Annen

Personlig kapital vs Mynt | The Two Best Financial Services App på nettet

Personlig kapital vs Mynt | The Two Best Financial Services App på nettet

To av de mest populære nettbaserte finansielle tjenesteleverandørene som er tilgjengelige, er Personal Capital and Mint.

De to gir mange lignende tjenester, men hver spesialiserer seg på noen få områder av økonomien som den andre ikke gjør.

Og begge tilbyr en gratis tjeneste, selv om Personal Capital har en attraktiv premium service der de skal administrere dine investeringer for deg.

Hvilken er den beste servicen for deg?

Begge gjør et par ting godt, og utelat noen andre, men som vil fungere best for deg, vil avhenge av hva det er du vil gjøre. Begge tjenestene er høyt rangert i min The 11 Best Personal Finance Software for å få pengene dine Swag på innlegg.

Men la oss gjøre en sammendrag av hver, for å hjelpe deg med å se hvilke som passer dine behov.

Personlig kapitaloversikt

Siden vi i hovedsak må dekke to tjenester i denne artikkelen, skal vi gjøre sammendrag av hver plattform. Jeg har også gjort en mer detaljert gjennomgang av Personal Capital, hvis du vil lese det.

Personlig kapital er en finansiell aggregator, som er å si at du kan ha alle dine finansielle kontoer på en plattform. Det inkluderer investeringer, besparelser, sjekker, kredittkort og andre lånekontoer. Det håndterer investeringsstyring for deg, men det går langt utover den enkelte funksjonen.

Personal Capital tilbyr to versjoner, et gratis produkt og en premium-versjon, som inkluderer direkte styring av dine investeringer.

Med gratis versjon, du får en personlig analyse av din økonomiske situasjon. Personlig kapital vil analysere din nåværende investeringsmiks og utføre en vurdering av risiko og muligheter som kan være tilgjengelige for deg. De vil da gi anbefalinger basert på den analysen.

Den gratis versjonen inkluderer også full bruk av instrumentbrettet, 401 (k) analysatoren, en investeringskontrollfunksjon og pensjonsanalysatoren. Du vil også ha tilgang til mobilappen.

De Betalt versjon bruker Personal Capital's Wealth Management-programmet, hvor plattformen tar direkte kontroll over investeringsporteføljen din. Dine investeringer vil da bli aktivt forvaltet av Personal Capitals investeringsrådgivere.

Personlige kapitalavgifter.

Avgifter gjelder for premium Wealth Management-programmet, og ser for øyeblikket ut som dette:

 • 0,89% av de første $ 1 millioner,
 • 0,79% av de første $ 3 millioner
 • 0,69% av de neste $ 2 millioner (opp til $ 5 millioner)
 • 0,59% av de neste $ 5 millioner (opp til $ 10 millioner)
 • 0,49% på saldo over $ 10 millioner

En av de mer positive aspektene ved å gjøre forretninger med Personal Capital er at avgiftsstrukturen er alt inkludert - Det er ingen ekstra gebyrer som provisjoner, kontoadministrasjonsgebyrer eller andre investeringsavgifter. Og avgiften gjelder bare for det faktiske beløpet du har under ledelse. Kontoer som er inkludert på plattformen - men ikke aktivt forvaltet av Personal Capital - som en 401 (k) plan eller investeringer holdt hos andre meglerfirmaer, er ikke underlagt gebyret.

Personlig kapitalkonto Minimum.

Minste innledende investering er $ 25 000, som bare gjelder for den betalte versjonen.

Personlig kapitalinvesteringsstrategi.

Personlig kapital bestemmer risikotoleransen, livets mål og personlige preferanser for å avgjøre hvor mye vekst (risiko) de innlemmer i investeringsporteføljen din. Som mange investeringsforvaltningsselskaper bruker de Moderne portefølje teori, eller MPT, å administrere porteføljen din. MPT fastholder at valg av aktivklasse er viktigere enn individuell sikkerhetsvalg.

De bruker generelt indeksfond, investert i seks hovedaktivaklasser - amerikanske aksjer, amerikanske obligasjoner, internasjonale aksjer, internasjonale obligasjoner, alternative investeringer (inkludert råvarer) og kontanter. Men de begrenser ikke investeringer til indeksfond alene. De vil også inkludere en blanding av 70 til 100 individuelle amerikanske aksjer som de vil bruke for større diversifisering, samt bedre skatteeffektivitet. Selv om indeksfondene brukes utelukkende for kunder som har mindre enn $ 100 000 under ledelse.

Siden Personal Capital samler alle dine investeringer, vurderer de dine andre investeringer som ikke er under direkte ledelse i å bygge opp porteføljen din.

 • Personlig finansiell rådgiver. Alle som bruker Personal Capital, er tildelt en personlig finansiell rådgiver, enten du bruker gratis eller premium-versjonen av programmet. Du kan kontakte denne personen når det trengs for råd.
 • Personlig kapital Privat klientgruppe. Denne tjenesten er tilgjengelig for investorer som har minst $ 1 million å investere gjennom plattformen. Det tilbyr personlig investering og formueplanlegging, og gir deg direkte tilgang til en sertifisert finansiell planlegger og et helt team av lisensierte rådgivere. Dette servicenivået kommer også med private banktjenester og arv planlegging som kan hjelpe deg med å etablere tillit til dine arvinger.
 • Skatteoptimalisering. Dette er en annen fordel av Wealth Management-programmet, og det søker å redusere skattebiten av dine investeringsaktiviteter. De gjør dette ved bruk av individuelle aksjer, som lettere kjøpes og selges, og kan lett brukes til skattemessig høsting, eller TLH. TLH er prosessen med å selge miste aksjer for å kompensere gevinster ved salg av lønnsomme aksjer. Det skaper et tilbakebetalt skattesystem, som gjør at investeringene dine kan vokse med minimal negativ innvirkning på inntektsskatt.

De benytter også en skattefordelingsstrategi, der inntektsgivende investeringer, som høyavkastningsbeholdninger og REIT, holdes i skattefordelte kontoer, mens investeringer som genererer gevinster - som aksjer og ETFs - holdes i skattepliktig regnskap, slik at skattemessig høsting kan brukes til å redusere kapitalgevinster skatt.

Personlig kapital mobilapp.

Personlig kapital mobilapp er tilgjengelig for Apple iPhone, iPad, Apple Watch og Android. Den mobile versjonen har alt som er tilgjengelig på stasjonærplattformen, og det er helt gratis.

Andre Personlige Kapitalfunksjoner.

Personal Capital har et bredt spekter av verktøy og funksjoner som gir reelle fordeler for brukerne.

Noen av disse verktøyene inkluderer:

 • Pensjonsplanlegger. Dette verktøyet hjelper deg å vite om du er på sporet for å gå på pensjon, og tillater deg å gjøre justeringer for store livsforandringer, for eksempel jobb / karriere / inntektsendringer, sykdom, fødsel eller lagring for høyskole.
 • 401 (k) Fondsallokering. Selv om Personal Capital ikke klarer din arbeidsgiverpensjonerte pensjonsplan, kan de analysere planen og gjøre forslag til fordelingsfordeling basert på alle investeringsalternativene som er tilgjengelige i planen
 • Netto verdi kalkulator. Spor dine eiendeler og gjeld, slik at du raskt kan finne din nettoverdi når som helst. Dette verktøyet vil hjelpe deg til egentlig vet om du er på rett spor for å nå dine langsiktige økonomiske mål.
 • Cash Flow Analyzer. Bruk dette verktøyet til å opprette et budsjett hvor du kan spore inntekter og utgifter uansett kildene. Dette vil hjelpe deg å se hvor du bruker penger, slik at du kan frigjøre inntekter for sparing, investering og gjeldsutbetaling.
 • Investeringscheckverktøy. Dette kan gi en risikovurdering av porteføljen din, inkludert pensjonsplanen din. Det vil komme med forslag for å hjelpe deg med å forbedre ressursfordelingsplanen for å gjøre det i samsvar med dine mål og personlige preferanser.

Personal Capital er en all-in-one finansiell styringsplattform med stor vekt på vellykket investeringsstyring. Det er en av de aller beste tjenestene i sitt slag.

Mint Sammendrag

En av de store fordelene ved Mint er at tjenesten er helt gratis å bruke. Tjenesten er lett å registrere seg for, og enkel. Mye som Personal Capital, er Mint en aggregator for hele ditt økonomiske liv. Det inkluderer sjekker og sparekontoer, kredittkort, lån og investeringskontoer. Tjenesten hevder å kunne koble seg til "nesten alle amerikanske finansinstitusjoner som er koblet til internett".

Tjenesten er verdifull for å skape et budsjett, men det hjelper deg også med å spore din økonomi, og å overvåke alle dine finansielle kontoer på samme plattform.

Noen av funksjonene Mint har blant annet:

Budsjettering.

Dette er Mint's sterke dress, og den primære grunnen til at du vil bruke tjenesten. Når du synkroniserer kontoer og transaksjoner, blir de automatisk sortert i de aktuelle kategoriene fremover. Oppdateringer skjer da i sanntid. Du kan også sette opp underkategorier av visse utgifter, for å tilpasse presentasjonen på en måte som passer best for deg. Når du har konfigurert kontoen din, kan du spore, analysere og justere utgifter og forbruksvaner etter behov.

Nettstedet gjør det mulig å foreta justeringer av utgiftene dine selv etter at de er kategorisert. Når endringer er gjort, vil Mint automatisk plassere lignende transaksjoner innenfor samme kostnadskategorier.

Mint Bills.

Mint gjør at du kan koble en ubegrenset antall kontoer som betyr at du kan legge til alle regninger du har, inkludert kredittkort og andre utbetalinger. Ikke bare gir det deg beskjed om kommende forfallsdatoer, men det viser deg også tilgjengelige kontanter og kreditt ved siden av de kommende regningene. Du kan betale regninger med enten en bankkonto eller et kredittkort, og det tillater deg å planlegge utbetalinger. Funksjonen er tilgjengelig på din personlige datamaskin og din mobile enhet.

Tilpassede tips og besparelser.

Mint analyserer dine kontoer og gir anbefalinger som sparer penger basert på din livsstil og mål. Faktisk har de en hel side dedikert til å spare penger på kredittkort (i kategorien "Finn besparelser" øverst på hovedsiden).

Men siden de analyserer alle dine finansielle kontoer, kan de også finne og anbefale banker og investeringer der du kan tjene høyere avkastning, de laveste forsikringsrenten, samt mer attraktive tilbakebetalinger fra kredittkort.

Etablere mål.

Du kan opprette mål innenfor Mint-applikasjonen. Dette kan omfatte å spare penger for bestemte formål (høyskole, pensjon, ferie, etc.), betale av gjeld eller betale av boliglånet ditt.

Mintvarsler.

Ved å registrere deg for varsler, vil du bli varslet via e-post eller smarttelefon når det er betydelige endringer i din økonomi. Advarsler vil bli sendt når det er et stort kjøp, en kommende regningsbetaling, sen gebyrer, endringer i lånefrekvensen, og når du kan være i fare for å gå over budsjettet.

Mint mobilapp.

Den fulle Mint-pakken er også tilgjengelig på Mint-mobilappen. Dette vil gi deg all informasjon og tjenester som er på nettstedet mens du er på farten. Sjekk inn i din økonomi når som helst, hvor som helst. Mobilappen fungerer sammen med Apple iPhone og iPad, og Googles Android. Og som Mint selv, er alle mobilappene gratis.

Credit Score Monitoring.

Mint tilbyr kredittovervåking, og Ingen kredittkort kreves for å delta. Dette gjør det til en virkelig gratis kredittovervåkningstjeneste.Du kan få kredittpoengsummen på så lite som to minutter, nyt daglig overvåking og få kredittvarsler når Equifax (et av de tre store kredittbyråene) mottar ny informasjon fra kreditorene dine. Tjenesten viser deg selv de faktorene som påvirker kredittpoengene dine, og hvordan du bruker dem til å forbedre poengene dine.

Investering med Mint.

Mint administrerer ikke dine investeringer, men som en aggregator gir de et komplett bilde av investeringsporteføljen din, inkludert diagrammer og grafer. De gir råd, tips og verktøy for å hjelpe deg med å bedre dine investeringer, basert på din egen investeringsstil. Mint kan for eksempel gi en analyse av pensjonskontoer og meglerkontoer for å gi deg beskjed om investeringsgebyr som kan bli begravet på steder du ikke kan se dem. De vil gjøre deg oppmerksom på disse gebyrene og foreslå mulige løsninger.

Mynt kan være den perfekte tjenesten hvis du leter etter et budsjetteringsprogram - med kredittpoengovervåkning - gratis.

Personal Capital vs Mint - hvor de er liknende

Både Personal Capital og Mint er finansielle kontoaggregatorer, noe som betyr at de hver gir deg muligheten til å holde og overvåke hele ditt økonomiske liv på en plattform. I tillegg tilbyr hver sin tjeneste gratis.

Begge tjenestene tilbyr også mobilapper, inkludert verdifulle kontovarsler, for å holde deg på sporet med økonomien din.

Personal Capital vs Mint - Hvor de er forskjellige

Der de to alvorlige del selskapene er i forhold til deres primære oppdrag. For eksempel er Mint først og fremst et budsjetteringsprogram. I den forbindelse er det den overlegne plattformen hvis du primært ønsker å få kontroll over økonomien din.

De hjelper deg ikke bare å holde deg oppdatert med budsjettet ditt, men de gir også forslag til hvordan du kan gjøre det mer effektivt. Den gratis kredittpoengovervåking er en ekstra bonus, siden så mange mennesker trenger både budsjetteringshjelp og løpende kredittovervåkning.

Hvor Personlig kapital skinner er med å investere. Mens Mint tilbyr tilleggsinvestering, tilbyr Personal Capital profesjonell investeringsstyring. Dette inkluderer nivåer av investeringshjelp, fra å hjelpe deg i din egen innsats ved å gjøre det selv investere, helt opp til omfattende formueforvaltning.

Og vinneren er…Det kommer an på

I de fleste hovede sammenligninger er det sjeldent at en tjeneste er bedre enn en annen, og det er tilfellet med personlig kapital og mynte. Hvis din primære vekt er å budsjettere og overvåke din kreditt - som vanligvis kommer før du begynner å investere - så er Mint den klare vinneren.

Men hvis du ser primært på investeringskompetanse og ledelse, bør Personal Capital få nikk. Dette gjelder spesielt for høyverdige personer, som kan være spesielt interessert i formueforvaltning, private banktjenester, skatteoptimalisering og eiendomsplanlegging.

På samme måte som disse to tjenestene ofte vises på overflaten, har de hver sin spesialisering som gjør dem svært forskjellige plattformer.

Hva er dine tanker om personlig kapital og mynte? Har du hatt erfaring med enten?

Skrive Inn Din Kommentar