Liv

Den ufeilbare flygerhåndboken for å finne de billigste flyreisene i 2017

Den ufeilbare flygerhåndboken for å finne de billigste flyreisene i 2017

Så du er ikke en hyppig flyger som raser opp alle disse milene og poeng og belønninger. Du vil aldri være medlem av million-mil klubben.

Du tilhører ikke noen flyselskaps Elite Premier Advantage Gold AirMiles Alliance Priority Rewards-program. Du er ikke en super-kunnskapsrik reise Jedi som kan buste ut en slags flybillett hack og hoppe et fly til Abu Dhabi for prisen på en pakke Tic Tacs.

Vi forstår det. Du gjør ikke dette mye. Du trenger bare å bestille et fly. Hvordan får du den beste avtalen mulig?

Det virker sikkert komplisert. Flybillettene går opp i år. Med så mange reisesider der ute og så mange "travel hacks" blir sirkulert, er det vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Vi har ryggen din. Vi har samlet de mest oppdaterte strategiene, informasjon, nettsteder og smarttelefonapplikasjoner for å finne de billigste flyreisene. De kan gjøre en stor forskjell i prisen du ender med å betale.

Først en advarsel: Det er ingen enkelt nettsted som alltid har den beste avtalen. Det er bare ikke hvordan dette virker.

"Alle andre ville være ute av drift over natten," reiser ekspert Gilbert Ott forteller Londons Daily Mail avis i en nylig artikkel debunking reise myter. "Ikke alle steder viser alle flyselskaper eller flybilletter, og noen ganger undergraver man konkurrentene sine."

Vår bunnlinjen: Bestill tidlig. Ikke bestill billetter på en fredag. Vær så fleksibel som mulig gitt forholdene dine. Til slutt, prøv en rekke digitale verktøy for å finne ut de beste prisene.

Her er vår steg-for-steg guide for å score sånn billige flyreiser:

Bestem når du skal fly

Det er grunnen til at de fleste av oss flyr hjem fra turene våre på søndag. Feriegleden er over, og vi må dra våre beklager kadaver tilbake til jobb.

Men hvis du har noen fleksibilitet her, unngå å fly på søndag. Det koster mer.

Forskning fra nettsiden Marketwatch og flysøkappen Hopper fant at du sannsynligvis vil betale 10% mer for å fly på en søndag. De fant ut at gjennomsnittsprisen på en rundtur innenlandsflyget var $ 264 på søndager sammenlignet med $ 241 på tirsdager og onsdager.

Tiden på året: Samme forskning fant at du vil betale 30% mer å fly i juli eller desember sammenlignet med de billigste månedene.

Som alltid er det et spørsmål om tilbud og etterspørsel. Gjennomsnittlige billettpriser var rundt $ 360 i desember og juli, sammenlignet med ca $ 280 i januar, februar og april. Det er et praktisk månedskart du kan se her.

Hvilken dag i uken IKKE å bestille billetter

Du har kanskje hørt, "Få alltid flybillettene dine på en tirsdag." Tro ikke sprøytenarkomanen.

"Det er ingen magisk dag," skriver Ott. "Hvis det var, ville ingen noensinne bestille billetter på en annen dag."

Når det er sagt, unngå å kjøpe billetter på fredag. Wall Street Journal fant at billetter kjøpt på fredag ​​pleier å være 13% pricier enn på søndag.

Hvorfor? Fordi billettprisene vanligvis utløper innen fredag. Tilgjengelige billige seter selger ut i løpet av uken. Og flyselskapene vandrer prisene på slutten av uken for å se om konkurrentene vil matche dem i helgen.

Din beste innsats kan være å kjøpe over helgen. "Å vite at mange prisbevisste reisende handler i helgene, sender flyselskapene ofte sine laveste priser på lørdager og søndager," rapporterte WSJ.

Det er imidlertid ikke en magisk kulde. "Det er alt for mange komplikasjoner for enkle råd som" bok på søndag "eller" bok på tirsdag "for å være gyldig over hele linja," rapporterer Time magazine.

Bestill flyet ditt tidlig, men ikke for tidlig

Bestill tidlig. "Det søte stedet er omtrent to måneder før avreise," rapporterer WSJ. Det står at de billigste prisene for et fly i Nord-Amerika er solgt i gjennomsnitt, 57 dager på forhånd. Reiseside CheapAir setter den på 54 dager, med uken før og etter at 54-dagers mark er den beste tiden å slå.

Det er alt bra og bra, men Når skal du kjøpe billetter for din spesielle tur? For å få råd om det, start med denne tjenesten CheapAir introdusert i fjor. Basert på historiske data, bestemmer det hvor mange dager på forhånd du bør bestille et fly til ditt bestemt reisemål.

Ikke bestill også tidlig, men sørg for ikke å vente for lenge heller. "Booking for tidlig er generelt dårlig, men booking for sent er sannsynligvis verre," sier Time Magazine.

Bevæpnet med den informasjonen, sett opp et billettvarsel ved å skrive inn ruten og valgte datoer på Hopper-appen eller på et nettsted som Airfare Watchdog.

Hopper forutsier om priser på en bestemt rute vil gå opp eller ned og varsler deg når billettprisen din har gått ned til det sannsynligvis billigste punktet. Selvfølgelig, noen billige priser er røde øyne flyreiser eller har lange layovers, og du vil kanskje ikke ha dem. Så i slutten av 2016 la Hopper filtre som lar deg fjerne stopp, lange layovers og uten frills unbundled priser fra søkene dine.

Airfare Watchdog overvåker flyselskapswebsteder for tilbud og sender deg e-postoppdateringer om dem.

Gjør bruk av Google Fly

Et av de mest nyttige digitale verktøyene for å finne uanstendig billige flyreiser er Google Fly. Når du planlegger en tur, gir den deg fleksibiliteten til å sjekke mange dAtes, tider og destinasjoner.

Når rådwebstedet Lifehacker spurte sine lesere for deres favorittreiseringssteder i 2016, stemte nesten halvparten for Google Fly, og roste sitt brukervennlige grensesnitt.

Det lar deg:

  • Se etter rundtur eller enveiskort.
  • Velg økonomi, forretning eller førsteklasses billetter.
  • Velg et foretrukket flyselskap.
  • Unngå røde øyne flyreiser hvis du velger.
  • Se om det er billigere å fly til en annen flyplass i nærheten av reisemålet ditt.
  • Vet hvor mye du vil spare ved å fly senere på dagen eller på en annen dag.

Når du velger et fly, kobler Google deg til det flyselskapet for å bestille billettene dine.

Sjekk ut andre elektroniske ressurser

Før du klikker på "kjøp" -knappen, kan du ta en titt på konkurrerende reisesider til din disposisjon. Det er massevis av big-shot konkurrenter som Expedia, Orbitz, Travelocity og Priceline, men ikke begrense deg til de "store guttene." Her er et utvalg av mindre kjente nettsteder som tilbyr noe litt annerledes:

Hipmunk: Som Google Flights, er det en gratis, lett å bruke flysøkemotor. I stedet for å vise deg vegger av tekst, viser den tiltalende designen visuelt avgangs- og ankomsttider visuelt som det er å sammenligne flyreiser. Det filtrerer søkeresultatene med en kategori som kalles "agony" - hvor vanskelig turen din vil vurdere kombinasjonen av kostnad, varighet og antall stopp. Den kobler også til Google Kalender.

Skyscanner: Enda en flysøkemotor søker den også etter hoteller og leiebiler. Det er et prissammenligningsside, ikke et reisebokeringssted. Det er spesielt nyttig for å undersøke om du bruker en kombinasjon av forskjellige flyselskaper og overføringer, kan du spare penger.

ITA Matrix: Denne er en favoritt for Penny Hoarder. Det fungerer så bra, Google kjøpte selskapet for å bruke teknologien i Google Fly. I dag er ITAs nettside en mer kompleks versjon av Google Flights, med avanserte, interaktive funksjoner for veteran reisende. Det er enkelt å bla gjennom billettene i et 30-dagers vindu hvis du reiser en gang i neste måned.

Skiplagged: Kalt "en reise hacker drøm," det får deg sånn billige flyreiser ved å finne enveis flyreiser som gjør et stopp eller layover på flyplassen du ønsker å fly til. Dette er best hvis du ikke trenger å sjekke bagasjen, fordi den bagasjen vil fortsette videre til den aktuelle destinasjonen.

Kayak: På samme måte som Google Fly, kan du sammenligne priser for flyselskap på samme tid. (Ville det være billigere å lande i Miami eller Fort Lauderdale? Long Beach eller LAX?) I motsetning til Google Flights, kan du bestille direkte gjennom kajakk.

Momondo: Denne søkemotoren inkluderer uavhengige operatører som Southwest som andre søkemotorer utelater.

Scott's Billige flyreiser: Dette nettstedet er nyttig for å spore feilpriser og flysalg.

Sjekk ut budsjettflyselskapene

Det kan være verdt å se på "lavpris" flyselskaper som Frontier, Spirit og Allegiant, så lenge du holder noen advarsler i tankene.

De flyr ikke til så mange flyplasser som de store flyselskapene. Og mens deres priser er billige, utgjør de forskjellen ved å lade høyere avgifter. Du betaler ekstra for bagasjerom, setebestillinger, mat og til og med vann. Ikke forvent mye benplass heller.

Allegiant flyr til og fra en rekke mindre flyplasser, slik at du vet nøyaktig hvor langt du skal lande fra din faktiske destinasjon.

Husk: Kontrollere en bagekostnad Ekstra

Når du sammenligner shopping, husk å ta hensyn til totalprisen på flyet. Det inkluderer kostnaden for å sjekke poser.

Det er best å ikke sjekke en pose i det hele tatt og bare gjøre det med bærevesker. Her er tips om hvordan du gjør det.

Hvis det ikke egentlig er et alternativ, så er det du trenger å vite: De fleste store flyselskapene krever $ 25 hver vei for din første sjekket veske, og $ 35 for en ekstra veske.

Av de store transportørene tillater JetBlue passasjerer en sjekket bag gratis, og Southwest Airlines tillater to sjekket poser uten kostnad.

Bli en hyppig flyer

Når du er vant til å betale mindre for flybillett, kan du oppleve at reiser er billigere enn du forventet. Du kan finne deg selv flyr mer.

Hvem vet? Du kan til og med begynne å tjene hyppige flyger miles.

Det er imidlertid en annen historie.

Din sving: Hvilken reisewebside bruker du mest, og hvorfor?

Mike Brassfield ([e-postbeskyttet]) er en senior forfatter på The Penny Hoarder. Han flyr trener.


Skrive Inn Din Kommentar