Banker

4 vanlige steder hvor akademikere kan lagre pengene sine

4 vanlige steder hvor akademikere kan lagre pengene sine

Dette er et gjestepost fra MD fra Studenomics. En personlig økonomiblog som har som mål å hjelpe unge mennesker til å bli økonomiske studs.

Du jobbet veldig hardt for å komme til det punktet hvor du nå kan tjene en solid inntekt. Du har uteksaminert fra college, nettverket din vei til din nåværende jobb, og nå ser du etter et par steder for trygt å lagre pengene dine. La oss utforske noen av alternativene for hvor 20-somethings kan lagre pengene sine:

Online bankkontoer

Det er ingen hemmelighet at nettbanken tar over for 20-noe publikum. Debatten om å finne den beste bankkontoen på internett kan fortsatt være på, men målet ditt bør være å finne den elektroniske sparekontoen som er riktig for deg. Vi har alle forskjellige behov med ulike risikonivåer. Noen av oss bryr oss bare om et brukervennlig grensesnitt, mens andre er sterkt fokusert på å jakte på høye renter. En online bankkonto er det mest konservative alternativet for å lagre pengene dine. Mens noen av de mer avanserte leserne av denne bloggen vil spotse et slikt alternativ, kan de mindre økonomisk savnede folkene virkelig dra nytte av å sette opp en online sparekonto når de går inn i den alltid interessante verdenen av personlig økonomi.

Investeringskontoer

Enhver investeringskonto, fra en rabattmegling hvor du handler verdipapirer til trygge obligasjoner med lav avkastning, er et alternativ verdt å utforske. Hovedproblemet her er at investeringskontoene kan føles som et overveldende emne for de fleste akademikere uten finansbakgrunn. I stedet for å forsinke handlinger i dette området, begynner du med å bestemme om du skal ta vare på dine egne investeringer eller hvis du skal leie en finansiell planlegger for å jobbe på dine vegne. Uansett, hvis du vil vurdere dette alternativet, anbefaler jeg at du gjør noe nå. Stopp å forsinke.

Fysiske eiendeler

En eiendel som et hjem eller en bil er et vanlig sted å lagre pengene dine. En bil er en depreciating eiendel, mens et hjem er uten tvil ansett som en verdifull ressurs. Uansett kan begge disse ressursene ta opp en stor del av besparelsene dine. Du må være sikker på at å kjøpe et hjem er det riktige valget for deg før du investerer en stor del av dine hardt opptjente besparelser. En helt ny bil derimot er et svært diskutabelt kjøp. Den unge mannen i meg sier at du bør få en helt ny bil for pålitelighet og sikkerhet. Den greske gamle mannen inne i meg sier å kjøre en brukt bil i bakken.

erfaringer

Noen mennesker bryr seg ikke om eiendeler. I stedet for å jage passive inntektsmuligheter og planlegge for pensjonering, har noen unge folk valgt å bruke pengene sine på livserfaringer. Disse opplevelsene varierer alt fra å klatre Mount Everest til å gå bort i noen uker, helt opp til langtidsreiser (over et år). Jeg misunner personlig disse menneskene fordi jeg reiser et par ganger i året og tilbringer resten av tiden min arbeider, men uten å fullføre skolen, bygge virksomheten min. Det er også enkelt å dømme disse typer folk, men ærlig takk Tim Ferriss oppsummerer opplevelser perfekt med dette sitatet:

Folk vil oppleve hva de tror bare millioner kan kjøpe.

Dette er de 4 vanligste alternativene som kommer til å tenke når 20-somethings prøver å bestemme hvor de vil lagre pengene sine. Vær så snill å liste eventuelle alternativer jeg kanskje har savnet.

Dette er et gjestepost fra MD fra Studenomics. En personlig økonomiblog som har som mål å hjelpe unge mennesker til å bli økonomiske studs. MD er ikke godkjent eller tilknyttet LPL Financial.

Skrive Inn Din Kommentar