Investere

Du vil ikke miste alle dine penger Investering (Hvis du tar dette rådet)

Du vil ikke miste alle dine penger Investering (Hvis du tar dette rådet)

Jeg er stor troende på å begynne å investere tidlig. Det er en av de smarteste måtene å bygge rikdom på. Men når jeg snakker med tusenårene, holder frykten dem tilbake fra å begynne å investere.

# 1 frykter jeg hører nesten hver uke er dette: Jeg er redd for å begynne å investere fordi jeg er redd for å miste alle pengene mine.

Min største frykt akkurat nå som holder meg tilbake fra å investere er muligheten til å miste de små pengene jeg har. - Aileen G.

Jeg har snakket meg ut av bare å starte mange ganger på grunn av [frykten for å tape penger]. - Jared L.

Min største frykt er å miste investeringen min. Jeg har veldig lite til å begynne med og er redd for å gjøre feil feil. - Jennifer P.

Som du kan se, er folk redd for å tape penger å investere. Og det er gyldig - du kan tape penger å investere. Men å miste alle pengene dine? Det er ganske sjeldent og vanskelig å gjøre, spesielt hvis du er fokusert på å investere i forhold til handel.

Å miste alle dine penger Investering er vanskelig å gjøre

Det første du vet om å investere er at du kan tape penger. Det er så enkelt. Du kan investere i dag og se porteføljen min i morgen. Men å miste alt? Det er veldig vanskelig å gjøre.

I det verste børskrasjet under den store depresjonen tapte aksjemarkedet 89% av verdien. I det siste markedskrasjet i 2008-2009, mistet aksjemarkedet 54% av det er verdien fra markedet topp til marked bunn. Mens begge disse er store dråper, er det viktig å huske tre ting:

1. I begge tilfeller gikk aksjemarkedet ikke til $ 0. Betydning hvis du investerte i det totale markedet, ville du ikke ha mistet alt.

2. I begge tilfeller returnerte aksjemarkedet til pre-crash nivå år senere. Ja, år senere, men det hoppet tilbake.

3. Begge disse hendelsene (og nesten alle markedshendelser) skjer over tid. Disse store dråpene skjedde ikke på en dag. Ja, det var noen 10% eller flere dager, men denne avkastningen er i løpet av omtrent et år. Betydning, du kunne ha solgt posisjonene dine og mistet mye mindre penger.

Poenget er at du må være helt galt for å miste alle pengene du investerer. Du har historie, tid og strategi alt på din side for å unngå å miste penger når du investerer.

Strategier for å beskytte deg selv og dine penger

Selv om du har fakta om å miste pengene dine, står skrekkhistoriene alltid ut. I alle tilfeller der du har hørt om noen som mister alle pengene sine, var det fordi de ikke hadde en strategi eller følger noen sunn strategier.

Her er de viktigste strategiene for å beskytte deg selv og dine penger:

1. Hold et beredskapsfond i kontanter

Det første du må sørge for at du har på plass for å beskytte deg selv, er et nødfond i KONTANT. Dette bør være nok penger til å dekke 6-12 måneder av utgiftene dine, og det bør ikke investeres i aksjer eller aksjemarkedet. Grunnen? Hvis aksjemarkedet kolliderer og du mister 50% av porteføljen din, er 6 måneders nødfond bare blitt en 3 måneders nødfond. Ikke en god ide.

Dette er bare penger for å beskytte deg selv. Jeg vet at det er frustrerende å ha en haug med penger som sitter der og ikke tjener noe mer enn interesse, men tenk på det som en forsikring som ikke koster deg. Det er der for å beskytte deg hvis du trenger det.

2. Opprettholde en diversifisert portefølje som samsvarer med din korrekte allokering

For det andre må du sørge for at du har en diversifisert portefølje. Dette innebærer å holde forskjellige aksjer og obligasjoner i ulike bransjer eller områder. Når hendelser skjer, er det mulig at enkelte bedrifter og til og med sektorer lider. For eksempel, hvis du eide Enron-aksjen, gikk det firmaet konkurs og det var aksjen gikk til $ 0. Men hele aksjemarkedet gjorde det ikke, og selv andre energiselskaper gjorde det ikke. Det var bare ett selskap. Men for de som holdt 100% av sine investeringer i Enron, mistet de alt. Derfor diversifiserer du!

Hvordan diversifiserer du? Du oppretter en ressursfordeling som passer dine behov, og du bygger en portefølje rundt den. Det høres komplisert, men det er det ikke. Alt det betyr er å plukke investeringer som gir mening for deg, og er laget av en rekke forskjellige ting som ikke er relaterte.

3. Overvåk dine stillinger

Deretter må du overvåke dine investeringsstillinger og følge hva som skjer i aksjemarkedet. Du trenger ikke å gjøre dette hver dag, men du bør gjøre det ofte nok, slik at du vet hva som skjer med pengene dine.

Jeg anbefaler at du ser på investeringene minst ukentlig, for å se hvordan de utfører. Hvis du har en god kapitalfordeling og føler deg komfortabel med strategien bak den, må du sannsynligvis bare handle posisjoner hvert halvår til ett år.

Hvis du ikke har et godt system for å spore dine investeringer, kan du se på et gratis verktøy som Personal Capital. De holder et dashbord av alle investeringskontoene dine på ett sted, slik at du alltid kan se hvordan de utfører. Og det er gratis!

4. Når det er ubehagelig, søk råd

Til slutt, hvis du er ubehagelig med investeringsresultatet ditt, bør du vurdere å finne ut profesjonelle investeringsråd. Du kan snakke med en avgiftsbasert finansiell planlegger, da de ikke har noen interessert interesse i investeringene du har annet enn å hjelpe deg med å navigere og bli vellykket. Hvis investeringene gir deg en urolig følelse, kan dette være en god investering!

Hva synes du om å beskytte deg mot å miste alt?

Skrive Inn Din Kommentar