Penger

Denne mamma avslutter Corporate America for å jobbe hjemmefra. Her er hvordan hun gjorde det

Denne mamma avslutter Corporate America for å jobbe hjemmefra. Her er hvordan hun gjorde det

"Opplev Bliss."

Så leser toppteksten øverst på Anitra Durand Allens nettsted, hvor hun markedsfører sine tjenester som livstrener og høyttaler.

Allen er en mamma fra hjemmet, profesjonell livstrener og forfatteren av "Experience B.L.I.S.S. i dine forhold, "en veiledning for å skape et mer fredelig, produktivt og, ja, lykksalig familieliv. Hun har vært på det siden 2014.

Men Allens liv var ikke alltid så lykksalig. Allen tilbrakte 15 år som prosjektleder i bedriftsverdenen før hun sluttet sin jobb for å forfølge drømmene sine.

"Det ble gammelt raskt," sa Allen, og oppsummerte alle sine følelser om å jobbe i en hytte.

Men avslutte jobben din - Selv om du hater det - er det ikke så lett når du har en familie på fem til å støtte.

Så hvordan gjorde Allen nettopp det?

Tid for en karriereendring

Allen oppnådde en bedriftsjobb i feltet for medisinsk utstyr umiddelbart etter å ha uteksaminert høgskolen med en biomedisinsk ingeniørfag.

Selv om endringer i liv og geografiske bevegelser førte henne gjennom ulike arbeidsplasser, holdt Allen seg i samme unfulfilling kontormiljø og i lignende roller - lederskapsposisjoner som betydde en del av hennes jobbprestasjon, var basert på andres oppførsel.

Men mens Allen aldri var forelsket i jobben, var det faktisk hennes familie som gjorde henne klar over at det var på tide å slutte - særlig hennes galte entreprenørlige barn.

Hennes eldre datter, Olivia, er en skuespillerinne og grunnla "Jeg kan være" Girls Confidence Conference. Hennes yngre datter, Alexandra, er en prisbelønt sprinter; Hun var den sjette raskeste 8-åringen i nasjonen i 2015.

Da Olivia fikk sin første store audition i LA - som nødvendiggjorde en lang flytur fra familiens hjem i Louisville - skjønte Allen at hun ikke kunne knyttes til en tradisjonell 9 til 5 jobb og fortsatt kunne fullt ut støtte hennes døtrees lidenskaper .

"Det var deres begavelse som fikk meg til å gjøre det jeg driver entreprenørmessig," sa Allen, "og ønsket om å være til stede i deres liv."

Hatching a Plan

Allen visste at hun måtte gjenoppbygge sin karriere for å være mer fleksibel og oppfylle, men hun visste ikke hvordan.

"Jeg ville alltid være en god kone og en god mamma," sa hun. Og hun visste at hun ønsket å jobbe for seg selv. Men hvordan å oversette det til en karriere var mindre grei.

Så begynte Allen å skrive om sin reise.

"Dette var før jeg virkelig visste hva blogging var," sa hun. Hennes første plattform? Apples Facebook-app.

Til slutt fant hun en trener i en Facebook-gruppe som tilbød et kurs på innholdsmarkedsføring.

"Jeg visste hva jeg ønsket å si og hvordan jeg ønsket å si det, jeg visste bare ikke hvordan jeg skulle nå de menneskene jeg ønsket å nå," sa Allen. Treneren hun fant var i stand til å hjelpe henne med å forandre det.

Siden da har Allens virksomhet vokst vakkert - hun tjener penger som en høyttaler, blogger, trener og forfatter.

Hun tilbringer også en betydelig del av sin arbeidstid som styrer barnas entreprenørskap. "Begge lederne sier at jeg jobber for dem," lo Allen.

Men det tok Allen og hennes ektemann to år for å få sin økonomi for å imøtekomme et så stort livsstilskifte.

Her er hva de gjorde - og hva du kan gjøre, hvis du prøver å få din freelance virksomhet fra bakken.

1. Hun fant ut hvor hennes penger var

Mens Allen fortsatt var ansatt i bedriftsverdenen, tok hun kurs rundt Dave Ramseys "Baby Steps" konsept, og begynte å fullføre dem en etter en.

"Det handler om å vite hvor alle pengene dine er, og deretter fortelle pengene dine hvor du skal dra - i stedet for å finne ut hvor det går etter det faktum," sa Allen.

Først da familien hadde en ide om hva deres økonomi så ut, var de klare til å tildele disse midlene på riktig måte.

2. Hun vurderte hennes eiendeler

Parets første prioritet var å komme seg ut av gjeld. (Tips: dette bør også være din første prioritet.)

Familien tok en velkalkulert risiko ved å frigjøre $ 16.000 av sine 401 (k) planer for å nå dette målet - så vel som å frø Allens virksomhet og tillate mer kontantstrøm mens hun startet.

Hvis du er i gjeld, kan du se på (med tankene!) Likvidere noen av dine eiendeler også. Noen ganger er det verdt å gi slipp på noen besparelser for å unngå den uendelige syklusen med å betale ned rentebeløp.

3. Hun kuttet sin matbit i halvparten

Den største delen av familiens skift dreide seg om dagligvarer, sa Allen.

Og det er ingen overraskelse: Dagligvarer er en av de mest varierte budsjettposten.

Men hvordan gjorde de det?

For å komme i gang satte paret et veldig spesifikt - og strenge - dagligvarebudsjett: $ 200 per uke hadde for å støtte alle behovene til Allen, hennes ektemann og hennes tre barn. Det inkluderer papirvarer og toalettsaker - og eventuelle restaurantretter som familien kan hengi seg til.

For å sikre at de satt fast på våpenene, gikk de den gammeldags ruten og ansatt konvoluttsystemet. Bare $ 200 kontanter i den konvolutten kan brukes på mat hver uke. Periode.

Og mens Allen sier at hun "pleide å kupong veldig tungt" - som betydde ca 1,5 timers planlegging på søndager - hadde de fleste besparelsene mer å gjøre med hvor de handlet.

"Jeg handler på rabattkjedebutikker som Value Market og Save-a-Lot," sa hun. Du kan også prøve Aldi.

"Jeg handler med hva som er til salgs for den uken, og planlegger måltidene mine rundt hva som er i rundskrivet," sa hun. Familien handler hver uke, en gang i uka.

Og når de splurge på laks eller T-bone steker, det betyr en annen dag i uken, det er bønner og ris ut av sakte komfyr eller frokostblanding til middag.

4. Hun fant gratis tjenester

I stedet for å fortsette å betale $ 60- $ 70 per uke betalte hun for etterskolepleie, Allen fant en gratis barnehageprogram nær datterens skole. Det er også på skolebussruten.

Enda bedre? Å finne det var ikke så vanskelig.

"Jeg gikk bare rundt for hva som var nær skolen hennes," sa Allen.

Du kan bruke samme prinsipp til andre betalte tjenester du kan dra nytte av, og til og med noen varer.

Penny Hoarder's grunnlegger, Kyle Taylor, ga sine høyskolevenner gratis øl, som han tjente ved å ta jobber med revisjon av brennevinbutikker. Og før du betaler for en annen tur til filmene, dato natt eller glass vin, tenk igjen.

Vær alltid på utkikk etter å se hva du betaler for at du kan handle for en gratis versjon - det er Penny Hoarding når det er best!

5. Hun rehabiliterte sin karriere

Selv om Allen investerte i en coaching sertifisering og markedsføring kurs, mye av kunnskapen hun har brukt til å bygge sin virksomhet ble repurposed fra sin tidligere karriere.

"Det meste av innholdet mitt ble utviklet av det jeg lærte i Amerika," sa Allen. Hun remodeled begreper rundt ledelse og relasjoner til å søke om ekteskap og familieliv i utenfor-boks-måter.

Ved å gjøre det - og ved å velge en lav-overhead freelancing virksomhet som blogging og livsstilscoaching - hun var i stand til å unngå mange oppstartskostnader knyttet til en spirende virksomhet.

Klar til å avslutte jobben din?

Ved å nøye undersøke sin økonomi og kutte tilbake, var Allen ikke bare i stand til å avslutte sin jobb og segue i solopreneurship, men familien kjøpte også et nytt hjem og begynte å betale undervisning på en ny privat skole for datteren hennes.

Selv om hun ikke gjør hva hun gjorde i bedriftsverdenen (ennå!), Gir hennes nye stilling henne friheten til å spille "momager" og reise verden, som hun sier er helt verdt det.

"Dette året alene vil vi reise til New York City, Michigan, Houston, Orlando, Baltimore og Indianapolis for engasjementer og muligheter i min virksomhet, så vel som mine døtre." De fleste av disse turene er fullt finansiert, "bemerket Allen.

Hvis du kan finne ut hvordan du skal prioritere din egen økonomi og bygge en bedrift du bryr deg om - og det hjelper andre mennesker - du kan også aktualisere drømmene dine og jobbe hjemmefra.

Ingen sa det ville være lett ... men de mest verdifulle tingene i livet er aldri.

Din sving: Hvorfor vil du jobbe hjemmefra? Å tilbringe mer tid med familien, reise mer eller bare for å unngå å gi bukser? Gi oss beskjed i kommentarene.

Jamie Cattanach (@jamiecattanach) er en bidragsyter hos The Penny Hoarder. Hun skriver også andre ting, som vinanmeldelser og dikt.

Skrive Inn Din Kommentar