Penger

Min familie lever av en inntekt etter at jeg måtte forlate jobben min. Her er hvordan vi budsjetterer en $ 25,000 lønn

Min familie lever av en inntekt etter at jeg måtte forlate jobben min. Her er hvordan vi budsjetterer en $ 25,000 lønn

Noen ganger, uansett hvor hardt du prøver, er det umulig å være helt forberedt.

Min familie på tre hadde ingen gjeld. Vi sparte penger og følte oss ganske gode om vår økonomiske situasjon. Da ble jeg rammet av angst og depresjon.

Etter det verste av angstangrepene bestemte meg og jeg at jeg trengte å avslutte min deltidsjobb for å bli hjemme hos vår sønn. Ved å gjøre det, vi vil miste ca $ 10 000 i året.

Jeg begynte å lese alle bøkene vi hadde blitt gitt på penger og undersøke pengehåndtering på nettet. Jeg har vært et oppholdsmor i fire måneder nå.

Slik gjør vi det.

Vi lagrer på vår dagligvare bill

Maten var den ene kategorien jeg ikke ønsket å kutte på igjen. Før jeg dro min jobb jobbet familien min med å spise sunnere, og det var viktig for meg at vi fortsatte å spise godt.

Så, i stedet for å fokusere på å kutte utgifter, Jeg valgte å fokusere på kutting av avfall. Steve og Annette Economides foreslår å lage en måltidsplan og bare handle en gang i måneden i boken "Amerikas billigste familie får deg rett på pengene."

Vi har ikke nok plass til så mye matlaging i leiligheten vår, så jeg kutter dagligvarebutikken vår hver annen uke fra en gang i uken eller mer. Jeg begynte også å kjøpe dagligvarer i kontanter. Dette tvang meg til å være mer samvittighetsfulle om hva jeg kjøpte.

I en måned, vår dagligvarehandel regning gikk fra $ 300 til $ 150.

Vi kutte på å gå ut for å spise

Vår plan er å bare spise ute når vi har penger fra å donere plasma. I en god måned vi kan få $ 200, men noen ganger, som i oktober i fjor, fikk vi ca $ 50.

Jeg prøver å sørge for at vi alltid har minst et måltids verdi av rester i kjøleskapet i flere dager når jeg bare ikke har energi til å lage mat. Men med min depresjon, er det noen dager for mye å til og med varme opp mat i mikrobølgeovn.

Nå som min medisinering begynner å virke, har jeg funnet litt push er noen ganger alt jeg trenger.

Min "lille push" er et indekskort jeg legger på kjøleskapet som sier, "I dag bestemmer jeg meg for å være velstående." Jeg satte den opp etter å ha lest Richard Paul Evans "The 5 Lessons en millionær lærte meg." Han sier å sette kortet et sted vil du se det hver dag.

Jeg har funnet det mest nyttig å sette det på et sted hvor jeg er mest fristet til å bruke penger. Selv om vi ikke har nådd målet vårt ennå, vår restaurant regningen gikk fra $ 280 i måneden til ca $ 150.

Hver måned gjør vi litt bedre, og forhåpentligvis vil det snart bli $ 20 eller mindre.

Vi curbed vår impulsutgifter

Vi kutter vår impulsutgifter ved et uhell. Måneder før jeg sluttet å jobbe, fortalt jeg moren min, jeg kunne ikke holde tritt med å rydde og rydde hjemmet vårt. Hun sendte meg "The Life-Changing Magic of Tidying Up" av Marie Kondo.

Etter å ha lest det, bestemte jeg meg for å følge instruksjonene hennes og gå gjennom hele huset i en sittende. Jeg gjorde min fantastiske mann lese deler av boken slik at han kunne delta også.

Etter at vi donerte 10 store bokser og kastet ut fem store søppelposer med søppel, Vi mistet plutselig ønsket om å kjøpe flere ting. Nå når vi kjøper ting, er det fordi det er noe vi ville egentlig liker å eie eller noe vi trenger.

Våre impulsutgifter gikk fra rundt $ 70 i måneden til et gjennomsnitt på $ 10.

Vi skapte et nødfond

En av mine største bekymringer for å forlate arbeidet var hvordan vi hadde råd til en nødsituasjon uten min inntekt.

Etter å ha lest "Total Money Makeover" av Dave Ramsey, bestemte jeg oss for at vi trengte $ 1000 i nødpenger. Og det måtte være en prioritet, akkurat som Ramsey foreslår.

Da jeg gjorde vårt budsjett i det siste, gikk jeg alltid gjennom alle våre utgifter og lagde det som var igjen i besparelser. Nå setter vi 10% av hver lønnsslipp direkte inn i besparelser og jobbe med det vi har igjen. Når vi bruker mindre enn det vi budsjetterer, går de ekstra pengene direkte inn i besparelser.

Som et ungt par med en voksende familie virket $ 1000 som mye penger. Så begynte jeg å sette alle pengene våre på ett sted.

Det er vanskelig å innse hvor mye penger du faktisk har til det er alt på ett sted. Bare ved å lukke to bankkontoer kunne vi sette $ 300 i beredskapsfondet om en uke. Vi var i stand til å spare $ 900 i tre måneder.

En stor del av vårt nødfonds er i kontanter. Det er ute av syne, så det er lett å ikke bruke det.

Hvordan administrerer vi å spare penger med bare en inntekt

Det var ikke før jeg forlot jobben min som jeg skjønte hvor mye penger vi brukte fordi jeg jobbet.

På de dagene jeg jobbet, kjøpte jeg ofte frokost og lunsj. Og vi kjøper ikke lenger gass hver uke fordi vi ikke bruker bilen hver dag lenger.

Vi trodde vi måtte gi så mye opp å flytte ned til en inntekt, men det gjorde vi ikke: Vi var i stand til å kutte mer enn $ 300 fra vårt budsjett innen den første måneden.

Og vi har fortsatt råd til å gjøre morsomme ting som en familie fordi vi bruker vår tid og penger mer klokt.

Din sving: Har du noen gang gått ned til en inntekt på grunn av en sykdom? Hvordan sparte du penger?

Stephanie Stewart er en PR-ekspert og beredskapsdrivende slått hjemme hos mamma.Hun har en sønn og et annet barn på vei, som hun er spent på å være sammen med hjemme.

Skrive Inn Din Kommentar