Penger

Trenger du penger raskt? 25 klare måter å tjene penger i neste time

Trenger du penger raskt? 25 klare måter å tjene penger i neste time

Livet skjer, og noen ganger betyr det at du har lite penger når du trenger det mest.

Hva kan du gjøre når lommeboken er tom, kredittkortene dine er maksimalt og kontoen din er tom, og du vet at du må gjøre monexy raskt. Arbeid deg gjennom denne listen over 25 måter å tjene penger i neste time.

I tillegg til ting jeg kan gjøre når jeg trenger penger nå, har jeg tatt med måter å raskt låne penger og tjene penger på ting rundt i huset, pluss noen få triks for å få venner til å hjelpe ut samtidig som de hjelper dem.

Det er bare en regel: Hver metode må gjøre det mulig å sette penger i hendene de neste 60 minuttene.

Hvert minutt teller, så la oss komme i gang.

Her er 25 måter å tjene penger raskt.

 1. 1. Kjør med uber

  Som en driverpartner med Uber, er du en uavhengig entreprenør. Du lager din egen tidsplan og jobber så mye eller så lite som du vil.

  Inntektene dine beregnes ved å legge til et grunnpris, pluss tid og avstand som er reist etter opphentingen, og Uber tar betalt avgift.

  Hvis du vil prøve det, er det noen av tingene du må huske på: Du må være minst 21 år, ha minst ett års lisensiert kjøreopplevelse i USA (tre år hvis du er under 23 år gammel), har et gyldig amerikansk førerkort og passere en bakgrunnskontroll.

  Også din bil må være fire-dørs, sete minst fire passasjerer (unntatt føreren), være registrert i staten og dekkes av statlig forsikring.

  Her er en link for å registrere deg for å bruke Uber app.

 2. 2. Selg klærne dine

  Noen brukte klær butikker betaler penger for "forsiktig brukt" klær. For eksempel, sjekk på nettet for å se om det er en Platon's Closet eller Buffalo Exchange i nærheten av deg. Merkenavn henter vanligvis mest penger.

  Du kan også bruke en app som letgo. Her laster du opp et bilde av klærelementet ditt - eller besittelse - og markedsfører det til lokale kjøpere. Du kan møte opp og bytte varen for kontanter.

  Vi prøvde ut fire av de mest populære selgerappene; se hva vi tenkte på dem her.

 3. 3. Selg videoer og CDer

  De fleste pawnshops vil kjøpe dine CDer og DVDer, selv om de velger og velger hvilke de skal ta, og de betaler ikke mye. Forvente å få en dollar eller mindre for hver enkelt - så du vil kombinere denne strategien med et par andre. Men hei, hver dollar teller!

  Hvis du har litt tid, kan du prøve å bruke Decluttr app. Du trenger ikke engang å forlate huset ditt - og frakt er gratis. Plus, skriv inn GRATIS5 ved kassen for en ekstra $ 5 på din handel.

 4. 4. Selg ditt gull og sølv

  Du kan snu dine sølv- og gullmynter og smykker raskt til kontanter. Som foreslått i mitt forrige innlegg om å selge gull og sølv, unngå steder som annonserer hele tiden. De tilbyr vanligvis de laveste prisene, pluss postering i varer vil ta mye lengre tid enn en time. Prøv en lokal myntbutikk først.

 5. 5. Gjør en rask jobb for familie eller venner

  Din familie eller venner vil hjelpe deg, ikke sant? Så finn noe du kan gjøre for dem i den neste timen, for en rettferdig lønn. For eksempel, tilby å rake gården eller rengjør sine vinduer for $ 20.

 6. 6. Bruk TaskRabbit

  Hvis venner og familie slår deg ned, se hva du kan finne på TaskRabbit. Noen i nærheten av deg kan trenge en tur til legen akkurat nå eller vil du sjekke inn på deres kjæledyr.

  (Vil du lære hemmelighetene til de mest vellykkede oppgavene? Sjekk ut dette innlegget.)

 7. 7. Presell ditt arbeid

  Kanskje venner og familie ikke trenger noe gjort akkurat i øyeblikket, men de kan trenge barnevakt eller garasjenrengjøring i fremtiden.

  Bruk datamaskinen til å gjøre et sertifikat bra for en time med arbeidet ditt, og skriv ut et dusin kopier. Selg så mange som du kan for $ 10 eller $ 15 hver - eller hva du kan få.

 8. 8. Finn din tapt og skjult kontanter

  I et tidligere innlegg rapporterte jeg om penger og verdisaker skjult i hjemmet ditt, men det handlet om hva andre har etterlatt seg. Du har kanskje din egen glemte stashes. For eksempel fant min kone nylig en $ 20 regning under innsiden av hennes sko. Hun hadde satt det der for sikkerhet mens du reiser utenlands.

  Se gjennom kommode, filer, klær og andre steder du kanskje har satt bort penger i nødstilfeller. Mens du er i det, graver du gjennom sofaen puter og bil hanske boksen for å samle opp noen løs forandring som kan gjemme seg.

 9. 9. Vend en Freebie

  Selge Craigslist freebies er en annen flott måte å tjene penger på nettet fordi du får elementene gratis. For å oppnå dette på en time, gå til gratis delen på Craigslist og se etter ting som er nærme deg og lett solgt umiddelbart. Vanligvis vil disse være ting du kan selge på en bondebutikk eller metallartikler du kan selge, noe som bringer oss til neste gjenstand på listen ...

 10. 10. Selg skrap metall

  Jeg rundet opp alt skrapmetall i garasjen min og tok det til et resirkuleringssted en kilometer fra hjemmet mitt. Mitt bunt av wire, poser med sodavann og et par gamle aluminiumsrammer gav meg bare $ 13,60, men jeg måtte gjøre noe med det søppelet uansett.

  Kobber og aluminium er de mest verdifulle metaller du sannsynligvis vil finne. Samle og selg familiens og venners skrapmetall, og kanskje tilby å gi dem halvparten av det du får.

 11. 11. Selg gavekort

  Du kan selge ubrukte gavekort på nettet, men du får ikke kontanter i neste time. For å selge kortene dine raskt må du vende deg til venner og familie igjen. Hvis kortene er til butikker der de vanligvis handler, kan de gjerne kjøpe et $ 50 kort for eksempel $ 40.

 12. 12. Selg dine naboers søppel

  Jeg solgte et uønsket bord for $ 50 i fjor, og innløst på noen andre gjenstander hentet fra en dumpster. Men det ser ut til at jeg kan gjøre enda bedre - denne fyren gjør en seksfigures inntektsdykker dykking.

  Se etter varer du raskt kan selge på en pawnshop, resirkuleringssenter eller brukt møbelbutikk. Du kan også ty til disse markedsplassen apps, som letgo.

 13. 13. Returner kjøpene dine

  Har du kjøpt noe de siste par månedene som du ikke har brukt? Hvis du fortsatt har kvitteringen, kan du sannsynligvis få tilbakebetaling. Returpolitikkene varierer, men noen butikker er ganske sjenerøse. For eksempel, Walmarts tilbakebetalingspolitikk tillater opptil 90 dager for de fleste varer.

 14. 14. Retur soda bokser for innskudd

  Hvis du er i en av de 10 stater med flaskeregninger, kan du returnere tomme bokser og flasker til butikken for innskuddsgodtgjørelsen. Jeg har en gang gjort $ 1500 på å samle sodavann på jobben, selv om det tok måneder, og jeg bodde i Michigan, hvor innskuddet er 10 cent hver (i andre stater er det typisk 5 cent).

  For å maksimere din ta og få det gjort raskt, samle dine egne tømmer, og deretter stoppe hjemme hos familie og venner for "donasjoner" på vei til butikken.

 15. 15. Gjør et spill

  Jeg regner med at noen lesere vil sitte i en pub som sier, "Jeg trenger penger nå," mens de leser dette innlegget på smarttelefonene sine. Hvis det skjer å inkludere deg, sjekk ut mitt forrige innlegg på sneaky bar innsatser du er sikker på å vinne. Du kan ha en liten haug med penger foran deg i løpet av de neste minuttene.

 16. 16. Selg dine møbler

  Min kone og jeg lærte hvordan å kjøpe og selge brukte møbler ved innredning av vårt hjem i Colorado. Vi solgte på sendingen, noe som tar tid, men noen brukte møbler butikker betaler penger for gode bord, sofaer og andre gjenstander. Selg noen ting du virkelig ikke trenger, og mens du er på det, se hva vennene dine vil avhende, noe som bringer oss til ...

 17. 17. Selg ting som hører til andre

  Hvis du allerede er på vei til bondehuset eller brukt møbelbutikk for å selge dine egne varer, hvorfor ikke se om venner eller familiemedlemmer vil bli kvitt noe?

  Ta med seg ting, og når du får tilbud på varene, ring dem for å se om de vil selge deg for mindre, så du kan lomme forskjellen. Ellers returnerer deres ting.

 18. 18. Samle gjeld

  Hvis noen skylder deg penger, plukk opp den telefonen og samle inn. Om nødvendig kan du motivere dine skyldnere til å betale nå ved å gi dem en rabatt. Noen ganger får $ 40 nå bedre enn å vente på å få $ 50.

 19. 19. Selg bøker

  Penny Hoarder har dekket å selge brukte lærebøker på nettet, men for å få kontanter om en time, må du finne lokale kjøpere. Hvis du har lærebøker, kan du prøve nærmeste høyskole bokhandel eller kaste en rask annonse på Craigslist.

  For andre brukte bøker må du se etter bokhandlere som betaler penger.

  Hvis du har litt ekstra tid, kan du prøve Bookscouter. Skriv inn bokens ISBN, og det vil fortelle deg den beste plattformen for å selge på.

 20. 20. Få en fordel fra din chef

  Vil sjefen din gi deg et kontantskudd på lønnsslippet ditt? Sannsynligvis ikke, men du vet ikke før du spør. Min venn overbevist nylig sin sjef for å fremme ham $ 1000 og deretter betale tilbake $ 200 fra hver av hans neste fem lønnsslipp. Det er ikke vanlig, men det skjer.

 21. 21. Få et kredittkort kontant forhånd

  Hvis du ikke allerede har tappet dem ut, kan du trykke inn dine kredittkort for kontanter. For de beste prisene, grave ut noen av de 0% bekvemmelighetskontrollene du kanskje har mottatt i posten, og betal dem ved banken. Du betaler fortsatt en 3-4% avgift, men $ 30 eller $ 40 for å låne $ 1000 i noen måneder er billigere enn noen av disse andre siste resortalternativene.

 22. 22. Prøv Busking

  Kanskje du har utelukket eller brukt de første 20 måtene å tjene penger på en time, og du trenger fortsatt mer penger. Hva kan du gjøre? Gå ut den gitaren eller de jongleringskulen.

  Street performance, også kalt "busking", kan raskt produsere en fin haug av valuta hvis du er på riktig sted. Hva om du ikke har noen ytelsesevner? Sett på det antrekket du hadde på Halloween, og se mitt innlegg på hvordan å tjene penger på å kle seg i en morsom kostyme.

 23. 23. Lån fra venner og familie

  Dine venner og familie vil fortsatt hjelpe deg ut? Og du har alltid tilbakebetalt lånene dine fra dem til rett tid, ikke sant? Flott!

  Tilbyr å betale renter hvis en av dem vil låne deg det du trenger (og prisen vil bli bedre enn våre siste få alternativer). Bare vær sikker på å gi avtale skriftlig.

 24. 24. Pant noe

  Hvis du ikke vil selge noe, men har noen ting av verdi du kan dele med en stund, kan du alltid bonde dem og få dem tilbake senere. Vær oppmerksom på at de pawnshops krever renter på 3% til 25% per måned, så dette er ikke en billig måte å låne.

 25. 25. Få en Payday Loan

  I absolutte tall vil du ikke betale så mye for et kortsiktig lønningslån. En $ 100 lån kan ha en avgift på $ 15 i to uker. Men som FTC advarer, Det er en årlig rente på 390%! Hvis det er mulig, prøv andre alternativer før du stoler på disse lånene, og kast dem ikke over ofte.


Skrive Inn Din Kommentar