Penger

Gratis mat! Lær hvordan du får det og mer, fra erfarne mystery shoppere

Gratis mat! Lær hvordan du får det og mer, fra erfarne mystery shoppere

Av alle måtene vi har funnet for å tjene penger på siden, er mystery shopping fortsatt kjære for våre hjerter. Tross alt, handler for øl er der denne bloggen begynte.

Mystery shopping er en morsom måte å gjøre en dagligdags aktivitet til en pengeverker. Men mange mennesker er fortsatt ikke sikker på nøyaktig hvordan du kommer i gang eller hva det egentlig er.

Lauren Greutman at jeg er den damen tappet inn i noen kjøpere som har vært rundt blokken for å dele sine topp tips for å tjene penger som en mystery shopper.

Her er noen av våre favoritter:

1. Arbeid med et anerkjent selskap

Ikke alle mystery shopping selskaper er skapt like. Du kan forlate deg selv sårbar mot svindel hvis du ikke vet hva du skal se etter.

Før du registrerer deg, se på selskapets historie, jobbtilbud og betalingspraksis. IATL anbefaler Bestmark, Volition og MSPA-NA som ressurser for vetting selskaper.

2. ha rimelige forventninger

Du kommer ikke til å bli rik over natten fra mystery shopping. Men det er en måte å bli refundert for noen kjøp, og få noen dollar for minimal arbeid.

For telefonsamtaler eller online mystery butikker, forvent å tjene $ 3- $ 5, og for butikkbutikker, forventer $ 25- $ 100.

Telefon- og nettbaserte mystikkbutikker har en tendens til å ta rundt fem minutter, og rundt 10 minutter for å fullføre undersøkelsen etterpå, sier Michelle Schroeder-Gardner, eier av MakingSenseofCents.com, til IATL. "Restaurant mystery butikker tar rundt en time (eller hvor lang tid det tar deg å spise) og rundt 30 minutter for å fullføre undersøkelsen etterpå."

Med erfaring kan du øke betal-per-timen ved å redusere tiden det tar deg til å handle og fylle ut undersøkelser etterpå. Vår grunnlegger Kyle Taylor fant ut hvordan man besøker mange dagligvarebutikker på en dag ved strategisk kartlegging av ruter.

3. Vurder hvor mye tid hver oppgave vil ta

Et gratis måltid høres fristende, men hvor mye tid vil du investere i å kjøre til en restaurant, utspekke parkering og komme gjennom måltidet?

Spør deg selv: Er det verdt pengene du vil lage mysterium shopping?

Som med alt du gjør for å tjene penger på siden, må du veie i skjulte kostnader som gasspenger og etterspørsel etter din tid. De blir lett glemt når du blir tilbudt løftet om å få betalt for å spise gratis!

Få mest mulig ut av mystery shopping tid ved å inkludere shopping du ville gjøre uansett. Kan du slå en matbutikk i nærheten eller få en gratis oljeforandring for bilen din? Du kan også bruke mystisk shopping for å få betalt for å gå til legen eller ri rulleskøyter.

Å velge oppgaver klokt, vil hjelpe deg å stable fordelene med mystery shopping. Få en gratis tjeneste og tjene penger for å fullføre undersøkelsen, og så får du to ganger Fordelen ut av tiden du bruker til å gjøre det.

Klar til å komme i gang mystery shopping? Les alle tipsene og flere detaljer i hele artikkelen på Jeg er den damen.

Din sving: Har du noen gang vært en mystery shopper? Hvilke tips må du legge til?

Dana Sitar (@danasitar) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun er skrevet for The Huffington Post, Entrepreneur.com, Writer's Digest og mer.

Skrive Inn Din Kommentar