Banker

GF ¢ 008: Tips om hvordan du kan øke din daglige produktivitet med 7000%

GF ¢ 008: Tips om hvordan du kan øke din daglige produktivitet med 7000%
http://traffic.libsyn.com/goodfinancialcents/GFC_008_.mp3

Klikk her for å abonnere på "Good Financial Cents" Podcast i iTunes.

Jeg har en bekjennelse.

Jeg lider av a svak tilfelle av ADHD.

I tillegg til det er jeg scatterbrained i den dyktige grad.

Fra utsiden ser i, oppfatter mange mennesker meg som en vellykket person.

Jeg driver en økonomisk planlegging praksis; Jeg driver flere nettsteder; Jeg har en stor familie.

Ofte lurer folk på hvordan jeg trekker den av - og for å være ganske ærlig, noen ganger ... Jeg har ingen anelse om!

Jeg leter alltid etter måter å øke produktiviteten, og i dag ønsket jeg å dele fire metoder som har økt produktiviteten min dramatisk med 7000%.

Hvordan kom jeg til det nummeret? Jeg har ingen anelse. Det hørtes bare veldig kul for artikkeltittelen. Så kanskje det ikke er 7000%, men jeg forsikrer deg, det er mye!

1. Hold en notisblokk og pen med deg på alle tider

Det er noen statistikk der ute som hevder at folk er mer sannsynlig å fullføre en oppgave hvis de skriver det ned enn om de ikke skrev det ned i det hele tatt. Jeg kunne ikke enig mer med det - men problemet er, jeg er ikke en type A personlighet som min kone. Hun holder flere lister og gjøremålslister enn noen andre jeg noensinne har sett. Jeg er bare forferdelig på den.

Nylig begynte jeg å bære rundt et notisblokk hvor jeg skrev ned min HIGH FIVE ™. Min høye fem er ™ er Fem mest viktige ting som jeg trenger å gjøre neste dag. Jeg skriver disse fem tingene ned på et notisblokk og bærer det med meg hvor som helst jeg går.

Bare tvinge meg til denne vanen har hatt en dramatisk innvirkning på å få ting gjort.

***Du lurer kanskje på hvorfor the ™ etter HIGH FIVE? Bare hvis jeg vil merke det, begynner jeg tidlig. Bare husk hvor du så det først. 🙂

2. Bruk Oppgaver i Gmail

Jeg aner ikke hvordan jeg snublet over dette, men en dag snakket jeg på Gmail-kontoen min, og jeg fant "OPPLYSNINGER". Jeg følte at jeg var i himmelen.

Mens notisblokken har vært ekstremt nyttig, må jeg bekjenne, i min ADHD-lignende oppførsel, pleier jeg å misplahere notisblokken på et tidspunkt i løpet av dagen.

Å ha en å-gjøre-liste som du ikke finner kan ikke hjelpe deg med å få ting gjort!

Ved å legge til TASKS i Gmail-kontoen, ser jeg oppgaver jeg trenger for å få gjort hver gang jeg går for å sjekke e-post. Siden jeg er som alle andre der ute og sjekker e-post flere ganger om dagen, er det en konstant daglig påminnelse om hva jeg trenger å bli oppnådd.

Det er ikke noe mer tilfredsstillende enn å merke av i boksen når varen er ferdig!

3. Bruk påminnelser på iPhone

Jeg har iPhone 4 og nylig oppdatert programvaren til iOS 5. Når jeg gjorde det, la jeg merke til et nytt ikon med navnet "Påminnelser".

Jeg betalte ikke mye oppmerksomhet til det før en dag begynte jeg å rote rundt. Jeg var enda mer spent på dette enn da jeg oppdaget OPPMERKSOMHETER i Gmail.

Påminnelser lar deg gjøre din HIGH FIVE ™ liste hver dag; og legg inn påminnelser eller varsler for å minne deg om å få oppgaven gjort.

Når den er ferdig, har du den fantastiske avmerkingsboksen som gir deg tilfredsstillelsen til prestasjon som trengs når du får noe gjort!

Det er også kult at iPhone-påminnelsessystemet holder et arkiv av det du har fullført, slik at du alltid kan gå tilbake til hver dag og se de oppgavene du trengte å få gjort.

Hvis du vil få enda mer Ninja med det, kan du legge til notater til oppgaven hvis det er noen intrikate detaljer som du må huske. Jeg er ganske positiv at Android har en lignende funksjon på telefonen, og jeg foreslår at du utnytter.

4. Bruk en transkripsjonstjeneste

Skriver uten å skrive nødvendig

Dette er moren til alle produktivitetsverktøy for meg, og av de 7000% kan jeg tildele om 6900% fra bruken av en transkripsjonstjeneste!

Mobilassistent er det selskapet jeg bruker for øyeblikket å transkribe blogginnlegg, brev til klienter, påminnelser som jeg vil sende meg, svar på e-post når det er mye lettere å snakke enn type, og også for å sende ut brev.

Faktisk skriver jeg dette blogginnlegget ved å bruke min transkripsjonstjeneste. Hvor freaking kul er det?

Dette har bokstavelig talt reddet meg timer på timer med å skrive bloggartikler, og husk viktige notater at, hvis jeg ikke hadde fått tjenesten, ville jeg aldri få mye av det som var gjort. Hvis du er en blogger eller en bedrift som krever mange bokstaver og klientnotater, foreslår jeg sterkt at du prøver gratis prøveversjon av mobil assistent.

Tjenesten i seg selv er $ 72,50 per måned, men ved å bruke kupongkoden 'financialcents, '(Ingen mellomrom) du kan spare 25%. Det er min gave til deg! 🙂

Hvilke verktøy bruker du for å øke produktiviteten?

Klikk her for å abonnere på "Good Financial Cents" Podcast i iTunes.

Skrive Inn Din Kommentar