Penger

Vil du bruke mer tid med dine kjære i 2017? 8 måter å tjene penger mens du er på den

Vil du bruke mer tid med dine kjære i 2017? 8 måter å tjene penger mens du er på den

Hva er ditt nyttårs resolusjoner?

Vowing å gå ned i vekt? Endelig komme seg ut av gjeld? Skal du bruke mindre tid foran datamaskinen din?

Hvis du er som mange amerikanere, har du mer tid med kjære, sannsynligvis et sted på listen over 2017 mål.

Men hva om målet om mer familie tid kunne også hjelpe deg med å oppnå et annet mål: tjene mer penger?

Hold dine oppløsninger - og tjen penger, også

Det viser seg deg kan drepe to fugler med denne spesielle steinen.

Mange av våre favoritt måter å tjene penger på, har enda mer lønnsomhet når du tar med en venn eller fem.

Og hvis du ønsker å få familien på moro, lær barna om verdien av en dollar og hvordan du tjener og spare penger!

Her er åtte måter å komme i gang med dine mål i år.

1. Start en familie-vennlig Side Gig eller Freelance Business

Du har allerede en god gruppe mennesker - hvorfor ikke starte din egen bedrift? Ikke bekymre deg, du trenger ikke engang å investere i et kontor!

Kanskje du kan samle familien til bake eller lage noe å selge på en bondes marked eller på Etsy? Hva med den ikoniske familieoppskriften som absolutt alle elsker? Du kan sitte på en deilig gullgruve!

Tiden du tilbringer sammen på kjøkkenet eller rundt stuen bordet med hendene okkupert rullende kakedeig eller strengperler, er den perfekte tiden til å komme deg inn i en smarttelefonfri ansiktstid.

Ikke glem klassikerne: Lær barna dine viktige penger leksjoner ved å hjelpe dem å kjøre en lemonade stativ eller sette på en familie bilvask! Psst - voksne kan tjene nøyaktig samme penger som barn kan med de klassikerne.

2. Gjør din venn din partner

Jeg snakker ikke om romantikk.

Hvis du og en venn eller to deler en hobby eller et talent, kan du bruke det til å tjene penger i år.

Kjør i kreative kretser? Bli freelancefotografer eller forfattere sammen. Assist hverandre på skudd eller jobber med å skrive på samme kaffebar. Kanskje du har det som trengs for å starte a YouTube eller Deg nå kanal.

Hvis du er i god form, Kjør en trenings bootcamp med gym kompis!

3. Hang ut i baren med dine venner

Vi har alle en - fredag ​​kveld venn.

Kanskje du to kan tjene tilbake alle pengene du har blåst på barer i år, ved å slå på en av disse fantastiske ideene.

4. Rake gjennom gavekortene du har i løpet av ferien

Hvis du skal bruke dem, må du beholde dem. En penny hoarded er en penny opptjent, tross alt.

Men hvis du vet at gavekortene dine bare skal ta opp plass i lommeboken din, ha en fest med likesinnede venner og familie, og selg dem på Raise.

5. Har en vårrengjøring fest - og en Salg Salg

Du kan ha massevis av ting som sitter rundt huset ditt eller lagringsenheten, og serverer liten hensikt, men rytter opp livet ditt.

Tilbring litt kvalitetstid på å rydde opp din handling og få det greia klar til å selge på et garasjesalg eller online.

Her er noen gode tips for å tjene mer penger når du selger ting på Craigslist - og ikke glem Ebay!

Elsker å selge ting som dette? Ta i betraktning starter et loppemarkedsvirksomhet. Du kan tilbringe et par kvelder sammen hver uke, raking gjennom thrift butikker for ting å polere og vende om i helgene.

Du kan til og med få veldig sparsommelig og dumpster dykk - du kan bli overrasket over hvor mye du kan tjene!

6. Åpne ditt hjem til gjester

Hvis du har et ekstra rom, en sofa eller en bakgård og et telt, kan du kanskje gjøre litt ekstra forandring (eller mye mer) å åpne huset ditt for gjestene.

Hvis du ikke har prøvd det eller bare har vært på Stay-up av Airbnb - prøv det. Her er noen tips for å få mest mulig ut av ditt soverom.

Dette vil hjelpe deg med å tjene penger hjemmefra, slik at du kan bruke mer tid med kjære. I tillegg kan du alle lære om en ny kultur når du er vert for eventyrlystne reisende fra langt unna steder.

Dette gjelder spesielt hvis du prøv en annen kjempeflott app: Homestay. Du kan ikke leie ut tomme boliger, som i utgangspunktet krever sosial interaksjon mellom verter og gjester.

Du og din familie vil tilbringe tid sammen og lage en ny venn som lærer deg om sin kultur!

Ikke et folks person? Hvis du liker hunder (og eier eller har en hundevennlig utleie), prøv Rover. Denne appen lar deg åpne dørene til en furry venn - og få noen ekstra penger mens du er på den.

7. Gå på Shopping Scavenger Hunts

Å få familien sammen for matbutikk kan være litt hektisk.

Ville det ikke vært fint å holde alle okkupert - og tjene litt ekstra penger samtidig?

Du kan! Bruk cash-back eller shopping belønninger apps som Ibotta og Shopkick å tjene litt ekstra neste gang du går til butikken.

Gjør å søke etter belønninger et spill. Hver av barna kan utvide Ibottas rabatter i forskjellige butikker. Deretter bestemme sammen hvilken som vil gi deg mest penger tilbake.

Med Shopkick, tjene penger selv om du ikke foretar kjøp. Bare gå inn i favorittbutikkene dine for å tjene! Hvis alle i familien din laster ned appen, vil du tredoble (eller firedoble eller ...) inntektene dine.

Eller sjekk ut Nielsen Homescan - det vil betale deg for å rapportere dine kjøp. Alt du trenger å gjøre er å laste ned appen og skan strekkodene til produktene du kjøper. Hvilken gutt ville ikke være ansvarlig for det?

8. Se videoer hjemme

Hvis din favoritt måte å tilbringe familie tid er foran TV, kan du kaste bort muligheten til å tjene.

Swagbucks vil betale deg i SB (Swag Bucks) bare for å se videoer på deres nettsted - Alternativer varierer fra mote til matlaging.

Siden SB er innløselige for gavekort fra Amazon (og andre populære leverandører), er dette en fin måte for hele familien å legge inn på vanlige kjøp.

I tillegg er det gøy!

Hvis du elsker å tilbringe tid med venner i kjøpesenteret, ta med festen hjem og kjøp gjennom Swagbucks tilbakebetalingsportal. Tjen litt tilbake hver gang du splurge.

Jamie Cattanach er en junior forfatter på The Penny Hoarder og en innfødt Floridian. Hun er lidenskapelig med å lære, litteratur, sjokolade og finne måter å leve det gode livet på så kostnadseffektivt som mulig. Du kan bølge hei til @ jamiecattanach på Twitter.

Skrive Inn Din Kommentar