Anmeldelse

1040.com Skatteprogramvareanmeldelse 2017 - Midt i pakken

1040.com Skatteprogramvareanmeldelse 2017 - Midt i pakken

En stor skatteprogramvare trenger ikke å tjene alle godt. TurboTax skinner fordi det gjør filing for komplekse skattesituasjoner en bris. H & R Block tilbyr en utvidet base av virkelig gratis arkivering. TaxSlayer tilbyr lavpris arkivering med den ekstra bonusen for å kunne få en skattefradragsforskyvning. TaxHawk gjør det mulig for kompliserte filers å få arkiveringen gjort billig, og FreeTax.com er faktisk gratis.

Dessverre betyr overfylt skatteprogramvaremarkedet at anstendig programvaretjenester som 1040.com egentlig ikke står en sjanse. Det er ikke så brukbart for komplekse filers. Det er ikke så billig som andre tjenester. Og på slutten av dagen, det gir ikke noen store fordeler.

Det er ikke å si at det er en dårlig programvare. Det er ikke. Men filers som kan være kresen, bør være kresen om deres programvareservice, og 1040.com er bare ikke et toppvalg i år.


Rask oppsummering

  • Forbedret navigasjon, men bare for enkel avkastning
  • Ikke anbefalt for utleieeiere eller selvstendig næringsdrivende
  • Prisplaner er ikke konkurransedyktige i 2018
Kom i gang

1040.com Navigasjon

I 2018 renset 1040.com sin navigasjon. Den ekstra innsatsen betalte seg. 1040.com tilbyr nå et av de bedre spørsmålene og svar på navigeringsstiler på markedet. Ved hjelp av enkle å forstå spørsmål, veileder programvaren brukere til hver seksjon.

Enda bedre? De gjør det enkelt å legge til flere skjemaer. Dette er flott for folk som har flere jobber eller flere bankkontoer. For mange lave-end programvaretjenester krever at brukere navigerer bakover for å legge inn tilleggsinformasjon, men ikke 1040.com. De sørger for at du er ferdig med et emne før du beveger deg sammen.

1040.com tilbyr også selvstyrt navigasjon som er flott for folk som er kjent med å legge inn egne skatter. Programvaren bruker en venstre navigasjon, med nedtrekksmenyer, så det er intuitivt.

En annen fin egenskap ved 1040.com er at de har gjort det relativt sømløst å bytte frem og tilbake mellom guidet og selvnavigasjon.

1040.com Brukervennlighet

Med et anstendig brukergrensesnitt, og flott navigasjon, er 1040.com en god kandidat for toppkarakterer i brukervennlighet. Dessverre er programvaren egentlig bare lett for folk med skatter som allerede er enkle.

For eksempel har programvaren ikke kalkulatorer og informasjon som hjelper brukerne til å fylle ut visse former som Schedule E. Leieeiere kan finne skjemaet under "Andre inntekter", men de blir igjen regnet med fortjeneste på egen hånd. På samme måte var skjemaene som støtter selvstendig næringsdrivende bidragsforpliktelser forvirrende.

Programvarebrukere kan ikke importere noen eksisterende skjemaer (unntatt deres tidligere års selvangivelse), noe som betyr at 1040.com ligger bak de fleste av de store skatteprogrammene.

Eksempel på "annen inntekt." Schedule E kan legges til ved å navigere gjennom hjelpeseksjonen.

1040.com Kunnskapsartikler

1040.com tilbyr noen nyttige koblinger til kunnskapsartikler (og IRS-skjemaer) direkte fra programvaren. Programvaren gjør fornuftig bruk av forklaringer i den guiderte navigasjonen, slik at de fleste brukere får en enkel tid å komme seg gjennom programvaren.

Hvis du sitter fast, kan du ofte finne det du trenger gjennom brukerstøtten. I tillegg til å tilby live chat-støtte, kan du stille et spørsmål via e-post eller du kan bla gjennom kunnskapsartene. Samlet sett var kunnskapsartene informative og til poenget. Dessverre har 1040.com ikke bredden av artikler som noen skatteprogramvaretjenester har.

1040.com Prissetting og planer

1040.com har tre prismodeller. Dessverre er dette her hvor 1040.com virkelig falter. Selv om de tilbyr gratis live chat-tjenester og e-posthjelp, er programvaren rett og slett ikke verdt prisen i 2018.

Faktisk fant vi at deres gratis filplan var en av de mest restriktive som vi har sett.

Dette er planene:

Plan

Gratis

Artikkelplan

Selvstendig næringsdrivende plan

Beste for

1040ez

Folk spesifiserer skatter eller krever kreditter, familier med avhengige

Alle andre (inkludert sidehustlere)


Ikke anbefalt for utleieeiere

Federal Pricing

$0

$24.95

$44.95

Statlig prising

$0

$19.95

$24.95

Totalkostnad

$0

$44.90

$69.90

For en bedre avtale:

H & R Blokker mer null

H & R Blokker mer null, TaxSlayer Classic, TaxHawk

TaxSlayer Selvstendig næringsdrivende

Prøv gratisPrøv gratisPrøv gratis

Hvem skal bruke 1040.com i 2018?

Som jeg har nevnt noen ganger, er 1040.com ikke programvaren som skal brukes i 2018. Det er vanskelig å se hvor de tilbyr en fordel. Igjen er det ikke en dårlig programvare, men det sliter med å finne den nisje.

Vurder alternativer til 1040.com i 2018.

1040.com gjennomgang
  • Navigasjon - 80
  • Brukervennlighet - 40
  • Funksjoner og alternativer - 60
  • Kundeservice - 80
  • Planer og priser - 40
60

Sammendrag

1040.com tilbyr ikke noen store fordeler i forhold til andre skattefiler. Den er priset litt høyere, skiller seg ikke med noen spesifikke mål, og mens det fungerer bra nok, wow det ikke.

Skrive Inn Din Kommentar