Mat

6 enkle måter å spare penger på hver Domino Pizza du bestiller

6 enkle måter å spare penger på hver Domino Pizza du bestiller

Å, kallet. Kallingen til en pizza trang.

Pizza kan virke som et billig takeaway-alternativ - det spiser mange mennesker og synes å tilfredsstille alle.

Men det kan legge opp raskt! Toppings, ekstramateriale og sideordrer kan ta din spurt av øyeblikket "La oss bestille pizza!" Ideen til "Vent, jeg tilbrakte hvor mye?" Territorium.

Heldig for deg, jeg er ekspert på en bestemt pizza kjede: Domino. Mine venner er overrasket, både av hyppigheten av mine bestillinger og enorme besparelser.

Det er på tide å dele metodene med deg. Hvis du elsker pizza så mye som jeg gjør, må du vite om disse Dominos pizza tilbud.

1. Registrer deg for e-post fra Domino

Jeg må advare deg om denne.

Når du begynner å få e-post fra Domino, vil du lure på om det ser på deg. Hvis det vet at du sitter hjemme fredag ​​kveld, forbereder du seg til maraton "House Hunters International." Hvis det vet at det er 2:30 p.m. på søndag og du har en umettelig pizza trang.

Det vil sende deg e-post på de mørkeste, svakeste øyeblikkene dine.

Men avtalene det sender er helt verdt det.

Disse nær-daglige e-postene er pakket med kampanjekoder. Cheesy brød for $ 5,99? Ja, selvfølgelig Jeg vil at $ 1 snipped av den vanlige menyprisen.

2. Bli med Piece of Pie Rewards

Registrer deg for Domino's gratis Piece of Pie Rewards-programmet, og for hver $ 10-minimums bestilling du plasserer online, vil du tjene 10 poeng.

Arbeid deg opptil 60 poeng, og du får bestille ditt neste medium, to-toppings pizza gratis. Start så syklusen igjen!

Jeg bestiller ikke levering veldig ofte, men det tok meg bare fem måneder å tjene min gratis pizza - og en besparelse på rundt $ 12.

Poengene utløper etter seks måneder med inaktivitet, så ikke glem å logge inn på kontoen din når du bestiller online!

3. Plasser en Takeaway-bestilling

Domino er vant til å tilby en carryout spesiell mandag til torsdag bare, men dette tilbudet har nylig blitt bedre - Den er tilgjengelig hver eneste dag. Sett en takeaway-bestilling for en stor pizza med opptil tre toppings og betal bare $ 7,99.

Hvis du allerede kommer til å kjøre forbi din lokale Domino på vei hjem, planlegger du fremover og svinger av for å få din piping-hot ordre.

4. Sjekk alltid Dominos nettkuponger

Når du surfer til Dominos.com, må du ikke hoppe over til menyen. Stopp på kategorien "Kuponger" først for å se hva som er spesielt i ditt område.

For eksempel, fordi jeg er her for å tjene deg, pizza elskere: Under min forskning, ville to store, to-topping pizza normalt kjøre deg om $ 31. Men med en kupong koster de pizza bare 18,99 dollar.

5. Kontroller posten

Hvis du automatisk kaster ut rynket bunke kuponger som kommer i posten hver uke, stopp! Du kan kaste ut Dominos pizza kuponger.

Jeg kommer bare over disse kupongene av og til, men det er verdt en 10-sekunders flip gjennom innsatsene for å se om det er noen rabatter for deilige Domino's.

6. Betal med et rabattert gavekort

Spar noen ekstra penger ved å plukke opp et gavekort på nettsteder som Raise. Akkurat nå er gavekort tilgjengelig for ca 5% av pålydende, noe som betyr at jeg kan ta et gavekort på $ 20 for $ 19.

Det kan ikke virke som mye, men hvis du kjøper et e-gavekort for å spare en dollar, bruk den til å betale for den fantastiske avtalen du fikk på Dominos nettside ... det kommer til å legge til.

Så begge magen din og lommeboken din vil bli lykkelig.

Din sving: Love Domino's? Hvordan sparer du på pizza?

Lisa Rowan er forfatter og produsent på The Penny Hoarder. Hun løste inn sine poeng for en gratis pizza mens du skrev dette innlegget.

Skrive Inn Din Kommentar