Mat

Vil du ha gratis iskrem fra kald stein? Her er Scoop

Vil du ha gratis iskrem fra kald stein? Her er Scoop

Tenk deg en verden hvor folk gjør fine ting for hverandre bare fordi de kan.

OK, forestill deg nå den samme verden, men med fri iskrem.

Det høres ut som en verden jeg vil leve i. Og i denne måneden gjør Cold Stone Creamery denne verden til virkelighet.

I ånden til tilfeldige handlinger av godhetstid, som fant sted 17. februar, bringer Cold Stone Creamery tilbake tilfeldige handlinger av kald stein, en nasjonal kampanje kjeden begynte å vise takknemlighet og fremme godwill i samfunn.

I løpet av de neste ukene vil de tilfeldige lovene av Cold Stone-teamet reise til ikke-avslørte steder over hele landet for å gi ut iskrem til sine fans.

Mens firmaet har feiret tilfeldige handlinger av kald stein siden 2015, er nytt for kampanjen i år en ispappfrakt med kartongkutte som er "drevet av godhet".

Cold Stone vil legge inn bilder av trucken til sine sosiale medier for å hjelpe fansen til å identifisere hvor laget skal være neste.

Cold Stone vil tilby fans som finner laget deres valg av kjeden er som det eller elsker det størrelsen på deres favoritt smak mens forsyninger varer.

Fans vil kunne posere med lastebilen og legge ut bilder til sosiale medier for en sjanse til å vinne Cold Stone eGift Cards.

Random Acts of Cold Stone-teamet vil også gi ut gavekort til gratis iskrem til alle de vitner om å utføre en tilfeldig akt av godhet - en til å holde og en til å passere sammen i en annen tilfeldig akt av godhet. Spreadin 'kjærligheten!

Cold Stone Creamery tastemaster Maya Warren, som har en Ph.D. i matvitenskap og spesialiserer seg på frosne luftede desserter, vil skape spesielle fremstillinger på flere stopp langs Random Acts of Cold Stone teamturnering. Hun jobber med forsknings- og utviklingslaget på Cold Stone's HQ for å lage alle de yummy smaker som ikke høres ut som en dårlig konsert.

Alt tatt i betraktning (og for det meste mener jeg gratis iskrem og godhet), jeg tror jeg skal spore opp laget og få min gratis scoop.

Gå nå og gjør noe fint for noen!

Din sving: Hva gjorde du for å feire tilfeldige handlinger av vennlighetstid?

Grace Schweizer er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Hun elsker noen unnskyldning for å feire!


Skrive Inn Din Kommentar