Anmeldelse

Valore bøker gjennomgang: et billigere alternativ men begrenset læreboken inventar

Valore bøker gjennomgang: et billigere alternativ men begrenset læreboken inventar

ValoreBooks er et høyskole lærebok utleie selskap som hevder at det kan spare sine kunder så mye som $ 500 per år.

Gitt himmelen høye priser på lærebøker, synes denne påstanden troverdig. Faktisk viste ValoreBooks leiepriser seg langt billigere enn leieprisene på andre leiesteder (selv når du inkluderer fraktkostnader).

Dessverre plaget et dårlig brukergrensesnitt og begrenset beholdning nettstedet. Hvis Valore har det du trenger, er det et flott nettsted, men det kan vise seg å være en "om". Uansett bør du definitivt tilbringe et par minutter og se om det oppfyller lærebokens behov.

Sjekk ut ValoreBøker her.


Rask oppsummering

  • Lavpris for eldre lærebøker
  • Frakt er $ 3,95 per vare, med gratis retur frakt på utleie
  • Begrenset utvalg på nyere lærebøker
Kom i gang

ValoreBooks lærebok Utleie Grunnleggende

ValoreBooks er en online lærebok utleie nettsted som også fungerer som en markedsplass for å selge brukte lærebøker på steinbunn priser. I motsetning til de fleste lærebøker, har ValoreBooks gode garantier på plass. For eksempel vil den matche priser fra eCampus.com, Chegg.com og BookRenter.com hvis du finner lavere priser (innen 7 dager etter leie), og den tilbyr et 30 dagers full refusjon vindu (sammenlignet med en 21-25 dag retur vindu som tilbys av de fleste nettsteder).

Dessverre strekker generøsiteten ikke til returperioden. Låntakere som returnerer en bok sent vil automatisk bli belastet for en 15 dagers forlengelse. Etter det må låntakere betale hele listeprisen for boken (mindre eventuelle leieavgifter og utvidelsesgebyrer som allerede er betalt). Denne politikken er ganske standard med lærebokutleie.

Problemet med ValoreBooks har ingenting å gjøre med prisene eller retningslinjene. I stedet sliter ValoreBooks med kundeopplevelsen. ValoreBooks manglet flere nyere utgave lærebøker som de fleste andre nettsteder hadde. Plus, å legge til flere bøker på nettstedet var tungvint, og krever konstant navigering fra vognen til hovednavigasjonsstedet.

Hvor lenge går utleie sist?

Leietakere kan velge å leie bøker for et kvartal (90 dager) eller et semester (125 dager). Bokleie kan forlenges i maksimalt 15 dager.

Kan jeg skrive i boken?

Leietakere kan gjøre litt å skrive eller utheve i leide lærebøker, men ValoreBooks vil belaste brukere full listepris (mindre leieavgifter) hvis læreboken er overdrevet uthevet eller leid. Definisjonen av overskudd er opp til ValoreBooks, så det er best for leietakere å unngå å skrive i bøkene.

Kan jeg få en utleieforlengelse?

Valore tilbyr en utleie forlengelse på maksimalt 15 dager. Etter det vil ValoreBooks belaste deg full pris for boken (mindre leie- og utvidelsesgebyr som du allerede har betalt).

Er ValoreBooks fraktfritt?

Retur frakt på alle utleie er gratis. Du betaler imidlertid $ 3,95 per vare for frakt når du leier bøkene. Selv med de høyere enn gjennomsnittlige fraktkostnadene, var ValoreBooks-prisene (på bøkene vi kunne finne) mye lavere enn prisene du ville betale på andre lærebøker.

Hva skjer hvis boka er sent?

ValoreBooks belaster automatisk leietakere for en 15-dagers forlengelse dersom den ikke mottar leiebøker i tide. På slutten av 15 dager betaler ValoreBooks leietakere hele prisen på boken (mindre avgifter du allerede har betalt).

Hva skjer hvis boken er skadet?

Hvis en bok er skadet, belaster ValoreBooks deg den opprinnelige listeprisen for boken. ValoreBooks setter standarder for skade, så leietakere bør være forsiktige.

Hva er returpolitikken?

ValoreBooks tilbyr et sjenerøst 30-dagers vindu for gratis avkastning. Dette gir leietakere god tid til å returnere bøker hvis de slipper klasser eller finner ut at de trenger å kjøpe teksten.

Fint utskrift Advarsel: Supplerende materialer er ikke garantert

I en stadig mer digital alder kommer mange nye lærebøker med CDer, digitale adgangskoder og mer. Disse funksjonene er vanligvis ikke inkludert i utleie fra ValoreBooks, og må kjøpes direkte fra utgivelsen av læreboken. Hvis din professor krever tilleggsmaterialene, må du vurdere disse kostnadene når du bestemmer deg for å leie eller kjøpe.

Kan du finne bedre tilbud?

ValoreBooks hadde konsekvent lave priser på eldre utgave lærebøker, og lavere enn gjennomsnittlige priser på nyere utgaver.

Dessverre hadde ValoreBooks ikke noen viktige nyere bøker, så det er umulig å anta at det vil ha bøkene du trenger.

Akkurat nå, leietakere bør sjekke ValoreBooks for tilgjengelighet, men sammenligne priser mot andre ledere som CampusBookRentals før de begår.

Valore Books Review
  • Priser - 80
  • Fraktkostnader - 80
  • Returpolicy - 80
  • Tilbehør - 60
75

Skrive Inn Din Kommentar