Penger

Det er en skitten jobb, men det hjalp denne tenåringen. Gjør $ 100 på en ettermiddag

Det er en skitten jobb, men det hjalp denne tenåringen. Gjør $ 100 på en ettermiddag


Enten du er en høyskole student som prøver å betale undervisning, en ung profesjonell som jobber med å betale ned studielån eller en tenåring som håper å strekke avslaget ditt, kan uvanlige sidejobber hjelpe deg med å tjene litt ekstra penger.

Da jeg var 14, Jeg ønsket å ta danseklasser, men jeg trengte å betale for dem selv.

Jeg ønsket en jobb jeg kunne gjøre hver gang en stund, og jeg visste at det ville bidra til å finne en nisje.

Det var da jeg bestemte meg for å prøve søppel kan rense.

Nei, vaske søppelkasser var ikke en glamorøs jobb. Faktisk var det en skikkelig skitten jobb. Men jeg lagde mer enn $ 100 på en ettermiddag ... og jeg kunne ha gjort enda mer.

Hvorfor Trash Can Cleaning er en fantastisk Side Gig

Jeg cornered dette lille markedet i videregående skole.

Bilde meg: en skummel, prissy, liten blond jente som klatrer inn i gigantiske søppelbokser med en slange. (Vel, OK, de var standardstørrelsen søppelbokser ... Jeg var bare en freakishly liten 14 år gammel.)

Mens du kan tjene ekstra penger med mange klassiske odde jobber, Jeg valgte denne fordi det ikke var konkurranse.

Alle mine venner var jockeying for plener å klippe, hus for å rense eller hunder å gå. Ingen av mine jevnaldrende hadde selv tanken om å vaske søppelkasser.

Jeg vil ikke lyve: Det er en stygg jobb.

De fleste tror ikke at rengjøring av søppelpannene er nødvendig. De satte dem bare ut på fortauet, la dem bake i solen og late som den fulle lukten kommer fra naboens innkjørsler.

Men la oss innse det, stinken kommer til slutt til alle.

Så når en ung, ukjent nabo kommer sammen og tilbyr å lindre dem av den skitne jobben for noen få dollar, vil de trolig hoppe ved sjansen.

Hvordan tjene penger med en skitten jobb

Her er tre måter å sikre at du får så mye penger som mulig å gjøre denne skitne jobben.

1. Mål dine kunder

Teknologi virker alltid som den beste måten å få informasjonen din ut i universet.

Bare denne gangen kan du kanskje vurdere å gå på skolen. Jeg snakker om flygeblad.

For å få ordet ut, tapte jeg flygeblad til naboens frontdører med den nødvendige informasjonen: jobben jeg ville gjøre for dem, beløpet jeg belastet, og dagen og klokken å slippe av boksene sine på huset mitt.

Distribuer flygebladene fredag ​​kveld og få folk til å kaste bort søppelbøttene søndag morgen. Å leve med mor og far mente at jeg hadde tilgang til gratis papir og blekk, så flygebladene kostet meg ikke noe.

Rengjøring av søppelkasser er litt av et merkelig tilbud å lage, så kortfattet forklare på flygebladet hvorfor du er i bransjen.

Mens en rekke mennesker tok meg med søppelkasser, så jeg tilbake, kunne jeg ha tjent mer penger hvis jeg hadde nevnt på mine flygeblad at jeg var en tenåring som prøvde å ha råd til danseklasser.

2. Bestem hva du skal betale

Jeg belastet $ 20 per søppelkanne. Mine naboer var glad for å betale denne prisen, og noen av dem ga meg $ 5 tips.

Folk hater å utføre denne jobben så mye at de trolig ville betale mer. Hvis du tror du kan gjøre en grundig jobb i tide, belaste $ 25 per boks.

Hvis du har en bil, annonsere at du skal gjøre avtaler for å kjøre til folks hus for å gjøre jobben i oppkjørselen. Siden de ikke trenger å plage med å slippe av eller plukke opp sine søppelbokser, må du lade litt ekstra for å gjøre det enklere. (Du kan også gjøre dette hvis du har en sykkel eller ikke har noe imot å gå.)

Hvis du bor i et nabolag hvor folk har søppel og resirkulering bokser de rulle ut til gaten, prøv å tilby en kombinasjonsavtale avtale. For eksempel belaste $ 25 per kan eller $ 40 for begge.

3. Organiseres!

Når folk forlater papirkurven med deg, får du navn og telefonnumre. Ikke glem å skrive alt ned!

Kjenn din tidsramme for jobben din, slik at du kan fortelle dem når du skal hente sin rene boks.

Vil du prøve å rengjøre søppelkasser?

Jeg anbefaler denne jobben til enhver tenåring eller høyskole student som trenger penger i en hast. Hvis min post-grad jobb ikke krever at jeg jobber i helgene, vil jeg nok prøve å svinge denne konserten hver eneste gang!

De fleste mennesker unngår å rydde sine søppelbokser fordi de er brutt ut av lukten og ordet "søppel". Hvis du kan overvinne disse mindre avgangene, vil du innse at det ikke er noen andre ulemper til jobben - og det er verdt en stinkende ettermiddag .

Din tur: Vil du noen gang rydde søppelkasser for å tjene ekstra penger på siden?

Laura Grace Tarpley er en 23-årig som jobbet flere jobber gjennom college for å betale for skole og hennes reiser. For tiden jobber hun så mye som mulig for å reise til Skandinavia med hennes forlovede.

Skrive Inn Din Kommentar