Tilbud

Amazon bare droppet sitt minimumsforbruk for gratis frakt - igjen

Amazon bare droppet sitt minimumsforbruk for gratis frakt - igjen

Det er på tide.

Amazon har returnert sin Gratis frakt Minimum til $ 35, etter nesten et år å tilby gratis frakt bare for bestillinger på $ 49 eller mer.

Den online shoppinggiganten implementerte økningen i april 2016. En Amazon-talsmann bekreftet den nye reduksjonen til CNET, men utdypet ikke på grunnen.

Frakt på bøker, Amazonas superstjerne, har forblitt den samme: Tilbring $ 25 og bøkene dine sendes gratis.

Et minimumskrav på nesten $ 50 var sannsynligvis et høyt krav til folk som ikke kunne se seg selv få mest mulig ut av et årlig $ 99 Amazon Prime-medlemskap.

Takk, Walmart

Hvorfor ville Amazon redusere sin fritt frakt minimale?

Å holde tritt med Walmart.

Walmart kjøpte sin ShippingPass-program den 31. januar, som koster $ 49 per år for gratis frakt. Det refunderte medlemsavgift til kunder som hadde registrert seg og i stedet implementert gratis to-dagers frakt på bestillinger på minst $ 35.

Begge butikkene har et begrenset utvalg av varer som sendes om to dager. Walmart plasserer en grønn "2-dagers frakt" -logo ved siden av deres. Imidlertid sender Walmart ikke i helgene, så det er gratis to dagers frakt i to dager virksomhet dager.

Amazon, derimot, er en utålelig maskin som aldri trenger å sove, slik at du kan få din gigantiske pose med kattavfall før Fluffys boks trenger en endring. Varer som sendes gratis er merket med "GRATIS frakt" på produktdetaljer.

Din sving: Skifter disse fraktene hos Amazon og Walmart endrer hvordan du handler online hos en av forhandlerne?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på Penny Hoarder. Hun bruker ofte sitt Amazon Prime-abonnement for å kjøpe tunge gjenstander.


Skrive Inn Din Kommentar