse på den sosiale plattformen.

Affiliate linker hjelper deg med å tjene penger når brukere klikker på din spesifikke lenke til et produkt og foretar et kjøp. Hvis du for eksempel hadde en pin for en viss type øredobber, og en bruker klikket på og kjøpte øredobber fra dette nettstedet, ville du motta en kommisjon fra øreringsselskapet.

Med tilknyttede lenker fra bordet, er det fortsatt mulig å tjene penger på Pinterest? Selvfølgelig. Hvis du vil tjene penger på din pinning vane, er det noen måter å gjøre Pinterest-obsessene dine til en pengemulighet.

1. Bytt til Keep

Bare 24 timer etter Pinterests kunngjøring hoppet konkurrent Keep inn for å fylle gapet ved å lansere sitt eget tilknyttede program. Selskapet håper å lokke høydrevne Pinterest-brukere over til sitt sosiale nettverk.

Hva er Keep? Det har blitt kalt "shoppable Pinterest" og er ganske lik Pinterest ved at det lar brukerne velge og "pinne" elementer og produkter på sine brett. Men det tillater også at folk kan kjøpe disse produktene direkte gjennom Keep.

Keep er ute etter sosiale medier kraftverk for å øke sin merkevare. For øyeblikket er Influencer-programmet bare invitasjon, men du kan fylle ut en kort søknad for å se om du kvalifiserer. Søknaden inneholder spørsmål om sosiale medier, inkludert månedlige bloggbesøkere og antall tilhengere på populære sosiale medier, inkludert Pinterest, Instagram, Facebook og YouTube.

Hvis du er akseptert i programmet, vil Keep tillate deg å tjene fra tilknyttede lenker, inkludert de fra tilknyttede nettverk som RewardStyle og ShopSense. Keep er også å forfølge topp Pinterest pinners og tilbyr direkte invitasjoner, og håper å bringe dem over til nettverket før andre hopper inn i spillet.

2. Generer penger å lage ideer på Pinterest

Alle ønsker å tjene mer penger, og Pinterest-brukere er ikke noe unntak. Noen brukere har laget boards som er dedikert utelukkende til måter å tjene penger på; sjekk dem ut for inspirasjon for måter du kan tjene ekstra penger på siden. Du kan ende opp med en ide for en lønnsom sidehandel!

Dette enkle brettet på pengeproduserende ideer har over 100 000 tilhengere. Den inneholder alt fra blogging academy kuponger til tips om flipping thrift store funn.

3. Hone Your Craft Game

Vi har allerede dekket hvordan du kan tjene penger med papirhåndverk og hvordan du lager og selger ditt eget Pinterest-inspirerte feriehåndverk, men det er bare begynnelsen.

Fra papercraft til trebearbeiding, garn jobber med tapetry, en dedikert crafter kan finne utallige ting å lære via Pinterest. I tillegg til å forfinne teknikkene dine, tilbyr Pinterest boards endeløs inspirasjon. Mens du sannsynligvis må vende deg til andre veier for å faktisk selge dine ferdige produkter (inkludert lokale butikker, håndverksmesser, Etsy og eBay), tilbyr Pinterest fantastiske ideer.

Siden inneholder masse penger å lage håndverk å lære, fra å male sko til å designe smykker bokser og skape flotte mosaikker.

4. Plukk opp nye ferdigheter

Hvis utforming ikke er din ting, kan du finne mange andre ferdigheter for å lære om Pinterest. Dette forumet på "hvordan du fikser ting / gjør ting" viser teknikker for hvordan du gjør alt fra å raffinere tregulv til å male laminat kjøkken tellere. Det inneholder til og med tips om hvordan du skal detaljere interiøret i bilen din for den mest profesjonelle glansen!

Mens disse styrene kan hjelpe deg med å spare penger ved å gjøre disse oppgavene selv i stedet for å betale et proff, kan de være enda mer fordelaktige når du har hatt litt øvelse: Du kan slå dine nye ferdigheter til en betalende sidegig! Steve Gillman forklarte hvordan han lærte å male fra noen YouTube-videoer, da han fant å betale arbeid som husmaler.

5. Arbeid for et merke som en profesjonell markedsfører

Selv om det ikke lenger er mulig å tjene penger fra tilknyttede lenker på Pinterest, er mange merker fortsatt aktive på dette sosiale nettverket. Og noen av disse merkene ser etter folk å drive sine sosiale medier markedsføringskampanjer.

Sjekk ut disse Pinterest-relaterte jobbene som inkluderer å jobbe som kampanjeadministrator eller markedsføringskoordinator for et selskap som bruker Pinterest i markedsføringsstrategien.

Din tur: Selv om tilknyttede lenker er nå borte, hvordan kan du tjene penger på Pinterest?

Kristen Pope er frilansskribent og redaktør i Jackson Hole, Wyoming.

Skrive Inn Din Kommentar