Penger

Denne kvinnen ønsket å avslutte sin jobb og bli et opphold hjemme hos meg ... Så hun gjorde dette

Denne kvinnen ønsket å avslutte sin jobb og bli et opphold hjemme hos meg ... Så hun gjorde dette

Har du noen gang stirret langsomt på de nydelige, små husene på Pinterest og drømt om å bygge din egen?

Jeg også.

Men dette parets beslutning om å kutte sine firkantede opptak i halv - som forklart på Yahoo! S foreldringskanal - er kanskje mer ekstrem enn liten livsstil.

De har også tre barn.

Tiny House, Big Savings

Tiny living har nylig blitt kjent som en smart måte å redusere kostnadene - og øke levestandarden.

Små levere bygger sine egne sub-800-kvadratmeter boliger og får tilpasse dem fra bunnen av. Plus, ingen månedlige leie sjekker.

De bruker også mindre på verktøy - noen ganger ikke noe, etter de overheadkostnadene ved å installere solcellepaneler og kompostat toaletter.

Å være begrenset til en så liten plass krever også organisasjon skalering tilbake på eiendeler - og kjøp. Det er som vårrengjøring på steroider, og staver alvorlige besparelser.

Denne mors store (lille) bevegelse

Mange har gjort det massive skiftet til liten bolig for å bli gjeldfri, pensjonere tidlig, betale for college eller avslutte jobbene sine. Og det var akkurat hva Talya Salzarulo bestemte seg for å gjøre etter fødselen til sønnen hennes, Yahoo! rapporter.

Ser på kontoret hennes og ønsket at hun var hjemme hos barna i stedet, skjønte hun hun kunne være - hvis hun ikke behøvde å betale en $ 1800 månedlig boliglånsbetaling.

Så solgte hun og hennes ektemann en mengde ting i sin eiendom på 1700 kvadratmeter, pakket opp det som var igjen og flyttet inn i et hus halvparten av størrelsen.

Hennes ektemann, Luke, holdt sin engelskspråklige undervisningsoppgave, men Talya var i stand til å slutte sin stilling som en høyskoleadministrator og er nå en fullstendig hjemme-hjemme-mamma.

Salzarulo gjør ikke som om det alltid er lett å dele slike små kvartaler.

Hun og hennes ektemann låser seg noen ganger i familiens eneste bad for å være alene for å sjekke e-post eller ringe.

Men på slutten av dagen tillater deres rom med ett soverom hjemmet Talya å tilbringe tiden hun savnet med familien sin, og å skape en bedre følelse av fellesskap i hjemmet.

"Jeg elsker hver tomme av dette huset," fortalte hun Yahoo, "fordi det tillater meg å bruke mer tid med barna mine."

Fortsatt nysgjerrig på hvordan de gjør det til å fungere? Sjekk ut hele historien hos Yahoo Parenting.

Din sving: Vil du nedsette til et mindre hus for å bli hjemme hos familien din?
Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt - du kan lese sammen på www.jamiecattanach.com.

Skrive Inn Din Kommentar