Penger

Dette mødre hos hjemmet ble en enkel ide til en $ 4 millioner virksomhet

Dette mødre hos hjemmet ble en enkel ide til en $ 4 millioner virksomhet


Debra Cohen hadde en morderjobb.

Hun var visepresident for et spansktalende luftfartsmagasin på Manhattan, som sendte henne over hele verden - et "fantastisk eventyr".

Hun var på forretningsreise til Paris da hun fant ut at hun var gravid med sin første datter.

Cohen ble møtt med den arbeidende mors dilemma: Kunne hun beholde sin bedriftskarriere og Har du det slags familieliv hun har verdsatt?

Det var for 20 år siden.

Cohens svar på dette vanlige dilemma førte til slutt til hennes versjon av "å ha alt" - sjansen til å heve henne (nå to) døtre og vokse en hjemmebasert virksomhet som er brutto nesten $ 4 millioner.

Forlate en vellykket karriere

«Min mann og jeg hadde en hjertelig samtale en natt om hvordan jeg var ute,» forklarer Cohen.

"Han sa," avslutte jobben din. "[Det handlet om] livskvalitet over mengde penger."

Cohens selskap innkvarterte moderskap så godt det kunne. Etter barselsorloven var hun til og med i stand til å jobbe hjemme noen dager.

Men da hun gikk på kontoret, pendle mente at hun var borte fra hjemmet i 12 timer. Og stillingen krevde fortsatt reise, som Cohen sier var den vanskeligste delen.

"Jeg visste ikke hva hun spiste, hva hun gjorde [hele dagen]," sier hun om hennes nyfødte.

Cohen og hennes ektemann bestemte seg i det aller beste for deres familie ville være for henne å bli hjemme heltid.

Men det var ikke lett å justere seg til liv på en inntekt. De kutte ned til en bil, eliminert å spise ute og trengte ikke barnehage, men regninger stod opp. Hennes mann tok en ny jobb, men penger var fortsatt stramt.

Hva er verre, sier hun, "jeg ble lei av minuttet."

Om lag tre måneder i fulltidsmorskapet var hun klar for en ny løsning.

Hun så seg på deltidsjobber, men de ville alle kreve barnehage, ganske mye avbryter eventuelle inntekter. Heltidsarbeid ville ikke tillate fleksibiliteten hun trengte å være moren hun ønsket å være.

"Jeg hadde jobbet hele livet mitt," sier Cohen, "og jeg har et godt hode på skuldrene mine."

Hun visste at hun kunne sette det til å bruke og designe arbeidet og livsstilen hennes familie trengte.

The Aha! Øyeblikk

I tillegg til å starte sin nye familie, hadde Cohen og hennes ektemann nettopp kjøpt sitt første hjem.

"Som nye huseiere," sier hun, "skjønte vi raskt hvor vanskelig det var å finne pålitelige hjemmebrukere.

Endelig halm var en gravid ekorn på loftet.

Familien bodde i et 75 år gammelt hus som critter enkelt krypet inn i. Paret gikk gjennom flere entreprenører for å fjerne ekorn, men hun fortsatte å komme tilbake.

Cohen endelig bedt om henvisning til den lokale maskinvarebutikken og knyttet til noen nye.

Han utdannet paret: Når en ekorn har et søppel et sted, kommer hun tilbake til det for alltid. For å bli kvitt henne, kan du ikke bare shoo henne ut av rommet. Du må forflytte henne over en vannkilde.

Han gjorde nettopp det - og 20 år senere er han fortsatt deres gå til entreprenør.

Cohen var så imponert over mannens arbeid, hun ønsket å spre ordet. Hun spurte ham om han ville betale en kommisjon hvis hun kunne lande ham jobber, og han sa at han ville.

"Nettverket vokste derfra," sier Cohen, og hjemmehjelp er født.

Home Remedies er et Homeowner Referral Network (HRN) som pre-skjermer og refererer til et nettverk av mer enn 50 hjem forbedring entreprenører (dvs. malere, rørleggere, tømrere, generelle entreprenører, arkitekter, etc.) til lokale huseiere.

Entreprenører i nettverket betaler en forhåndsforhandlet provisjon for sikret arbeid - og tjenesten er gratis for huseiere.

Slik starter du en bedrift som Stay-at-Home Mom

Jeg er en nettverksbygger av natur med en lidenskap for å dekorere og forbedre hjemmet, sier Cohen. "Jeg bestemte meg for å sette alle mine talenter på jobb og skape en bedrift som ville fylle dette behovet i samfunnet og la meg jobbe rundt datterens plan."

Jeg lanserte Home Remedies på et gammelt gårdsbord i kjelleren min med et lån på $ 5000 fra min manns pensjonsplan, en oppusset faksmaskin, datamaskin og telefon.

Når hun sier hun er en Penny Hoarder, tuller hun ikke.

For å starte virksomheten tok paret et lån på $ 5000 fra ektemannens 403 (b) lærerpensjonskonto. Lånet kom med 1% rente og måtte tilbakebetales innen fem år, husker hun.

De betalte den tilbake på seks måneder.

Cohen husker å være så redd for å mislykkes, hun ville ikke engang betale for en annen telefonlinje. Home Remedies operert under familiens hjemme telefonnummer til det bare ble for opptatt.

For ekstra penger jobbet hun deltid den første sommeren i en venns dekorasjonsbutikk. Jobben bidro ikke bare til å lette familiens økonomiske ulykker, men lette også Cohen-nettverk med lokale entreprenører, flyttere, malere og andre som var involvert i oppussing av hjemmet.

I løpet av det første året var utgiftene minimal. Mesteparten av virksomheten ble bygget med Cohens eget svette - nettverk i person og ringetelefoner for å la samfunnet vite at hun var der.

Nevnte jeg at dette var 1997? Hun lanserte virksomheten helt frakoblet.

Home Remedies lansert lenge før Craigslist eller Angies liste ble husstandsnavn. Folk trodde Cohen var gal, lurte på, "hvem ville bruke en slik tjeneste?"

Men hun så behovet og drevet fremover. Med grunnleggeren å heve et spedbarn og klemme seg på jobb i løpet av de tidlige morgentimene og nattetiden, Home Remedies gjorde $ 28.000 sitt første år (lik om lag 41 000 dollar i dag, med inflasjon).

Hjem rettsmidler i dag

Fra et individuelt henvisningsnettverk i sitt eget samfunn, har Cohen vokst hjemreparasjoner til det landsomfattende Homeowner Referral Network, en hytteindustri av mer enn 300 uavhengige bedriftseiere som følger sin opprinnelige modell.

Mens hun deler sin kunnskap med nyere entreprenører, sier Cohen at hun også drar nytte av dette voksende nettverket.

"Arbeide hjemmefra kan isolere," innrømmer hun. Rådgivning med nye bedriftseiere hjelper henne med å forbinde med folk som deler sin situasjon, og deres innovasjon hjelper henne med å lære bedre måter å gjøre forretninger på.

Til tross for veksten forblir hjemmemekanismer grøntroder, samfunnsfokusert virksomhet Cohen startet for 20 år siden.

Selv om nettverket har flyttet på nettet, sier Cohen, suksess for en bedrift er fortsatt avhengig av ord-til-munn henvisninger.

Nettverkene er basert på kvalitet og tillit, slik at hver entreprenør blir personlig screenet før hun skal henvise. Ingen kan betale et reklamegebyr for en foretrukket liste - de må bare gjøre imponerende arbeid.

Å være en Work-at-Home Mom

Cohens eldste datter er nå 20, og hennes andre går rett og slett om å forlate huset for høgskolen.

"Jeg er glad jeg har jobbet hele tiden i stedet for å være ute av arbeidsstyrken," hun sier. "På denne måten har jeg noe å gjøre nå når barna er vokst."

Hun ville ikke foreskrive noen livsstil til andre mødre, skjønt.

«Jeg ser at kvinner som er så glade, ikke jobber og er hjemme, og jeg ser kvinner som ønsker arbeid og er bedre mødre for [gjør] det," forklarer hun.

For Cohen hjalp hun med å starte en bedrift sin balanse. Familien hennes trengte mer penger enn de hadde på en enkelt inntekt, og hun trivtes i arbeid for mye for å være fornøyd uten det.

Vil hennes døtre følge i hennes fotspor?

Da jeg spurte Cohen om hun tror at hennes entreprenørskap ville gni på sine døtre, svarte hun: "Jeg tror ikke engang at døtrene mine skjønte at jeg jobbet. Det var en del av vår rutine. "

Til dem, sier Cohen, hun var bare ... mamma.

Hun var i stand til å gjøre det hun satte ut for å gjøre: være en mor til barna sine. Hun ble kreativ og fant ut hvordan hun skal sette familien sin først - uten å ignorere sine egne talenter.

"[Mine døtre] må oppfinne det [balanse] avhengig av deres egen karriere," sier hun. "Men de får en bedre følelse av hva som passer for dem."

På grunn av miljøet de ble reist i, tror Cohen, at hennes døtre vil forstå deres muligheter. De vil ikke bli tvunget til å velge langs strenge linjer mellom arbeid eller familie.

Deres mor hadde alt - hvorfor kan de ikke?

Din sving: Er du forelder med hjemmebasert virksomhet? Hvordan balanserer du dine prioriteringer?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun skriver også om skriving, liv, komedie og kjærlighet og forsøker humor hvor det er tillatt (og noen ganger hvor det ikke er).


Skrive Inn Din Kommentar