Virksomhet

Fordelene og ulemperne med en kjøpmannskasseforskudd

Fordelene og ulemperne med en kjøpmannskasseforskudd

Når du driver en liten bedrift, er det vanskelig å alltid ha nok penger på hånden.

Hvis virksomheten noen gang bremser eller noen uventede utgifter kommer opp, kan det sette en reell belastning på bedriftens økonomi og skyve virksomheten din for å strekke dollar.

En måte å få ekstra penger til å holde virksomheten din i gang, er gjennom en kjøpmanns kontantforskyvning. Med disse avtalene får du en engangsbeløp i bytte for noen av ditt fremtidige kredittkortsalg.

Mens en kjøpmanns kontantforskyvning har noen gode fordeler som finansieringskilde, har det også noen alvorlige ulemper som du må vurdere.

Rask Betaling

Med en kjøpmanns kontantforskyvning, får du pengene dine raskt. Etter at du har sendt inn søknaden din, bør du motta ditt forskudd innen en uke. Noen selskaper betaler så raskt som innen 48 timer. Til sammenligning tar det flere måneder å få penger gjennom et banklån. Når du er i en finansiell syltetøy og ikke har tid til å vente, kan en kjøpmanns kontantforskyvning være din vei ut.

Lett å kvalifisere

Som en liten bedrift er det veldig enkelt å kvalifisere seg til kjøpmannenes kontantskudd. Noen selskaper trenger bare å se tidligere poster av kreditt-salg; de vil sørge for at virksomheten din gjør nok til å betale forskuddet. Du må sannsynligvis ha gjennomsnittlig minst $ 3000 i måneden i kredittkortsalg de siste 6 månedene for å kvalifisere. I tillegg kan selskaper også vurdere kreditthistorikken din og be om din plan for pengene. Samlet sett er dette en mye enklere prosess enn et banklån.

Merchant cash fremskritt bør også ikke kreve sikkerhet. Dette tar ut noen av stressene i finansieringen fordi du ikke trenger å risikere noen av dine personlige eiendeler for å få penger.

Høye avgifter

Det største problemet med kjøpmannens kontantforbedringer er at de tar betalt svært høye avgifter. Disse ordningene kan belaste tilsvarende for en 60 til 200% APR på forhånd. Mange bedriftseiere skjønner ikke hvor mye de betaler for denne typen finansiering.

Husk at hvis du betaler 5% av ditt månedlige kredittkortsalg i bytte for et forskudd, er årsavgiften faktisk mye, mye høyere enn 5%. For å se nøyaktig hvor mye en avtale vil koste, be selskapet om å oppgi kontraktens APR.

Mangel på Business Control

Når du setter opp kontrakten for et kjøpmannskonto, vil det liste opp en rekke uforutsetninger du må følge. Disse forutsetninger varierer fra selskap til bedrift, så sørg for at du gjør undersøkelsen din før du signerer en kontrakt. Det er viktig å signere virksomheten din med en anerkjent leverandør av selgere, siden det ikke er noen regjeringsregler.

Leverandører krever disse uforutsetningene for å sikre at de får pengene tilbake. Disse reglene kan imidlertid også begrense hvordan du gjør forretninger. Alle kontrakter vil kreve at du ikke forstyrrer kredittkortsalg i alle fall. For eksempel kan du ikke begynne å gi rabatt til kunder som betaler med kontanter.

Kontrakten din kan også få deg til å endre steder, ta ut et forretningslån, eller lukke butikken din i betydelig tid. Hvis du bryter noen av disse reglene, kan du bli saksøkt for å bryte kontrakten din.

Mens kjøpmannenes kontantstrømmer har noen alvorlige problemer, kan de fortsatt være til nytte når du ikke har noen andre alternativer. Sørg for å bruke ekstra penger klokt, slik at du kan vokse din bedrift til det punktet der det ikke lenger trenger fremskritt.

Megan Totka er sjefredaktør for ChamberofCommerce.com. Hun spesialiserer seg på temaet småbedrifter tips og ressurser. ChamberofCommerce.com hjelper små bedrifter til å dyrke sin virksomhet på nettet og forenkler tilkobling mellom lokale bedrifter og mer enn 7.000 handelskamre over hele verden.

Skrive Inn Din Kommentar