Banker

Best Travel Credit Cards For College Studenter

Best Travel Credit Cards For College Studenter

Mens du er på college har du mange ting på gang, og du er på et stramt budsjett. Ramen nudler er på menyen hver dag og sporadisk latte virker som en stor godbit.

På toppen av det, må du bekymre deg for hvordan du har råd til å reise til familie i løpet av skoleferien, og er det en mulighet for våropplevelser?

Med penger å være så stramt mens du er på skolen, kan du ikke engang tenke på reise! Eller kan du?

Selvfølgelig kan du! Med litt smart utgifter og de riktige kredittkortene kan du reise gratis eller pennies på dollaren!

Her er noen av de beste reisekortene for studenter (og noen andre egentlig).

Reisekort for studenter

Mens du er på skolen, er dine reisedatoer ikke akkurat fleksible. Sikker på at du kan holde øye med noen fantastiske flytilbud over sosiale medier, men sjansene er at reisedatoer for disse avtalene ikke passer dine behov.

På grunn av dette kan du bli sittende fast med noen høyere priset billetter som er tøffe å ha råd til. Det er kort som kan hjelpe deg med å tørke ut de fleste, om ikke hele kostnaden for reisekostnadene dine. Her er et par anbefalinger uten årlig avgift og ingen utenlandske transaksjonsgebyrer.

Et kort som kommer til å tenke er Capital One Venture One-kortet. For øyeblikket tilbyr dette kortet en bonus på 20 000 miles, etter å ha brukt $ 1000 på den i de første tre månedene av eierskap av kort.

Du tjener 1,25 miles per dollar brukt på kortet, slik at du kan bygge en kjørelengdebalanse veldig raskt. Dette kortet har ingen årlig avgift, og disse milene du tjener på kortet, kan brukes til å tømme eventuelle kostnader kodet som "reise" på kredittkortoppstillingen.

For eksempel, la oss si at du kjøper et flybillett hjem på Spirit Airlines, og din returreise koster $ 200. Du kan bruke 20.000 miles for å helt tørke ut den prisen fra kortet ditt! Oh yeah! Dette kortet er ikke bare begrenset til å tørke ut kostnadene for flyreiser.

Det tørker ut alt som er kodet som reise, som kan være bilutleie, hoteller, Airbnbs, etc. De milene som er opptjent på dette kortet, er verdsatt til 1 cent et stykke hvis de er innløst for reise. Du kan løse inn miles for andre ikke-reiserelaterte kjøp, men det ville være dårlig, så jeg vil ikke anbefale det.

Lær mer om dette kortet her.

Et annet kredittkort med noen flotte funksjoner er Discover It Miles-kortet. Dette kortet har ingen årlig avgift, og du kan tjene 1,5 miles per dollar brukt. Selv om dette kortet ikke har en tilmeldingsbonus, tilbyr det en miles-kamp i løpet av ditt første år.

I utgangspunktet betyr det at hvis du tjente 20.000 miles i ditt første år med korteierskap, vil Discover legge til ytterligere 20.000 miles til balansen din! Glasur på kaken for dette kortet er $ 30 årlige inflight WiFi kreditter. Tross alt må du holde kontakten, selv mens du er på et fly! En annen god ting om dette kortet er at miles er verdt 1 cent et stykke, enten de er innløst for reise eller for andre ting.

Cash Back Kredittkort for studenter

Hva om skolen din ikke er så langt hjemmefra, og du trenger ikke å fly? Selv om du planlegger å kjøre tilbake for å se familie og venner, er gass ikke ledig. Gass på en biltur er en ekstra kostnad, for ikke å snakke om snacksen du trenger for å overleve turen! Et cash back-kort kan være bedre egnet for deg! Med et tilbakebetalt kredittkort har du friheten til å velge hvordan du skal bruke penger du tjener fra kortet ditt, i stedet for å være begrenset til bestemte kategorier. Så, mens de ikke reiser kredittkort for studenter, kan de fortsatt jobbe.

Et cash back-kort som jeg anbefaler er Citi Double Cash-kortet. Dette intet årlig avgiftskort tjener 1% kontant tilbake på alle kjøp, men da tjener du også en annen 1% kontant tilbake for å betale saldoen. Dette er i utgangspunktet et 2% cash back kort.

Dette kortets opptjeningsrate er utmerket sammenlignet med andre kontantkort. Kontantene du tjener på kortet kan innløses for sjekker, utsagnskreditter eller gavekort. Dette gir mye fleksibilitet på hvordan du vil bruke kredittkortbelønningene dine.

Et annet solid alternativ for et kontant tilbake kort er Discover It Card. For ikke å bli forvirret med Discover It Miles-kortet nevnt ovenfor, er dette et kontantkort. Du kan tjene opptil 5% kontant tilbake på roterende kategorier som gass, dagligvarer, spisesteder, etc, hvert kvartal og 1% på ikke-bonuskategorier. Hvis du maksimerer hver roterende kategori hvert kvartal, kan du tjene $ 300 kontant tilbake.

På toppen av det, hvis du handler gjennom Discover-portalen, kan du tjene enda mer penger tilbake! Som med Discover It Miles-kortet, vil Discover matche alle pengene tilbake du oppnådde ditt første år. Det kan være en betydelig mengde hvis du bruker dette kortet for alle dine utgifter. Dette kortet har ingen utenlandske transaksjonsgebyrer og ingen årlig avgift.

Lær mer om dette kortet her.

Siste tanker

Uansett hva dine behov er, kan du finne et kort som vil hjelpe deg med å nå dine mål. Enten det sparer på flyreiser eller hotell, eller tjener penger tilbake på vei, kan du kutte kostnadene betydelig med litt smart utgifter.

Uansett hvilket kort du velger, hvis du legger mest eller alle utgiftene dine på ditt foretrukne kredittkort, vil belønningsbalansen din vokse på kort tid. Bare husk å bruke ansvarlig. Ikke bruk mer enn hva du ville hvis det var et debetkort.

Dette vil hjelpe deg med å holde deg innenfor budsjettet ditt, men høste fordelene som kredittkort kan tilby!

Har du noen kommende reiseplaner? Har du noen gang brukt noen av disse kortene?

Skrive Inn Din Kommentar