Penger

Hold deg rolig og bli ansatt: The Chivery trenger en deltid, arbeid-fra-hjemmepersonell

Hold deg rolig og bli ansatt: The Chivery trenger en deltid, arbeid-fra-hjemmepersonell

Hold deg rolig og gris på, les de kule barna T-skjorter. KCCO, mann.

Hvis du ikke vet hva det betyr, føler du ikke utelatt - det tok meg en stund å finne ut det også. Jeg er fortsatt ikke sikker på at jeg virkelig forstår det.

Fra det jeg har tatt opp, stammer alt fra The Chive-franchisen. Nei, ikke som planten. The Chive er et for det meste foto-drevet underholdning nettsted, foreldre veiledning muligens anbefales.

The Chivery er dets bro merkevare - noen mennesker kan argumentere for en livsstil - som selger tonnevis av T-skjorter. Her er historien sin, i henhold til nettstedets ikke-tradisjonelle side.

John og Leo, brødrene som brakte deg theChive, har vært på jakt. De søker ikke etter El Dorado, Bigfoot eller Youth of Fountain. Nei, disse to kapteinene av menn har vært på en verdensomspennende jakt etter de mykeste, mest forbløffende, komfortable T-skjortene i hele landet.

Følelse inspirert? Vi vil, The Chivery ansetter en deltid, arbeid-hjemmefra Kundeservice representant.

Hva tar det å jobbe med biffen?

Du bør være lidenskapelig og selvmotivert - selv litt rar.

Som kundeservice hos Chive kommuniserer du med interne kunder (T-shirtleverandørene, som valper gjør meg lykkelige) og eksterne kunder (som om jeg skal impulse-kjøpe en valpskjorte).

Du vil gi all informasjon om merkevaren til kunden - noe som betyr at du nok skal kunne beskrive det mye bedre enn jeg gjorde ovenfor.

Du vil fungere som en partner til salgsteamet for å møte og overgå kundenes forventninger.

Er jeg kvalifisert til å jobbe hos The Chive?

For å få tak i denne konserten trenger du minst et år med kundeserviceropplevelse og også erfaring med online billettsalg og live chat-plattformer (dvs. Zendesk).

Hvis du er PC-person, beklager. Du må enkelt arbeide på en Mac og kunne administrere bestillinger med NetSuite og Shopify.

Vi har allerede etablert at du kan være litt rar, men du bør også være hardt arbeidende, proaktiv og oppmerksom på detaljer. Du bør kommunisere godt og kunne multitask og administrere tiden din.

Vær åpen for å jobbe netter og helg, samt helligdager. Du kan bli bedt om å jobbe overtid, så vær ikke sjokkert - spesielt ettersom ferien går i gang.

Hvordan kan jeg søke på jobb på The Chive?

Søknaden er enkel. Naviger til jobboppføringen (hint: Klikk her), les gjennom kvalifikasjonene og klikk "APPLY NOW" nederst på skjermen.

Etter at du har fylt ut grunnleggende info, legger du til et CV, limer inn et følgebrev (tilpasset, selvfølgelig) og, i 150 tegn, fortell The Chivery som gjør deg unik.

«Si noe som vil få øyet,» sier nettstedet. Å vite The Chive, kan du sannsynligvis bli ganske fet med dette.

Jeg reiste ut til The Chive for å se hvor mange stillinger er åpne og hvilken lønn er. Ingen ord ennå, men nettstedet sier "konkurransedyktig." Jeg oppdaterer deg hvis jeg hører tilbake.

Ikke så opptatt av T-skjorter? Finn flere jobb-hjemme-jobber på vår Facebook-jobbside.

Din sving: Hvor mye tid bruker du på The Chive?

Carson Kohler (@CarsonKohler) er en junior forfatter på The Penny Hoarder. Etter at hun nylig har fullført grunnskolen, fokuserer hun på å spare penger - og overleve på nytt med foreldrene sine.

Skrive Inn Din Kommentar