Penger

Regner? 15 underholdende måter å tjene penger når du sitter fast inne

Regner? 15 underholdende måter å tjene penger når du sitter fast inne

Regnfulle dager høres bra ut - i teorien.

Du tilbringer dagen tucked under en quilt, bare dukker opp for bad pauser og matleveranser. Tommelen din blir trening: klikk, klikk, klikk. "Ja, jeg ser fortsatt Netflix."

Regnet pitter-patters i bakgrunnen. Gardinene forblir trukket. Dette er dvalemodus på sitt beste.

I virkeligheten kan regnfulle dager være spøkelsesfremkallende hvis du sitter fast hjemme. Før skyene åpnet, hadde du planlagt å sjekke så mange errands av din gjøremålsliste. Og å se "Evil Genius" mer enn tre ganger gjør at du føler at du snurrer i sirkler.

15 underholdende måter å tjene penger på en regnfull dag

Underholdende? Penger? Du kan heller se på "Open Genius" -åpneren på loop. Men stol oss på denne: Vi avrundede noen morsomme måter å tjene penger mens du gjemmer deg fra regnet i dag.

1. Del din mening - men ikke i en Angsty Facebook-status

Jo, vi har alle fått meninger. Og noen ganger bølger de mest angstige seg opp og over på de humørrige regnfulle dagene. Snarere enn å ta til Facebook eller Twitter, la noe av det strømme ut gjennom elektroniske undersøkelser.

Du blir ikke rik på å ta online undersøkelser, men hvis du sitter fast inne på en regnværsdag, hvorfor ikke?

Vi har testet ut massevis av undersøkelsessteder, men her er to vi foretrekker, begge med en A-vurdering fra Better Business Bureau:

  • InboxDollars: Du kan få betalt for å ta korte daglige undersøkelser. Hvis du kvalifiserer for og fullfører alle dem hver dag, du kan lomme en ekstra $ 730 i et år. Det er en av våre favoritter fordi det belønner deg i kaldt, hardt kontanter.
  • Swagbucks: Når du tar undersøkelser gjennom Swagbucks, vil du tjene SB, som du kan bytte for gavekort og kontanter. Når du registrerer deg og tar din første undersøkelse, får du en $ 5 bonus. Tjen 2500 SB, og betal penger ut via PayPal.

2. Spill gratis digitale scratch-off billetter

Hvis du bare sitter rundt, hvorfor ikke spille noen tankeløse spill?

Vi kommer aldri til å oppmuntre til gambling her, men hvis du er i skrapelodd, vil du laste ned Lucktastic-appen.

Det er gratis, og det lanserer et nytt utvalg av gratis digitale scratch-off billetter daglig. Lucktastic sier at direkte gevinster varierer fra $ 1 til $ 10.000. Du kan også tjene tokens, delta i konkurranser og spille spill.

Reklame støtter appene (slik at du må se noen reklame), så det er i stand til å holde utbetalingene høyt og spillene gratis.

3. Snag $ 10 - Plus Cash Back - Shopping Online

Hvis du sitter fast inne og hadde store planer om å få ærendene dine gjort, suger det.

Men i disse dager kan du gjøre nesten alt shopping online. Trenger du toalettpapir? Få det levert til døren din neste dag. Har du skrapt bunnen av sjampoflasken? Gå videre og les gjennom alle alternativene på nettet og bestille litt mer.

Før du klikker "Legg til i handlekurven" sjekk ut Ebates.

Ebates er en online cash-back shopping portal. Hvis du setter opp på Walmart, for eksempel, kan du handle gjennom Ebates, og du kan få opptil 10% kontant tilbake på kjøpskvoten din. Plus, du kan stable kuponger og kampanjekoder med rabatten.

Når du foretar ditt første kjøp på $ 30 eller mer gjennom Ebates, du vil lomme en $ 10 bonus. Kasser det ut i form av kontanter eller gavekort.

4. Slå på Netflix og få ekstra $ 5

Legg merke til ironien av alt dette Netflix 'n' gjemmer seg fra regnet. Ser du den hyllen der borte? Vi har alle en - den med støvete DVDer. Når er den siste gangen du dukket opp en av dem på TV? Eller hylleen din er stablet med CDer eller videospill.

Uansett, hvorfor ikke overlevere dem for litt penger?

Last ned Decluttr app, og start skanning elementer strekkoder. Declutter tilbyr umiddelbart en pris på varen. Når alt er blitt regnskapsført, sjekk ut. Pass på å legge inn kode FREE5 for en ekstra $ 5 - på oss.

Pakke elementene i en boks, skriv ut gratis fraktetikett og send det til Decluttr. Du får betalt innen 24 timer etter henting.

5. Vert en Solo Trivia Night på huset ditt

Selv om du er forferdelig på trivia, er det noe spennende om kanskje, bare kanskje, å svare på et spørsmål riktig.

Og hvis det er en stor pengepremie på linjen? Enda bedre.

Med live trivia spill viser, kan du spille trivia og vinne store penger - uten å trekke på galoshes og gå til baren og bli bra, sloshed.

Det er flere av disse spillene der ute, men fordi Swagbucks er en leser favoritt, anbefaler vi Swag IQ. Det er gratis, og du kan spille rett fra telefonen din.

Hver dag lever Swag IQ-vertene trivia-spill. Verten spør 10 flere valgspørsmål, som gradvis blir vanskeligere. Hvis du kan svare på alle 10, deler du dagens premie med de andre vinnerne. (Vi har sett premier rundt $ 1000 per dag.) Hvis ingen vinner, vil det rulle over til neste spill for en enda større jackpot.

Hver premie er tildelt i Swagbucks (SB), belønning poeng du kan bytte for kontanter eller gavekort.

6. Start opp ditt Rainy Day Fund

Rainy dag midler er super viktige. Nei, dette er ikke penger for levering av pizza. Det er i utgangspunktet et skudd med penger du vil spare i nødstilfeller.

Hvis du har vanskelig tid å spare penger, er du ikke alene. Mange ganger må du lure deg selv til å få jobben gjort.

Eller rekruttere litt hjelp.

Folkene som opprettet Langt spill har du dekket med et spill som er morsomt og hjelper deg med å oppnå dine økonomiske mål.

Du setter inn "oppdrag" (for eksempel et regntidsfond), og hver gang du legger penger til din FDIC-forsikrede Long Game-sparekonto, kommer du nærmere til å fullføre oppdraget ditt.

Når du sparer og oppnår oppdrag, vil du tjene mynter for å spille minispill for pengepremier! Vi snakker klassikerne, som spilleautomater, riper og spin-to-win-hjul.

For å opprette en konto må du bare bekrefte identiteten din og koble til bankkontoen din. Deretter angir du hvor mye du vil automatisk lagre hver betalingsdag, så lite som $ 5. Få lagre med en gang, fordi du får en "boost" i den første uken din: 40 mynter per $ 1 automatisk lagret og 3 mynter per $ 1 deponert.

Når du kobler bankkontoen din, tjener du 300 poeng, så du kan begynne å spille mens du venter på lønningstid.

7. Start din eiendomsmegling - uten å gå utenfor

Vil du prøve eiendomsmegling å investere uten å leve utleier? Vi fant et selskap som hjelper deg med å gjøre nettopp det.

Oh, og du trenger heller ikke å ha hundretusener av dollar. Du kan komme i gang med en investering på bare $ 500. Et selskap som heter Fundrise gjør alt tungt for deg.

Gjennom Fundrise Starter Portfolio, pengene dine vil bli delt inn i to porteføljer som støtter privat eiendom rundt om i USA.

Dette er ikke en uklar investering, skjønt. Du kan se nøyaktig hvilke egenskaper som er inkludert i porteføljene dine - som et sett med townhomes i Snoqualmie, Washington, eller en leilighetskompleks i Charlotte, North Carolina.

Du kan tjene penger gjennom kvartalsvise utbetalinger og potensiell verdsettelse i verdien av aksjene dine, akkurat som en aksje. Kontantstrømmen kommer vanligvis fra rentebetalinger og eiendomsinntekter (for eksempel leie).

(Men husk: Investeringer er i fare. Mens Fundrise har betalt utbytte hvert kvartal siden minst Q2 2016, er utbytte og hovedstoler ikke garantert.)

Du betaler en 0,85% årlig kapitalforvaltningsavgift og en 0,15% årlig investeringsrådgivningsavgift.

8. Legg inn en klassegangsoppgave

Ingen vet virkelig hvor mange saksbehandlingssaker som blir innlevert hvert år, men noen eksperter sier det er i tusenvis.

Hvorfor bryr vi oss? En klageaksjon er når en gruppe forbrukere saksøker et selskap på grunn av skade eller tap. I utgangspunktet går noe galt med et produkt eller en tjeneste (tenk: Volkswagen's utslippskandale), og de berørte får et kutt på oppgjøret.

Så hvordan vet du om noe du eier (eller eies) har vært involvert i en klassesøksmål søksmål? En liten online sleuthing vil gjøre kunsten.

Hvert oppgjør er annerledes, men vanligvis må du oppgi kjøpsbevis (som et serienummer eller en kvittering). Når du har fylt ut et elektronisk krav, må du kanskje vente noen uker eller måneder før du mottar utbetalingen.

Hvis du vil se hvilke typer produkter som har vært involvert i class-action bosetninger i det siste, sjekk ut noen nyere krav.

9. Se om statskassen har dine uoppfordrede penger

Vil du finne noen begravd skatt? OK, vel bakken er litt våt for det, men du kan søke etter penger på nettet. Alvor.

Statskassen i hele USA har mer enn 43 milliarder dollar i uanmeldte midler, ifølge The New York Times. Det er bare å sitte rundt - venter på at du kommer til å spille tapt og funnet.

For å se om det holder fast på pengene dine, sjekk med Nasjonalforening for uoppfordrede eiendomsadministratorer. (Pass på: Det finnes flere liknende nettsteder der ute. Pass på at du søker legitime.)

Penny Hoarder-leseren Kelli Howell fulgte vårt råd, utførte et raskt søk, og fant uberørte penger i hennes manns navn.

"Da jeg rullet igjennom, så jeg navnet hans og hans midtre begynnelse," sier hun. Hun ba ham om å bekrefte sin gamle Florida-adresse; han vokste opp i Tampa. Sikkert nok var Mark Howell berettiget til $ 56 fra en "modnet forsikring."

Det er som å finne $ 56 på bakken!

10. Reflektere på Sunnier Times

Ah, husk når det pleide å være solfylt ute?

Stuck inne, du husker de sunnier ganger som du ruller gjennom telefonens bilder. Stranda. Det grønne gresset. Den blå himmelen.

Ja, det var dagene.

Velg favorittbildene dine og last dem opp til en gratis app som heter foap, som lar deg slå dine smarttelefonfotografier til kontanter som lagerbilder.

Hvis noen kjøper lisensen til bildet ditt for $ 10, vil du for eksempel lomme en enkel $ 5. Hvis det samme bildet selges 20 ganger, får du en kul $ 100 - med bare omtrent fem minutter med arbeid.

Så slapp av. Netflix ringer navnet ditt.

11. Koble til igjen med gamle venner

Når livet blir opptatt, er det lett å miste kontakten med en gammel venn. Men når du sitter fast inne i tordenvær, kommer du til å senke og koble til igjen.

Hold disse refer-en-vennene i tankene når du tar opp, fordi du kan tjene penger. (Ikke kast en henvisningskode i ansiktet hvis du ikke har snakket i et øyeblikk, det er bare irriterende. Men del noe hvis det er veldig hjelpsomt.)

Har en venn som har problemer med å spare penger? Gi dem beskjed om Acorns.Se nok venner og du kan lomme en ekstra $ 100 i året.

Eller kanskje du planlegger en gjenforening. Fortell vennene dine om å sjekke ut Groupon - med henvisningskoden din. Hvis de registrerer seg, kan du betale $ 10 i Groupon-dollar. Vinn-vinn for en fantastisk tur.

For flere måter å lomme noen få dollar for å prale om favorittprodukter og tjenester, setter vi sammen en liste over favorittene våre refer-a-friend-programmer.

12. Bryt ut håndverkboksen

Regnfulle dager er perfekte for utforming. Slå på din favoritt podcast for noe selskap og dykk inn i ditt nyeste prosjekt.

Hvis du er en effektiv crafter, bør du vurdere å selge varene dine på Etsy, en online markedsplass som trekker mer enn 30 millioner kjøpere.

Når du åpner en Etsy-butikk, får du tilgang til verktøy og tjenester som hjelper deg med å drive virksomheten litt mer jevnt. Det koster 20 cent for å liste en vare, så tar det en transaksjonsavgift på 3,5% og en betalingsavgift på 3%. Det er ingenting i forhold til andre plattformer.

Eller, hvis du foretrekker å beholde håndverket, skylder vi deg ikke. Du kan fortsatt selge på Etsy. Ta notater fra Janet Berry-Johnson, hvem gjør en ekstra $ 200 i måneden selger håndverk forsyningssett.

13. Skriv gratulasjonskort

Fikk en måte med ord og følelser? Få sappy (eller sassy) på denne regnfulle dagen og skriv gratulasjonskort.

Vi samlet en liste over gratulasjonskort selskaper som vil betale deg.

Rull til bunnen av listen vår, og du finner en bonusplattform hvor du kan lage dine egne kort og tjene en prosentandel av inntektene. Hver gang noen kjøper kortet, får du 5% av kjøpet. Når du treffer $ 10, kan du betale ut.

Ta notater fra Penny Hoarder Tyler Omoth, hvem laget ekstra penger skriving gratulasjonskort.

Vi tror dette er purrrrfect konsert for kreative forfattere - men vi håper du har noen bedre kattevenner enn det.

14. Skriv inn en oppskriftskonkurranse

Det er ikke noe bedre enn å bake en stor panne av grandma's-oppskriftbrune på en regnfull dag. Så spiser de alle. Ved et uhell. Oops.

Hvis du kjenner deg rundt kjøkkenet og har laget noen originale oppskrifter, hvorfor ikke skrive dem inn i en konkurranse for å bli betalt og publisert?

Som essaykonkurranser er nye oppskriftskonkurranser alltid popping opp. Vi har sett oppskriftskonkurranser som har betalt opp til $ 5000. Hvis du vil finne gjeldende åpninger, rull over til Google og søk bare "oppskriftskonkurranser."

15. Bryt ut forstørrelsesglasset og kontroller $ 1-regningene dine

Har du noen $ 1 regninger flytende rundt? Visste du at de kan være verdt mer enn $ 1?

Sjekk ut serienumrene på dine $ 1 regninger. Samlere på Cool Serial Numbers har opprettet en liste over deres mest etterspurte serienummer - og du kan ha en regning med en av disse sekvensene på den.

Her er noen eksempler på typen serienumre disse samlerne ser etter:

  • Syv repeterende tall i rad på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 09999999, 77777776).
  • Syv av en type på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 00010000, 99999099).
  • Super repeater på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 67676767).
  • Double quads på $ 1 Federal Reserve Notes (dvs. 00009999).

Hvis du graver en opp, kan du bare selge den til en samler for noen store penger!

Carson Kohler ([email protected]) er en stabforfatter på The Penny Hoarder. Hun har regnfulle dager - men ikke mer enn to om gangen.

Skrive Inn Din Kommentar